Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 968
  • 431
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз не приравнявам обаче, грозна, невзрачна и обикновена.

Мисля, че грозната и обикновената, могат да бъдат секси, защото чертите се допълват от поведение, излъчване, настроение, походка и облекло дори, ако щеш. Но не и невзрачната. Тя е, като ония животни с камуфлажни украски, приличащи на пръчки и листа, чиято цел номер едно е да не бъдат забелязани, движат се по тъмно или между много пръчки и листа, с които се сливат.
Аз пък съм виждала невзрачни жени, които като ги завлечеш до фриз. салон, като дръпнат с една хубава прическа, малко грим, по-готини дрехи и т.н., изведнъж буквално светват. Съответно и самочувствието се вдига, а мъжете започват да ги ''виждат''.

За сметка на това, съвсем грозната жена, както и да я въртиш и сучеш, все си е ъъъ кофти.

Райкова ми е бляк, Салсиша се надявам да е поне като любимката ми Белучи на млади години  Laughing Wink

# 166
Райкова може да ми диша праха, тая селяндурка, груба, пошла и тантуреста. Дори не общувам с такива.

# 167
  • София
Иууууу.

# 168
  • Буркина Фасо
В България откровено грозна жена е много трудно да намериш.
така е.  като кръстоваш БГ си мислиш, че си на моден подиум. Laughing

# 169

Какви са тези възгласи, шпионке? Joy

Иначе темата е зададена грешно - не мъжете избират.

# 170
При положение, че жените избират защо никоя не си избира принца на белия кон (разбирай млад, прелестен и финансово осигурен екземпляр) а все се задоволявате с бачкатори?

# 171
  • France
Попадна ми актуална снимка на Райкова. Не знам кой и е оперирал носа, но е много неуспешно. Преди имаше съъъвсем лека гърбичка, а сега горе е изтънен, а хрющяла има форма на пилешка трътка. Обзалагам се, че е пак онзи др. Е! Той всички по един начин ги оперира, без да гледа пропорции, ни черти на лицето. Жалко, защото тя наистина беше хубавка.

# 172
При положение, че жените избират защо никоя не си избира принца на белия кон (разбирай млад, прелестен и финансово осигурен екземпляр) а все се задоволявате с бачкатори?
Ми аз такъв съм си избрала. Нямам оплаквания. Като изключим принца на коня, не понасям ни принцове, ни коне.

# 173

По същата причина, поради която, някои жени си избират Шанел, други - дрехи втора употреба, а трети - среден клас конфекция. Всяка избира, според ресурса и предрасъдъците си.

# 174
  • France
БигСити, трябва да пообогатиш малко средата си. Извън клишето тестено изделие + бачкатор.

# 175
  • София
Защото повечето са патки и вместо принца, избират коня. Някои даже магарето.

# 176
Попадна ми актуална снимка на Райкова. Не знам кой и е оперирал носа, но е много неуспешно. Преди имаше съъъвсем лека гърбичка, а сега горе е изтънен, а хрющяла има форма на пилешка трътка. Обзалагам се, че е пак онзи др. Е! Той всички по един начин ги оперира, без да гледа пропорции, ни черти на лицето. Жалко, защото тя наистина беше хубавка.

Каква снимка, нали е в ББ в момента, от едно глуповато, секси момиче, се е превърнала в агресивна, сбръчкана карикатура.

# 177
БигСити, трябва да пообогатиш малко средата си. Извън клишето тестено изделие + бачкатор.

Защо си мислиш, че се движа в такива среди? Напротив, моята среда е от отбрани кръгове в които се движат реализирани, умни и красиви хора.

# 178
  • София
Аз си избрах бачкатор, защото 🤴 освен много претенции, друго нямат.

# 179

Защо си мислиш, че се движа в такива среди? Напротив, моята среда е от отбрани кръгове в които се движат реализирани, умни и красиви хора.

Отбрани, друг път. Само се погледни и осъзнай, къде пишеш в момента. Joy

Общи условия

Активация на акаунт