Паническо разстройство - 34

• 45 229
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Simple Smile
И аз да се вмъкна с един въпрос.
Имали някой от Вас , който е бил с денонощни екстрасистоли и след прием на АД нещата са се подобрили?
Мен пак ме почнаха денонощни , а бяха спрели.  Днеска си мислех че края ми идва,  дори спрях да ги броя...аз пък все още не съм на Ад, но близка приятелка каза че нейните са спрели след деанксит.
В четвъртък съм на консултация с ендо, да видим дали той ще открие нещо

# 526
Wendy, ти как ги усещаш твоите? На мен все едно ми се пръска, пука сърцето.  И нощем ако се събудя пак се почва

# 527
Wendy, ти как ги усещаш твоите? На мен все едно ми се пръска, пука сърцето.  И нощем ако се събудя пак се почва
Аз ги усещам като спиране..
лека пауза и след това много силен удар. Просто ми се подкосяват краката. Моите са камерни хващани са на Холтер. Сега в края на месеца ще слагам пак и ако са много ще правим аблация.
Лично мен много ме притесняват и не минават от никакви медикаменти. Вчера ги броих около 20-25 на час. Иначе сърцето здраво ,всички изследвания перфектни, но аз все не вярвам че са на психична основа. Аз именно от тях се побърках

# 528
Има ли такива Антидепресанти, които не водят до пристрастяване ?

# 529
лека пауза и след това много силен удар. Просто ми се подкосяват краката. Моите са камерни хващани са на Холтер. Сега в края на месеца ще слагам пак и ако са много ще правим аблация.
Лично мен много ме притесняват и не минават от никакви медикаменти. Вчера ги броих около 20-25 на час. Иначе сърцето здраво ,всички изследвания перфектни, но аз все не вярвам че са на психична основа. Аз именно от тях се побърках
И аз май от тях се побърках, великата кардиоложка , при която бях не сметна за нужно да ми прави допълнителни изследвания освен екг. Директно ме изпрати на психиатър. На мен също не ми се вярва да са на психична основа, щото като гледам много се усилват преди и по време на менструалния цикъл. Такава връзка има ли при теб

# 530
И аз май от тях се побърках, великата кардиоложка , при която бях не сметна за нужно да ми прави допълнителни изследвания освен екг. Директно ме изпрати на психиатър. На мен също не ми се вярва да са на психична основа, щото като гледам много се усилват преди и по време на менструалния цикъл. Такава връзка има ли при теб
Исках да пиша на лични да не ставаме досадни тук, но сте забранили получаването на съобщения. Иначе да преди и по време на цикъл е кошмар.

# 531
Здравейте Simple Smile
И аз да се вмъкна с един въпрос.
Имали някой от Вас , който е бил с денонощни екстрасистоли и след прием на АД нещата са се подобрили?
Мен пак ме почнаха денонощни , а бяха спрели.  Днеска си мислех че края ми идва,  дори спрях да ги броя...аз пък все още не съм на Ад, но близка приятелка каза че нейните са спрели след деанксит.
В четвъртък съм на консултация с ендо, да видим дали той ще открие нещо
Ама ти ги броиш ли?
Напоследък и моите се активираха доста. Всеки ден са.
Това, че се усилват преди и по време на цикъл, красноречиво говори че са си точно на нервна почва. Екстраситолите са характерни при млади хора със здрави сърца.

# 532
По принцип не пия за първи път антидепресант Ципралекс и Золофт съм пила преди 7 години след това продължих досега с един деанксит дневно и си бях ок,В момента мисля че наистина имам сериозен проблем и по добре да пия нещо по силно но това е нов препарат уж с най малко странични действия и решихме да започнем с него,Втора седмица това гадене не спира и нямам сили незнам нормално ли е?Никой ли не го е пил този Бринтеликс другия избор евентуално клони към Золофт но не бързам да го сменям едвам сега издържам с този,С билкови не става при мен пия и ривотрил единстевено той ми помага донякъде....
Ако преди ти е помогнал Золофт значи пак ще ти помогне.

# 533
Извинявайте, как да си отблокирам съобщенията, не намирам опцията

# 534
Аз получих твоето съобщение, но пак ми пише че са забранени

# 535
Отиваш на Настойки - > Лични съобщения

# 536
Скъпи, хора. Кажете моля ви се, тука има ли някой, който е освен с ПР е с обсесивно компулсивно разстройство? Аз мисля, че развих такова напоследък. Аз и преди съм си имала натрапливи мисли. Но снощи бях на ръба на лудостта. Цяла нощ ходя да пишкам и ме тормозят натрапливи мисли, че пак ми се пишка. Това обикновено трае два-три пъти на нощ. Обаче снощи откачих. Бях сигурно 15 пъти в тоалетната. Не спах цяла нощ. Бях убедена, че полудявам. И си казвам - утре ставаш и звънкаш на първия психиатър, защото си пълно луда. Казвам ви, мисля, че ще загубя тотално контрол над себе си...нещо се случва с мен. И това се меша с паник атаки, защото осъзнавам, че нещо лошо се случва с мен. Просто мисля, че вече официално съм луда.

# 537
Има ли такива Антидепресанти, които не водят до пристрастяване ?

вие ако сте за антидепресанти това ще ви е най-малкия проблем. и кока-колата води до пристрастяване....

# 538
Lovely, аз все като тръгна нещо да правя преди това все пишкам и нощем все си мисля, че след малко ще ставам пак да пишкам...все си мисля как ще ми се допишка....да не говоря какъв е ад, когато ще се пътува някъде далеч....получавам паник атаки, като няма наблизо къде...помня за Плевен от Русе нямаше километри наред нищо, побъркАх се...

# 539
Скъпи, хора. Кажете моля ви се, тука има ли някой, който е освен с ПР е с обсесивно компулсивно разстройство? Аз мисля, че развих такова напоследък. Аз и преди съм си имала натрапливи мисли. Но снощи бях на ръба на лудостта. Цяла нощ ходя да пишкам и ме тормозят натрапливи мисли, че пак ми се пишка. Това обикновено трае два-три пъти на нощ. Обаче снощи откачих. Бях сигурно 15 пъти в тоалетната. Не спах цяла нощ. Бях убедена, че полудявам. И си казвам - утре ставаш и звънкаш на първия психиатър, защото си пълно луда. Казвам ви, мисля, че ще загубя тотално контрол над себе си...нещо се случва с мен. И това се меша с паник атаки, защото осъзнавам, че нещо лошо се случва с мен. Просто мисля, че вече официално съм луда.
Lovely, и аз съм като теб. Бях сигурна, че се побърквам. Започнах да се самонаблюдавам чак. Когато разказах всичко на психоложката, тя обясни че това е нищо повече от тревожност. Не мисля, че твоето е ОКР.

Общи условия

Активация на акаунт