Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 417
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета. Как сте днес? Аз имам лека болка, под пъпа в ляво. Като настина лекичко и има едно като боцкане, рязане, не мога да го опиша точно. Забелязах го снощи, случайно, мислех, че е моментно, но и днес го има. От другата страна като се докосна по същия начин няма проблем. Не знам дали трябва да се притеснявам. Няма кървене и нищо друго необичайно, но това не ми се струва нормално.

Да не би бебчо да е там и да реагира при натиск. Четох някъде, че около 12 седмица ще започнем да усещаме лек дискомфорт при спане по корем. Аз смея да твърдя, че вече го усещам.

# 136
Здравейте, момичета. Как сте днес? Аз имам лека болка, под пъпа в ляво. Като настина лекичко и има едно като боцкане, рязане, не мога да го опиша точно. Забелязах го снощи, случайно, мислех, че е моментно, но и днес го има. От другата страна като се докосна по същия начин няма проблем. Не знам дали трябва да се притеснявам. Няма кървене и нищо друго необичайно, но това не ми се струва нормално.

Да не би бебчо да е там и да реагира при натиск. Четох някъде, че около 12 седмица ще започнем да усещаме лек дискомфорт при спане по корем. Аз смея да твърдя, че вече го усещам.

Дискомфорта и аз започнах леко да го усеща. Някак ми е тежко, но мислех, че си внушавам, а и аз съм 10 г.с.. Иначе дано да е това, а не нещо друго.

# 137
  • София
Кръв се взима само първия път, за да се направят генетични тестове за аномалии. При нужда или ако майката е рискова група допълнително я насочват за амниоцентеза. На втората ФМ мисля, че се гледат самите органи как се развиват. При нужда се препоръчва и фетална ехокардиография.

Момичета, да се отчета и аз. Вчера бях на ранен скрининг ( не знам, дали го изписах правилно), та всичко е наред. Бебчо отговаря на 12 седмица, а по цикъл съм в 11 и 5 дни, доктора каза, че вероятно ще е момченце, но другия път на 100% щял да каже. Тази сутрин давах кръв за генетични изследвания.
Миналия път правих втората ФМ и не са ме пращали за кръвен тест, което ми е малко странно. Каква е причината за този тест или може би сега съм си уцелила супер доктор.

# 138
И аз имам същите усещания , след час съм на преглед и ще видим какво е мнението на лекаря 🤔 Ще докладвам 😘

# 139
И аз имам същите усещания , след час съм на преглед и ще видим какво е мнението на лекаря 🤔 Ще докладвам 😘

Супер, ще е някакво успокоение. Благодаря. :*

# 140
  • София
Моята фм мина. Всичко е чудесно и вероятно ще си имаме момченце.

# 141
Моята фм мина. Всичко е чудесно и вероятно ще си имаме момченце.

Честито! Innocent До тук две момченца. Да видим другите какво ни чака. Simple Smile

# 142
И аз бях днес на преглед Simple Smile всичко е наред и при мен Hug

# 143
Докладвам както обещах 🤗 Всичко е наред , лекаря ми каза ,че тези придърпвания може да ги усещам и заради не добре изпразнено дебело черво, да правя всичко възможно поне през ден да ходя на тоалетна. Не са контракции и няма нищо обезпокоително Simple Smile Продължавам да си пия нош-па ...
Бебчо расте и на 13 декември сме на ФМ 👶

# 144
Здравейте и от мен.
Вкючвам се и аз в темата.По настоящем съм в 11 седмица и 5 дни. В понеделник ни предстои биохимичен скрийнинг на бебчо и дано всичко да е наред.
И аз все още имам леки  болки ниско долу, но предполагам си е нормално.
Ще пиша как е минало при доки.

# 145
Мммда и аз в 13 седмица смея да твърдя че усещам пърхане в корема.
Още дори кръвни не съм пуснала, но тази бременност ще я карам яваш, яваш. В понеделник съм на ФМ дано всичко е ок.  После ще пусна кръв и съм на женска. Живот и здраве ще докладвам в понеделник.  Момичета пиете ли омега 3?

# 146
Аз утре имам преглед и го чакам с нетърпение...аз живея в Германия и прегледите засега са на 30 дни направо лудница ... 😶😶😶

И при мен бяха много тежки 7 и 8 гс повръщане , гадене..болници Cold Sweat от 3 дни се чувствам много добре, но до тази сутрин Sad реших да си направя мед с орехи, защото всички около започнаха да подсмърчат или кашлят или боледуват . Но в момента , в който изядох половин лъжичка... не успях да стигна до банята Cold Sweat Утре съм на преглед дано всичко да е наред с бебчето . Вие през колко време ходите на лекар? Трудно издържам през 2 седмици Joy

# 147
Аз ще ходя на 04.12 за ранна ФМ при доктор Марков, а за биоскрининг незнам.
Момичета, къде ще ходите за биохимичен и ранна фетална морфология? (за тези от София)

# 148
  • София
Те двете неща не вървят ли заедно?

# 149
Те двете неща не вървят ли заедно?
И аз това се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт