Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 965
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • инфантилно и разглезено хлапе
Златка към днешна дата е карикатура.
прочие.
Е, недей така.
Вероятно има хиляди жени, които биха дали мило и драго да са карикатура от този вид. :
Та дори и тук, ако са откровени със себе си,  едва ли биха отказали да имат това-онова от нея. Но да, да, знам че няма тук такива, няма. Stuck Out Tongue Winking Eyeняма.Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, преди години Златка беше хубава, както Алисия и Лозанова(имаше и една Калина от Острова) бяха хубави, но след толкова корекции и пластични операции вече на хора не мязат, на мен всичките ми приличат на мумии в главите, секс е последното за което ще си помисля като ги видя. Не мога да ги разбера, преди да почнат да си пипат лицата са били наистина хубави жени, после решават да си докарат някаква перверзна визия ли, що ли, и се превръщат в карикатури.
Което за мен доказва, че естествената красота дадена по рождение не може да бъде постигната с никакви корекции и операции. Извинявам се за грубия израз, но според мен трябва да си доста извратен, за да харесваш такива тунинговани жени.

За мен ето такива жени излъчват сексапил

https://www.youtube.com/watch?v=xMwXwb9r08U&index=479&li … Vw5To_K5&t=0s

# 226
Реклама на климатици ли трябва да излезе?
Да ти кажа какво мисля за тази жена.
Плюсове
- хубаво и чисто лице
- много спокойно излъчване
- удобно и ненатрапващо се облекло

Минуси
- шаблонна и евтина подстрижка и прическа
- държи си ръцете до тялото като мъж-войник

Гледах клипа без звук, може и за гласа да имам забележки Simple Smile

# 227
  • Варна
....години Златка беше хубава, както Алисия ...

Алисия не е била хубава преди корекциите си.

# 228
  • София
В момента гледам филм с Чарлийз Терон. Седя и си мисля, Боже, каква жена. Сори, ама това никога не ми е хрумвало при вида на някоя от златките, чалга певачиците и прочие изкуственяци.

# 229
Не намирам нито Алисия, нито Златка и Николета за красиви жени. Не ми харесват чертите им, изглеждат ми груби. Една Ева Грийн ми е в пъти по-секси от тях.

# 230
Топките на Моцарт са перфектни. И като опаковка, и като пълнеж.
На Тофифее така и не разбирам какво им харесват. Лепнат по зъбите и събарят пломби. Е, повече ги рекламират, докато на Моцарт топките нямат нужда от реклама. Има едни фалшиви в Лидл обаче. Ако сте яли от тях, нищо чудно да не са ви допаднали.

# 231
  • На Марс
Не намирам нито Алисия, нито Златка и Николета за красиви жени. Не ми харесват чертите им, изглеждат ми груби. Една Ева Грийн ми е в пъти по-секси от тях.

Как можа да сравниш Ева Грийн със Златка ? Thinking

# 232
От всичките коментари тотално се отчаях. Разбрах едно от вас - очевидно мъжете гледат само дали си секс богиня, дали имаш секси тяло и дали си красива. И се женят за теб основно заради това. Вече съм спокойна, че нямам и никога няма да имам мъж, защото аз в секс играчка заради някого никой няма да се превърна! Колко жалко и инфантилно от моя страна е било да вярвам, че мъжът може да се влюби в характера ти, усмивката ти, държанието ти и всичко друго в теб, освен "сочният ти задник", "пищните ти цици" и техниките ти на орална любов.... И че би бил щастлив просто да си седите, говорите и гушкате, вместо да се порите ежедневно. Отвратително и дълбоко разочарование.

# 233
От всичките коментари тотално се отчаях.
Което е лошо защото показва, че всъщност нищо не си разбрала.

На Тофифее така и не разбирам какво им харесват.
Вкусовата комбинация.
Иначе най-любими са ми линдорките, червените. Ако нямам възножност за тях, взимам тофифи.

# 234
  • София
Иронията е трудна за разбиране.
Отивам да си правя букли и пълен грим, че чакам любофчето!😁

# 235
И аз смятам, че не си разбрала, Барабанче.
Да си видяла хора, които не си пасват един към друг да се задържат задълго?
Според мен е грешка въобще да се чудиш, що харесвали тая и оная, а теб не, с какво те превъзхождат в мъжките очи или тям подобни. Самата ти, едва ли гледаш всички мъже с еднакъв поглед или впеатленията ти от всики мъже да са на двата полюса. Вариации бол. Знаеш какво не искаш, знаеш какво искаш. От това, по-вярна отправна точка няма.

# 236
  • София
Нищо не си разбрала, авторке. Или пък си разбрала нещата, които писахме, по начин, който ти харесва - и който ще ти позволи да продължаваш да се самосъжаляваш и тръшкаш. Я се стегни. Ако само златките си намираха мъже, земята нямаше да има проблем със свръхпопулацията.

Приятелски съвет: Научи се да се харесваш. Хора, които сами се отхвърлят, обикновено не са харесвани и от околните. Пооправи това, което смяташ за недостатък, разбира се с мярка, и подчертай това, което е привлекателно, като нямам предвид само и единствено външния вид. Ако си вечно кисела и недоволна, сори, ама и неземна красавица да си, никой няма да те търпи, поне не за дълго.

Тук в темата всички сме нормални жени, надали има някоя с фактор уау. Полагаме някакви усилия да се поддържаме - и да, понякога сме по риза и дънки, понякога се обличаме по така. Не драматизираме от това, че някакви батки и плиткоумни мъжленца бършат лиги след Златка намсикоя и ксерокопията й.

# 237
  • Fairbanks, Alaska
Barabanche, в началото всички малко или много гледаме визията. Но аз не се оставям само с визията. Все пак искам да проверя и умствения багаж, дали ще ме приеме такъв какъвто съм, дали ще ѝ е приятно, в онези моменти, когато няма какво да си кажем. Единственото, на което държа, е жената да е с нормално телосложение.
Предпочитам жените средна хубост, а не Барбита. Макар, че днешните плеймейтки, Ни Ло, Златки и други изобщо не ги намирам за привлекателни.

# 238
Съвсем правилно е разбрала. Визията винаги е на първо място. Всичко останало е бонус. Т'ва е положението. Който твърди друго е лицемер.

# 239
Съвсем правилно е разбрала. Визията винаги е на първо място. Всичко останало е бонус. Т'ва е положението. Който твърди друго е лицемер.
Доста удобен начин често да разкарваш красав(и)ците - нямат бонуси към визията. Хем си само с хубави, хем ги сменяш като носни кърпи и минаваш за вървежна клечка. Пък всъщност си аграрче от най-простите Wink

Общи условия

Активация на акаунт