Комбиниран уред - пасатор/чопър/миксер Bosch

• 1 480
  • 6
  •   1
Отговори
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте, в последните страници не намерих тема, в която да се обсъждат подобни на уреда, който ме интересува.
Гледах този уред Bosch MSM87180 , но не намирам никъде подробно описание.
Ако някой има повече информация относно подобни уреди.
Каква е целта на двата съда (по-малък и по-голям), само в обема ли се заличават? Или имат различни ножове и се ползват в различни случаи?
Ще съм благодарна на всякакви съвети.

# 1
Обикновено големия контейнер е и чопър, и блендер, а малкия - само чопър. За този конкретно не знам, но при всички други е така.

Само две приставки виждам аз на картинката, така че ... по-добре потърси още, много постно ми изглежда на мен това пасаторче, а и ръчно, все трябва да държиш. Не можеш да си го пуснеш, като нормален робот и да свършиш нещо друго.

# 2
  • София
много постно ми изглежда на мен това пасаторче, а и ръчно, все трябва да държиш. Не можеш да си го пуснеш, като нормален робот и да свършиш нещо друго.
Те всички пасатора са ръчни, няма такъв, който да се пусне и да работи сам.
FrozenInside, малкият съд е чопър, големият е блендер. Написано е, а тя се вижда и на снимката, има приставка за разбиване на лед.
Аз имам подобен
https://m.emag.bg/pasator-bosch-600-w-12-skorosti-turbo-podvizhe … 155/pd/DRVX4BBBM/
Купих тази комбинация заради приставката за пюре - с пасатора картофите стават на лепило, а с ръчен уред за пюре неравномерно намачкани и отнема повече време и усилия. А с тази приставка става разкошно пухкаво пюре.
Пасторът ползвам често, чопърът също да накълцам набързо разни неща, затова стоят извадени на плота.
Но аз имам отделно и два робота с множество различни функции, само такъв уред поне на мене не ми е достатъчен за кухнята.

# 3
Купих тази комбинация заради приставката за пюре - с пасатора картофите стават на лепило, а с ръчен уред за пюре неравномерно намачкани и отнема повече време и усилия. А с тази приставка става разкошно пухкаво пюре.

Не бях виждала такава приставка. Може би този вариант ще ми е от полза, защото започвам захранване на бебе. Simple Smile
Междувременно ми изгоря пасаторът, а чопър имам на Делимано и не ми допада.

# 4
  • София

Не бях виждала такава приставка. Може би този вариант ще ми е от полза, защото започвам захранване на бебе. Simple Smile
Междувременно ми изгоря пасаторът, а чопър имам на Делимано и не ми допада.

Ще ти свърши работа. Приставката я ползвам само за картофено пюре, други зеленчуци с пасатора, те не стават на лепило. Пасаторът е мощен и има турбо бутон и за секунди се пасират всякакви неща. И чопърът ще се използва за по-твърди неща - например месото за пюретата, зърнени за кашите, раздробяване на ситно на бисквитки като стигнете до тях.
Не съм имала чопър на Делимано и не мога да направя сравнение, но от този съм доволна. Веднъж само поръчах на Делимано един прехвален в рекламата комбиниран кухненски уред и веднага го върнах - нямаше нищо общо с показаните в рекламата възможности, и толкова слаб, че едва береше душа докато се опитваше да смели или наренди някакъв продукт ...

# 5
Спрях се на  Bosch MSM87165. Вчера пристигна, като го пробвам мога да дам отзиви.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 09:06 от frozenInside

# 6
Може ли подробности за пасатора, че съм в дилема. Гледах подобен модел на Бош ама сякаш тежичък ми се видя...

Общи условия

Активация на акаунт