Кристиян не знам с какво храни, но мога да кажа за София.
Моята за жалост не е кърмена и това ме накара да внимавам много какво й влиза в устата

Иначе най-общо менюто й е сутрин и вечер мляко за след годинка, 3 хранения през деня- обяд, сл. закуска и вечеря. Едното задължително е с месо (пиле, риба, пуешко, телешко или заешко). 30 мин. след хранене- плод според сезона. Ако обяда е бил по-лека храна, сл. закуска е с масло и сирене (слагам ги в овесени ядки, пшеничени ядки, просо или грис + 1 мерителна лъжичка мляко за след годинка) или кисело мляко с обикновени бисквити. Ако обяда е бил по-засищащ, сл. закуска е микс от плодове, натурално кисело мляко или кисело с плод.
М/у основните хранения не давам нищо, ако види, че децата около нея ядат нещо, купувам едни солети, които са по-малкото зло, сравнени с царевичните пръчици, чипса и другите неща.
Не давам прясно мляко, мед, ягоди, фъстъци и т.н., свинско, ярешко, овче месо, пържено по изключение (пържени картофи и чушка бюрек е яла до сега). Тестено много рядко, само, когато пътуваме. Не подслаждам нищо. Кремовете ги пропуснах- никакви не давам.
Детето ми не ходи на ясла, но общува всеки ден по 3 часа с над 20 деца от всички групи на съседната детска градина, затова предполагам, че има вземане даване с всички болести, които се въдят там.
Теzи маргаритки,които са на косата на детенцето ти се ядат и са много полеzни.Сьдьржат пове4е витамин С от киви и портокали ...
Хихихи, наистина ли

Жалко, че не са истински, да живее Фотошоп