Паническо разстройство - 34

• 44 822
  • 752
  •   2
Отговори
# 705
Мен утре ще ме освободят, знам си, лудата така ми каза, хем й обяснявам, че на баща ми му се влоши деменцията и             трябваше да има човек до него непрекъснато и  ще си взема неплатена Светът й е свършил с това, Що ривотрила изпих, Два дни лежа, треперя, дланите ми изтръпват, Ако не ме беше щубе щях да се самоубия,

# 706
Джери, няма ли да е по-добре да се махнеш от там? Ти казваше, че всичко ти е от работата и от тая....

# 707
Дара, така е, по-добре да не съм там, То бива крясъци обиди, Ужасявам се какво пак ще измисли да ми наговори утре, че като нищо ще получа една силна ПА

# 708
  • София
Джери, всичко ще е наред, виж, че сама казваш по-добре да не си там...

# 709
Джери, аз откак изкрясках всичко каквото мисля на онази зверица и ме освободи, съм много по-добре. Сякаш някаква топка махнах от гърдите си. Чак така не са ме унижавали...

# 710
Благодаря, момичета. По-добре ще е така.
Но има един проблем, как да стигна до там. Цялата се треса и от слабост една крачка не мога да направя.

# 711
Джери, вземи си ривотрил и така отиди!

# 712
А при вас наблюдава ли се на моменти, дразнене от магазин с много стоки, дразнене, стряскане от ярки цветове, остър шум, силна светлина ? И как се справяте в такива ситуации.?

# 713
А при вас наблюдава ли се на моменти, дразнене от магазин с много стоки, дразнене, стряскане от ярки цветове, остър шум, силна светлина ? И как се справяте в такива ситуации.?
Ооо тук много сме го обсъждали това. Simple Smile
При мен хич не беше на моменти, не можех изобщо да вляза в голям магазин.Веднага ми ставаше замаяно (хора, светлини, миризми) и ме удряше ПА. В началото мъжът ми идваше с мен всеки път, после пробвах сама, но винаги с телефон в ръка и готова да му звънна. Не мога да кажа, че съм се насилвала толкова... отмина някак.

# 714
Ооо същата работа съм и аз,макар че с времето май посвикнах и си влизам кофти ми е ама на инат,даже и по моловете често ходя на кафенца отново на инат,ама при мен е страно понеже работя в нещо като магазин,ама на работа не ми е чак толкова силно замайването..може би понеже ми е спокойно доста на работа...ии така опитвам се насила пак да си водя същия до някаде живот..вече година и два месеца...поздрави 🙂

# 715
Ооо същата работа съм и аз,макар че с времето май посвикнах и си влизам кофти ми е ама на инат,даже и по моловете често ходя на кафенца отново на инат,ама при мен е страно понеже работя в нещо като магазин,ама на работа не ми е чак толкова силно замайването..може би понеже ми е спокойно доста на работа...ии така опитвам се насила пак да си водя същия до някаде живот..вече година и два месеца...поздрави 🙂
и аз не се ограничавам да влизам, но като вляза се влошавам почти винаги, и като изляза ми трябва един час да се съвзема. Също при умствено натоварване, смятане пак ме влошава? А съм човек с две висши, учил съм та съм учил и сега се чувствам като умствено осакътен.

# 716
Да, при пазаруване ми се завива свят с влизането, хората ме объркват, чак не чувам какво ми се говори, омеквам цялата...бях свикнала преди, като живеех с цербер, който ме караше сама да ходя да пазарувам за дома, даже ми беше добре сама с музика...сега обаче пак от година и нещо не влизам почти никога в магазини Simple Smile

# 717
  • Перник
Аз с магазините нямам проблем, но ми се наложи да ходя до една сграда цялата е външно стъкло е откачих. лошо ми стана получих ПА, щях да пукна/говоря за Вертиго сградата на бул. България/

# 718
И мен лъскава сграда може да ме вкара в филма, но не винаги. Иначе в магазин ставам не спокоен, размеквам се, имам чувството че ще се строполя, обърканост. Губя увереност. Същото се получава и като се налага да слушам някой да ми обяснява някаква по дълга история. Направо откачам.

# 719
ДЖЕРИ, какво стана на работа? Мисля те от вчера още. Simple Smile

Допълвам : Славун, и на мен ми става много зле като трябва да се съсредоточа в по-дълъг разговор. Забелязала съм и че от объркване проверявам по 100 пъти дали съм прибрала това или онова в чантата като съм навън (портмоне, телефон...).

Общи условия

Активация на акаунт