Паническо разстройство - 34

• 46 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Лек шум в лявото ухо също. Направи си ми заприлича
На инсулт както винаги, но ако е то трябва да съм получил 500 инсулта вече за тия 15 месеца. Почнах да си мисля да нямам тромб в кръвоносен съд на мозъка. Въпреки Ямр с ангиография, но без констраст, нещо чета из нета че май без контраст се виждали само главните съдове, а при с констраст вече и по малките артериики и капиляри, да не се загнездило
Нещо в тях. Направо ще се побъркам.

# 511
Здравейте Simple Smile
И аз да се вмъкна с един въпрос.
Имали някой от Вас , който е бил с денонощни екстрасистоли и след прием на АД нещата са се подобрили?

# 512
Slavun, те преценяват дали да слагат контраст в зависимост от яснотата на изображението. Ако виждат ясно нещата - няма да слагат контраст.

# 513
Neli, уф, на 3 места съм работила, всички говеда са едни и същи. Малко власт и мачкай другите, бе какво е това, най-малоумното самодоказване ли е. То нали имаше виц за малкото прасе и новия шев.

Аз да се оплача, все съм с разтройство, чувствителен стомах ли е, психично напрежение ли?!
Иначе често ми се гади.

# 514
Здравейте искам да попитам някой дали е пил антидепресант Бринтелиск10мг,кога започва да действа и дали овладява силна тревожност ,страх , панически атаки и  отпадналост и гадене

# 515
 За първи път ли пиеш АД?

# 516
Тук ми звучи пак за печелене  на пари.Защо да пиеш АД от 50 лв (И то нов,не доказан все още) като един есциталопрам от 7 лв ще ти свърши същата работа.Намирисва ми на опитно зайче.Смени си лекарка е моето мнение.

# 517
внимавайте кво пиете че понякога става по-зле ситуацията

# 518
Особено с такива недоказани препарати

# 519
На мнение съм, че е много грешно психиатри, психолози и лекари да започват веднага с тежката артилерия, а именно антидепресантите. Не съм против тях, напротив, за тях съм, ако нищо друго не помага. Аз лично исках психотерапевта ми да ми изпише нещо, защото някои дни минаваха в адски мъки. Три варианта : нещо на билкова основа, антидепресанти или бензодиазепини. Предложи първо да започна едни хапчета на билкова основа (поне да знам, че съм пробвала), ако не помогнат тогава ще се търси друго решение. Вече няколко дни ги пия и смея да твърдя, че се чувствам добре (не мога да преценя все още дали е от тях). Абсурдно е да наблъскат един човек ( особено млад) с купища хапчета, при това дават и от силните (още по-абсурдно).

# 520
По принцип не пия за първи път антидепресант Ципралекс и Золофт съм пила преди 7 години след това продължих досега с един деанксит дневно и си бях ок,В момента мисля че наистина имам сериозен проблем и по добре да пия нещо по силно но това е нов препарат уж с най малко странични действия и решихме да започнем с него,Втора седмица това гадене не спира и нямам сили незнам нормално ли е?Никой ли не го е пил този Бринтеликс другия избор евентуално клони към Золофт но не бързам да го сменям едвам сега издържам с този,С билкови не става при мен пия и ривотрил единстевено той ми помага донякъде....

# 521
И такаааа, както ми се усмихваше вампирът-в сряда след обяд ме освободи от работа. Направо не знам на кой свят съм. ѝтака разчитах на тази работа и толкова трудно се намира работа с моята специалност.....Говедо мръсно. Зло да не я забрави...

# 522
И такаааа, както ми се усмихваше вампирът-в сряда след обяд ме освободи от работа. Направо не знам на кой свят съм. ѝтака разчитах на тази работа и толкова трудно се намира работа с моята специалност.....Говедо мръсно. Зло да не я забрави...
И какви й бяха мотивите? То ясно че те е освобила заради скандала, но ми е интересно какви причини изтъкна?
Али не се безпокой, всяко зло за добро! Поне сега психиката ти малко ще си почине. Ще намериш нещо, сигурна съм.

# 523
  • София
Али, не съжалявай и без това достагъчно негативизми ти се натрупаха от нея. Сега ще отпочинеш малко.

# 524
Али, не съжалявай! Ще си намериш нещо по-хубаво! Радвай се, че си се отървала.
Е тез вампирочки как може толкоз да си приличат. Миналата седмица ми крещя как щяла да ме освободи, да си гледат неграмотния си мозък. М****ма им на тези маймуни, кой знае как са се докопали до това място и ще ни уволняват нас, дето далеч повече имаме стаж и сме способни повече от тях.

Общи условия

Активация на акаунт