Приморско 2019 - море и още нещо

• 63 474
  • 845
  •   1
Отговори
# 705
  • у дома...
На паркинга зад общината вечер може ли да се паркира и платен ли е?

# 706
  • Ямбол
Къде зад общината, в училището ли?

# 707
  • у дома...
Къде зад общината, в училището ли?
на гърба на самата община.

# 708
  • Ямбол
Нямам спомен там да има паркинг, някакви градинки и евентуално 3-4 места, но вероятно са служебни. В училището гледам, че паркират доста коли. Не знам да е платен.

# 709
Ходили сме няколко пъти на аквапарка в Приморско.Истината е, че всеки път спасителите, т.е. тези, които отговарят горе за спусканията са супер безотговорни, всеки път.Тази година отидохме на Равадиново, много сериозно отношение имаше, строг контрол.За случая от днес в Приморско казаха, че едното момче се е пуснало с главата напред, което в недопустимо за такава пързалка, втората грешка е, че пускат веднага след него друго момче, което при разминаването им на пързалката удря с краката си главата на другото, това е фаталното.Допуснати са две големи грешки от страна на персонала, фатални грешки.
Поправям се, сега прочетох информация, че просто второто момче застига първото и го удря в главата.Грешката е, че са пуснали второто момче преди първото да се приземи от пързалката.Сега нека ги съдят до дупка от аквапарка, за да се научат на контрол.Жалко за загиналото момче!!!

С впечатления съм от миналата година. Момчетата, които седят по пързалките бяха изключително неадекватни, като напушени. Разбирам, че за тях е целодневен купон и хем пари се изкарват, но това незамисляне за последствия от действията ти си води до бели. Въпрос на време за някой инцидент, както се видя. Жалко!

# 710
  • гр.Пловдив
А как е храната в Snacky тази година?

# 711
А как е храната в Snacky тази година?
Много добра,особено таратора и бисквитената торта  eat

# 712
  • Ямбол
Като за заведение от този тип е добра. На мен продължава да ми е солено. Бисквитената торта наистина си заслужава.

# 713
Някой би ли споделил какви са цените за чадър  и за шезлонг.
Отивам за две седмици, и искам да си направя сметката,щото ако е много цифра и х 14 дни..Не знам.Колебая се дали да си купувам дюшек и чадър?..

# 714
Отивам за две седмици, и искам да си направя сметката,щото ако е много цифра и х 14 дни..Не знам.Колебая се дали да си купувам дюшек и чадър?..
На южния плаж са по 7лв всеки. Може да си вземете само чадър

# 715
На южния плаж са по 7лв всеки. Може да си вземете само чадър
Мерси.
14 х 7 = 98 лв..Май ще си купувам чадър и дюшек

# 716
  • София
Бисквитената торта наистина си заслужава.
Страхотна, за седмица се върнах с кило нагоре, всяка вечер отивах до там да си купя Grinning. Пуста лакомия.

# 717
  • София

На Северния плаж са 6 лева шезлонг и 6 лева чадър. Има и свободна зона, където да опънете чадъра.
Snacky e поредното място в този курорт, където дори ако отида отново, кракът ми няма да стъпи...

# 718
Мислим да отскочим до Приморско и се спряхме на хотел Вивас.
Ако сте отсядали там, как ви се стори?

# 719
  • София
Намерих апартамент на ул. "Лазурен бряг". Някой, ако се
ориентира, може ли да ми каже дали е много шумно на тази улица
- най-вече от заведения и дискотеки на плажа?

Общи условия

Активация на акаунт