Размяна на бяла и декоративна козметика - 11

• 70 289
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Имам за размяна Tarte brighter days highlighting moisturizer. Само пробван веднъж. Не се сработи с мазната ми кожа. Придава лек перлен блясък, подходящ за нормална и суха кожа.

Не разменям за нещо конкретно, бих се зарадвала на някой парфюм или част от парфюм или декоративна козметика (по възможност нова).

# 346
Здравейте! Предлагам за размяна:

Smashbox primerizer

Smashbox The Cali Contour palette

Colourpop Yes, please palette

Интересувам се от палитри подобни на тази на Смашбох, от същия клас. Както и друга бяла или декоративна козметика от по-високия клас.

За размяна останаха праймърът и палитрата на Смашбох.

# 347
Разменям:
Dior Backstage eye palette 003 Amber Neutrals, само  4 цвята са ползвани 2-3 пъти. Снимката е от интернет за по- точно представяне на цветовете. При интерес ще снимам и аз.

Chanel CC cream 20, с кутийка, ползван много малко, за номер 30.
Търся фдт/сс крем от високия клас подходящ за суха кожа, Soleil tan de Chanel, неотваряна спирала, палитра в нюд на Шанел. Бих разменила и за парфюм - Mon Guerlain, La vie est belle, но и други.

# 348
  • Пловдив
Здравейте, имам няколко дена, който могат да влезат в употреба.
1. Слънцезащитен крем на A-derma със срок на годност 02.2020г. Не е отварян.

2.Крем на A-Derma, неотварян.

3. Фон дьо тен Loreal. Пробван, не е моя. 5D е цвета

3.Цялата серия на Rimel - Lasting Radiance. Фон дьо тен, 200 номер.

4.Пудрата.02 номер.

5.Коректор.030 номер.

Само са пробвани. Ако някой прояви интерес, пишете на лично съобщение.

# 349
Разменям оцветена слънцезащита на гръцката марка  Frezyderm , 50 - ти фактор.Купувана от аптека в Гърция, ползван 6- 7 пъти, но цвета ми е тъмен.
https://www.frezyderm.com/sun-care/face-sunscreens/sun-screen-velvet-face-spf-50/
Не търся нищо конкретно.

# 350
  • Седмото небе
За размяна ми останаха:
 1) Чисто нов, запечатан с целофан крем KenzoKI Anti-age https://www.sephora.sg/products/kenzoki-sacred-lotus-face-cream- … de-jour/v/default
Скрит текст:
2) Палитра Pretty vulgar Phoenix rising, някои от цветовете не са пипани изобщо, други са ползвани броени пъти. За нея най-много тьрся хайлайтьра Pretty vulgar Lilac dust
Скрит текст:
3) Чисто нов 30 мл неизползван тестер. Харесвах много серията,но реших да разнообразя и този ми остана от запасите.
Скрит текст:
4)DAYTOX ензимен пилинг
Скрит текст:

И добавих малко нови неща, след есенното преглеждане на “склада”...

5)Фдт-ни на EL-Maximum cover 2N1 ползван макс. 5 мл; Dior-Forever 2N липсват около 2-3 мл; Chanel Vitalumiere РАЗМЕНЕН
Скрит текст:

6) Малко разнообразна козметика:

Гарние млечен мицеларен лосион-ползван около 10 от 400 мл
Ла рош околоочния гел РАЗМЕНЕН, другите неща са налични-при интерес ще уточня кое в какво количество е.

Конкретни желания нямам, така че разглеждам всякакви предложения. Възможни са и комбинации,защото разменям също и парфюми. Моля да се уважаваме като си отправяме адекватни предложения и предлагаме продукти в добър вид, точни количества и с достатъчно дълъг срок за използване.  Ще отговоря на всички,но понякога се случва да се забавя. За което моля предварително да бъда извинена.

# 351
Здравейте, разменям две палитри сенки за очи на Инглот. Едната е с 10 цвята, а другата е 5 цвята но има налични само четири.
Няма абсолютно никакъв проблем да разменя и само определени цветове. Сенките са много хубави, но аз вече не ги ползвам, а няма смисъл да седят в куфара ми. Ще ви напиша номерата на цветовете, а ако някой се интересува мога да изпратя и снимки. Не търся нищо конкретно и съм готова да ги разменя за всичко което ще ми влезе в употреба и ще използвам.
Цветовете са :
D.S.480
D.S.610
D.S.495
AMC SHINE 41
MATTE 354
SHINE 487
D.S.471
D.S.464
PEARL 450
MATTE 378
RAINOBOW EYESHADOW 107R
PEARL 452
MATTE 377
AMC SHINE 32

# 352
Добавям:
Bioderma pigmentbio(новата им серия),нощен крем,нов
Avene Cleanance Comedomed
Актуализирам:
Bioderma Photoderm spot-age SPF50+,50мл
Uriage Bariesun 30мл SPF 50+(комплектк)
La Roche Posay Anthelios Матиращ, прозрачен свеж спрей за лице,SPF50+-75ml
La Roche Posay shaka shaka fluid SPF50+
URIAGE XÉMOSE - успокояващ олио-балсам-500мл-нов
Benemedo Vitella Nutrilotion Успокояващ и подхранващ лосион за тяло за суха и атопична кожа-120 мл-нов
Корейска Bubble маска на BioAqua,100мл
Шампоан на Uriage,за нормална кожа
Всички продукти са нови!

# 353
Здравейте,
Имам за размяна

СС крем Lumene, цвят Fair, само пробван

Околоочен крем Filorga, налично количество 2/3, може и малко повече

Не търся нищо конкретно.

# 354
Разменям Loreal Infallible Fresh Wear 125. Количество около половината.
Не търся нищо конкретно.

# 355
Търся  фондьотен Dior Forever Skin Glow номер 2 N или 2.5 N.
Тъй като нямам бялa и декоративна козметика за размяна, предлагам:
Kerastase Chronologiste - шампоан и маска, нови;
Nu EDT YSL 45/50 ml., продукт с кутия

# 356
здравейте,

имам за размяна от серията на Body shop Shea, подарък са,аз исках серията на Moringa
не са отваряни
масло Shea
лосион за тяло
сапун

търся нещо от дермо марките за атопична кожа за измиване и емолиенти

# 357
  • Sofia
Добавям и боди лосион на Victoria's Secret - Strawberries & Champagne - Купен от Лили, ползван много малко.

Добавям и тези двете.
Глоу серума не съм го ползвала въобще.
Комплекс 5 олиото е видно колко е ползвано. Simple Smile))

# 358
Предлагам за размяна:
Лосион за тяло на Victoria's Secret: Coconut sunshine on the island /използвам 2 пъти, като крем за ръце/
Лист маска за лице, отново на Victoria's Secret: About last night /от маската имам още 2 вида/ 
Скрит текст:
Търся си неща на Douglas и мостри /основно измивни продукти и кремове за лице/

# 359
  • София
Търся colourPop so quiche

Общи условия

Активация на акаунт