Паническо разстройство - 34

• 44 822
  • 752
  •   2
Отговори
# 720
Хаха, Дара, същата съм. Доста е досадно това проверяване по няколко пъти, сякаш нямам спомен, дали съм прибрала нещото обратно в чантата преди няма и минута. На мен също ми е ставало зле по молове и кафенета, но много рядко, може би защото обичам да излизам, да си лафя с приятелки и явно от това, че се предразполагам добре в тази среда, не се случва. Но шума може много да ме стресира на моменти. Живях 4 месеца с един човек, който имаше навика да отваря рязко вратите, да затваря шкафовете по-силно и буквално ме караше да подскачам и да се стряскам. Но тогава бях под голям стрес и напрежение и явно това е допринасяло още повече. Нещото, с което го свързвам това е също, че съм имала проблемен баща, който е обичал да блъска и чупи де що му падне, та може да си ми е останало като травма от детството. Всъщност детството играе доста важна роля и може да бъде свързано с ПА и тревожност на по-късен етап.

# 721
NOVA NADEJDA, какво стана с Псито? Мина ли? Какво ти казаха ?

# 722
Е, с моя лош късмет ми предстои ВТОРА операция за полип....и трето чакане на биопсия, а съм едва на 26...днес не съм яла, утре ще ходя и на хематолог...знаех си, че псито ще е последен вариант. Дори не съм в паника, а в депресия вече......

# 723
Какъв полип?  Ох горкичката. Дано всичко мине ок.

# 724
На матката Sad. Благодаря! Цял ден утре ще човъркам хипохондрията ☺

# 725
Ива, казват че като се е появил един път - много е вероятно пак да се появи. Предполагам пак ще си е доброкачествен. Не се притеснявай!
Хубавото е, че самата процедура е лека и не е точно операция.
Все си мисля, че от нерви и разбъркани хормони идват тия гадости.

# 726
И аз мисля, че е от стрес и мисли. Лошото е, че първия полип май не са го махнали, защото в хистото нямаше полип никъде, само възпаление....то на сляпо с кюретажи, така... Както и да е. На пролет, ако съм добре със здравето, при психиатърката.

# 727
И аз мисля, че е от стрес и мисли. Лошото е, че първия полип май не са го махнали, защото в хистото нямаше полип никъде, само възпаление....то на сляпо с кюретажи, така... Както и да е. На пролет, ако съм добре със здравето, при психиатърката.
Искай хистероскопия, а не на сляпо да стържат....

# 728
А аз днес ходил при личната заради болките в корема или по точно между ребрата и ми каза, че от лекарствата ми била възпалена жлъчката. Попитах я дали не трябва да ме види гастро, тя каза твърдо не. А всяка сутрин съм с разстройство и болки там, дето описах.
Иначе има подобрение от АД-то. Усеща се, но ми е чудно, защо всеки ден покрай здрачаване започва да ми умалява и да ме замайва. През останалата част от деня съм си добре, до колкото може да се каже Sad

# 729
след 18 часа повече се активират възпалителните процеси

# 730
Виж, за това не се бях замислял. Абе като по часовник баси ...

# 731
Според мен първо трябва да си решим съществуващите здравословни проблеми и после вече пси,  ако все още има нужда. Моята психиатърка казваше, че трябва да се елиминира дразнителя, защото иначе няма смисъл от ад, който изписва....
В темата не сме някакви луди, дето си съчиняват проблеми, просто няма кой да ги реши и това води до тревожност, депресия, хипохондрия, окр и какво ли не...

# 732
Ива, след като ти махнат полипа, ходи на всеки 6 месеца на гинеколог. не ти го казвам за ,да те плаша, но на майка ми вторият полип се оказа злокачествен, но тя между първият и вторият не беше ходила 10 години на гинеколог и и казаха, че просто е закъсняла. И аз съм с постоянни страхове и понеже е наследствено, много жени от рода ни са с хистеректомия и аз от миналата година се стреснах, след като се случи така с майка ми и хукнах по лекари...Ама аз вече съм на 48 и съм и в началото на менопаузата...

# 733
Благодаря за съвета! Ноември ми махаха предния, постоянно правя прегледи, намазки, секрети....преди да родя, след това също....но каква полза от толкова прегледи, че и при светилото Горчев, като все нещо не е добре. Отчаяна съм. ..а имам и страх от Ракове...абе, ужас.

# 734
NOVA NADEJDA, какво стана с Псито? Мина ли? Какво ти казаха ?
Благодаря, че попита. Минах на преглед. Започнах си лекарствата отново. За съжаление, стреса ми се провокира от това, че си сменихме матрака, а се оказа кошмарен, неудобен, изтръпвам на него, ръце , крака, абе ужас. Нещо толкова банално но ме срина. Та този проблем си е налице. За съжаление, за нов матрак трябват пари. А се чувствах много добре без лекарства и не  очаквах да получа криза. Гаденето отмина. Предишният път качих 15кг. За год.и половина Angry

Общи условия

Активация на акаунт