Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 964
  • 431
  •   1
Отговори
# 210
А аз ако съм мъж, нигога не бих докоснал толкова проста жена. Псувни, отвратително поведение, плюене.
Била съм в дискотеката (Равда, час пик), когато Златка накара бившия си Павел и компанията му да натиснат едно момиче и момче да й оближат тока на обувката. Защото я били бутнали.
Гнусна жена, не ми я хвалете. Със Златка би спал и би взел за жена само такъв на нейното минусово ниво.

Аман от възхвалявания на мутри и мутреси!

# 211
Лелее... Grinning Стана интересно.
А за  въпросната случка, може и да не е било  точно така, много неща се приписват  и се изваждат от реалния смисъл. Когато трябва да се злепостави някой,  в Бг народа няма равен.
А и аз говоря за външността тук, като човек не я познавам. Kissing Heart

# 212
  • Буркина Фасо
Лелее... Grinning Стана интересно.
А за  въпросната случка, може и да не е било  точно така, много неща се приписват  и се изваждат от реалния смисъл. Когато трябва да се злепостави някой,  в Бг народа няма равен.
А и аз говоря за външността тук, като човек не я познавам. Kissing Heart
точно. можеш да я избереш по външният И вид и да я разкараш , разгледаш ли я вътрешно.

# 213
Външния й вид коментирахме, иначе историята ти внася интересна нотка към невизуалния й образ Simple Smile
Ама тя пак ли е във ВБ? Аз точно във ВБ я видях горе-долу без грим и тогава реших, че е красива. Е, външно.

# 214
Историята е реален факт. Има достатъчно свидетели.

А с красивата външност кой красив, успял и стойностен мъж е хванала. Наркопласьора Павел? ММА боеца? Карикатурата Благо Джизъса?

А как ходи облечена Мелинда Гейтс? А жените на другите милярдери?
Каренцето като нищо е ежедневната им дреха. Wink

# 215
Ти колко успели да вържат мъж жени си виждала да се поддържат толкова, колкото като моми? 😁
Рядко се срещат. Не че са занемарени, но една или две идеи по-малко зор си дават.

# 216
  • France
Това, което ме учудва е защо хубави жени умишлено се загрозяват с разни корекции. И резултатът е накрая един и същ : изпилен нос, надути устни и огромен несъразмерен бюст. Без спазени пропорции, без нищо. Приятелка дерматоложка ми е казвала, че самите те искат да е толкова очеизвадно. "Трябва да се види, че съм дала толкоз пара". Тук също си правят процедури, но с мярка.

# 217
Историята е реален факт. Има достатъчно свидетели.

А с красивата външност кой красив, успял и стойностен мъж е хванала. Наркопласьора Павел? ММА боеца? Карикатурата Благо Джизъса?

А как ходи облечена Мелинда Гейтс? А жените на другите милярдери?
Каренцето като нищо е ежедневната им дреха. Wink

Разбира се, че е факт и не е единствената такава история.

Красивата и външност ... беше донякъде красива едно време, от периода "Ще ме е**ш ли или няма да ме е**ш?" в Острова на изкушението, където в крайна сметка я оправи оня мухльо. Сега е една карикатура и спомен за сексапилно момиче. Когато джуката ти опре в носа от пълнеж, наред с другите подобни, няма как да си красив за съжаление.

# 218
Това, което ме учудва е защо хубави жени умишлено се загрозяват с разни корекции. И резултатът е накрая един и същ : изпилен нос, надути устни и огромен несъразмерен бюст. Без спазени пропорции, без нищо. а.
+1, няма как да не се съглася.
И мен това много ме дразни, човек губи цялата си индивидуалност. Добре, че не може да се оперира сексапил,  че ще е престъпно направо, специално в нейния случай. Blush

# 219
Заради стадния комплекс и чувството за малоценност. Каква индивидуалност у стадо търсите?
Плюс това, ако целта е, пък тя обикновено е, да се хване някой чичко-паричко - тия чичковци също харесват твърде барнатите, на които им личи колко хиляди са хвърлили по корекции. Един вид, вижте, аз платих за всичко това.

Което отговаря също на въпроса на BCN Simple Smile

# 220
Има логика и е добре казано. sad but true,  дето се казва.
Което обаче не бива да е повод срещу тези жени да бъдат изливани кофи с помия  от  (няма да използвам съответното прилагателно)  други жени и да им бъдат приписвани  за успокоение несъществуващи физически кусури, както по -горе някой написа.
Sunglasses

# 221
  • София
Златка към днешна дата е карикатура.

В основното училище, една от най-добрите ми приятелки беше фантастично красива. Баща й беше португалски дипломат, от старо, богато семейство, майка й - индийка, също много хубава. Еми три деца по-късно, тя си е все така красива, без да е пипала цици, джуки и прочие.

# 222
Златка към днешна дата е карикатура.
прочие.
Е, недей така.
Вероятно има хиляди жени, които биха дали мило и драго да са карикатура от този вид. :
Та дори и тук, ако са откровени със себе си,  едва ли биха отказали да имат това-онова от нея. Но да, да, знам че няма тук такива, няма. Stuck Out Tongue Winking Eyeняма.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
  • София
Карикатура е от моя гледна точка. Какво мислят другите жени ми е през ясно кое.

Както писахме по-назад, красотата (и грозотата) е субективна, тоест това, което ти намираш за хубаво, за мен може да е бляк. И обратно. Аз например много харесвам Рейчъл Вайс, но повечето ми приятелки смятат, че е plain. ОК, не им тропам с краче, че грешат.

# 224
  • BG
При положение, че жените избират защо никоя не си избира принца на белия кон (разбирай млад, прелестен и финансово осигурен екземпляр) а все се задоволявате с бачкатори?

Все едно да питаш защо избирам бонбони Тофифи пред бонбони Моцарт, въпреки че моцартките се водят малко по-скъпи и малко по-шик. Ми защото моцартките само на опаковка го докарват, а самите те са гаден марципан.
Е аз нали избрах такъв...ами мерси вече от такива принцове. Точно само на опаковка го докарват.
Иначе не мисля, че всички мъже гледат само визията-имам доста познати, които са невзрачни, някои даже грозни по тукашните критерии, ами всички имат и мъж, някои и втори, и деца.

Общи условия

Активация на акаунт