За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 41 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Мнения: 2 872
*Avalon* от Берьозка, водят се за торта Медовик блатове.
Ето така изглеждат



« Ѕmile »
Според мен не, невероятно вкусна и същевременно лека е тортата.


Ако имам път към Берьозка непременно ще взема и ще пробвам тортата.

# 586
  • София
  • Мнения: 4 594
Благодаря за всички отговори, ще взимам и аз такива блатове. Като цена как са?

# 587
  • София
  • Мнения: 12 222
Благодаря за всички отговори, ще взимам и аз такива блатове. Като цена как са?
Нещо си спомням, че бяха около 5 лв, но да не те излъжа.  Peace Имам , купила съм ги от доста време и така си отлежават, не стигнах до тях.

# 588
  • София
  • Мнения: 20 725
Около 5 лв., ММ купи наскоро, явно ще са за Коледа, на кутията има и рецепта за крем, обаче са някакви огромни количества. 500 г са, сериозна торта ще излезе от тях.
Продават ли още в Лидъл кофите сметана по 1 кг, че нещо не уцелвам напоследък.

# 589
  • Мнения: 7 988
Момичета(и момчета),как се готви "спанак с яйца,може и сирене на фурна"?Имам замразен пюриран спанак и се чудех-да го размразя,в тавичка с масло и натрошено сирене,понякое време да чукна яйца.Така ли е?Благодаря!

# 590
  • Русе
  • Мнения: 6 164
Момичета(и момчета),как се готви "спанак с яйца,може и сирене на фурна"?Имам замразен пюриран спанак и се чудех-да го размразя,в тавичка с масло и натрошено сирене,понякое време да чукна яйца.Така ли е?Благодаря!

Наколко идеи
https://ipeychev9.blogspot.com/2015/05/blog-post_5.html

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_8889.html

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_8.html

# 591
  • Варна и...духом на Босфора
  • Мнения: 2 718
Нали знаете тези кутии за салата от Хепи,дето правят доставки.Искам да направя крем,да е бял,или грис с мляко,да го сложа в тази кутия да престои една нощ,след това да го обърна и да украся с мисълтоу и зрънца нар.
Кутията с фолио ли да обвия,и да намажа  с вода преди това ли,да излезе цял,да не се разчупи?

# 592
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Със свежо фолио трябва да се получи.

# 593
  • София
  • Мнения: 12 222
Със свежо фолио трябва да се получи.
+ 1. Същото може и без кутията, а фолиото да се положи  в кейкова форма, оставяш и след това изваждаш.

.............
Продават ли още в Лидъл кофите сметана по 1 кг, че нещо не уцелвам напоследък.
Имаше доскоро.

# 594
  • Мнения: 896
Някой може ли да сподели как се вари боб мунг. Става или твърд или се пука и всичко става в люспи и каша.

# 595
  • Sofia
  • Мнения: 29 121
За телешки език някакви други рецепти да ми предложите, освен в масло и паниран?Сварен е,обелен и леко запържен в масло,но остана доста и ми се иска в нещо друго да го вложа...

# 596
  • Русе
  • Мнения: 6 164
За телешки език някакви други рецепти да ми предложите, освен в масло и паниран?Сварен е,обелен и леко запържен в масло,но остана доста и ми се иска в нещо друго да го вложа...

https://ipeychev9.blogspot.com/2016/10/blog-post.html

# 597
  • Мнения: 9 461
Някой може ли да сподели как се вари боб мунг. Става или твърд или се пука и всичко става в люспи и каша.
Когато е разваренн си направи крем супа или палачинки с боб мунг стават добри

# 598
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Някой може ли да сподели как се вари боб мунг. Става или твърд или се пука и всичко става в люспи и каша.

накисвам през нощта, на другия ден вари в тенджера под налягане.
ще се развари, ако го вариш много.

# 599
  • Мнения: 12 215
За телешки език някакви други рецепти да ми предложите, освен в масло и паниран?Сварен е,обелен и леко запържен в масло,но остана доста и ми се иска в нещо друго да го вложа...

Майка ми го правеше някак си като яхния с бял сос.

Общи условия

Активация на акаунт