Тежи ми и ще споделя

• 7 435
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте, знам че ще ме упрекнете, но вече немога да не споделя с някой!!!
  Накратко казано паднах си по семеен приятел, лошото е че той и брат му са всеки ден с мен и детето, по-лошото е че е 3г. По малък а най-лошото е че отговори на чувствата ми.

Стана каквато стана говорихме и решихме че няма как да стане, но уви вечерта вместо мъжа ми да ме прибере изпрати него и замалко да стане белята. Оттогава нищо до преди 2 месеца когато се скарах с мъжа ми и той си тръгна от заведението в което бяхме, аз плачейки хванах следващото такси и въпросният младеж беше с мен, и тогава в момента в койтомаз бях растроена заради мъжа си чуждия шепнеше в ухото ми колко много ме обича и как неиска да страдам.. направих се че не съм чула ...

И оттогава си контактувахме виждахме се и т.н.

Една вечер той излезе с приятел и с бившата си приятелка и на сутринта като се видяхме забелязах че има смучка на врата. ИЗРЕВНУВАХ, ЯДОСАХ СЕ, ЗАБОЛЯ МЕ... това беше деня в който осъзнах че от интерес авантюра и игра съм нагазила в дълбоките води... имам чувства към него, но имам и към мъжа си ..

Няколко дни след това с въпросното момче се видяхме и той се държеше странно, студено, необичайно... тогава разбрах че всичко между нас е приключило, заболя ме много... не че не се виждахме всеки ден но просто бяхме "само приятели" 1 седмица така аз не спрях да плача когато остана сама, като се сетя за милите му думи, как ме галеше и прегръщаше, неща които мъжа ми не е правил от години.. след тази една седмица просто все едно някой го изтръгна от сърцето ми, да обичам го като приятел но неможех да си представа да има нещо между нас, да но по ирония на съдбата вечерта той ми написа че през това време в което е бил без мен е осъзнал колко много ме обича и как неиска нещата между нас да приключват и т.н., но някак си вече не чувствам това което преди, секса си е секс нищо повече...

Може би ще попитате къде е мъжа ми през цялото време, е ще ви отговоря: той или спи или много работи.. той се отдръпна от мен когато се роди детето преди година, оттогава се сеща за мен само като му се прииска нещо и детето не е при нас...

Готова съм за упреците ви, знам че много съм съгрешила но ми тежеше и трябваше да.споделя

# 1
Мъжът ти работи много или спи - тоест, докато мъжът ти работи, за да издържа теб и детето, ти си вееш онази работа с други?
Какво падение.....

# 2
Аз не виждам причина да бъдеш упреквана.
Все пак, мъжът ти е виновен.
Ако не работеше толкова много, нямаше да му се спи толкова много и щеше да е в кондиция да си лапате мухите заедно и да сте щастливи.

# 3
Не си съгрешила буквално, доколкото разбирам не се е стигнало до интимен контакт. Според мен ти липсва вниманието на мъжа ти. Този семеен "приятел" не е гаранция, че има чувства към теб. По- вероятно е да е усетил, че имате проблеми и да иска само секс. Опитай се да запазиш семейството си, няма по- хубаво от това. Мъжът ти не е виновен, че се блъска по цял ден да осигури на теб и детето бъдеще. Не е честно спрямо него да бягаш при друг, просто защото е изморен. Седнете като големи хора и говорете за проблемите си, човекът може да е притеснен за куп неща, да не вижда разбиране от теб (което и аз не виждам) и това да го товари допълнително.

# 4
  • Варна
Първо, вие двамата с този човек нищо не сте имали за да изпадаш в драми от типа "разбрах, че всичко между нас е свършило". Второ, въпросният семеен "приятел" не ще да е много читав щом едва изчаква мъжа ти да си обърне гърба и започва да ти налита в таксито.

Аз няма да те осъдя, ясно ми е, че светци няма и такива неща се случват често. Но имам усещането, че ти някак вървиш по течението и чакаш благоволението на мъжа ти или на приятеля за да решиш каква позиция да заемеш. Бъди по-осъзната и активна. Седни с едно кафе, помисли какво искаш, виж реално къде какви шансове имаш. Ако смяташ, че обичаш мъжа си, направи опит да оправите нещата, дете имате, минали сте през някои неща заедно. Зачеркни онзи, който според мен те иска само за временно забавление и действай по семейството си. Ако решиш, че все пак ще пробваш с онзи, правилното е първо да приключиш с мъжа, който сега е в живота ти и тогава да скочиш в чуждо легло. Подозирам обаче, че потенциалния любовник рязко ще охладнее към теб като те види свободна и с дете. Сега си тръпка. Тогава ще си бреме. Решавай си сама ама вложи малко мисъл, поне заради детето, ако не заради теб самата.

# 5
Така става, когато хората са объркани и се съберат със също толкова объркани хора като тях.
Изневери, той не ме обича, студен е, не ме разбира, намесват се трети, четвърти лица и става тотална боза.
Авторке, концентрирайте се над себе си – какво, защо искате и с кой човек? Ако това не е мъжът ви, действайте над самостоятелно съществуване (предполагам, че не мислите, че след като сте се омъжили, вече не съществувате като отделна личност). Ако имате реални чувства към мъжа си, опитайте да споите семейната среда. Това ще е добре и за детето. Ако не става, не става, търсете свой път, но не и чрез безразборни сексуални полягвани с този и онзи. Така няма да станете по-щастлива, нито по-обичана и несамотна, напротив, проблемите ви ще се задълбочат.

Що за боклук е този "семеен приятел", ляга си с жената на приятеля си? Не бих имала никакви отношения с такъв човек, дори и случайно да съм преспала с него (поради каквито и да било причини).

# 6
С това момче се познаваме от около 2 години, никога нито той нито аз сме имали нещо един към друг до момента в който мъжа ми не започна да ме праща с него където и да било, а на лекар с детето, я до наще на гости, я на маникюр, дори и за рождения ден на малкия аз и въпросния младеж обилаляхме с детето а мъжа ми си седи у дома с майка си и баща си и почива.. не е умората  проблема...

# 7
Сгрешила си. Според мен нямаш чувства към този "приятел", а просто ти е харесало отношението му към теб, защото както каза, мъжът ти те пренебрегва, откакто се е появило детето. Когато си усетила това пренебрежение е трябвало да поговориш с него, а не да отидеш при друг.
Не знам какъв съвет очакваш да прочетеш тук или просто си споделила това, което ти тежи, но според мен не е трябвало да постъпваш по този начин. В крайна сметка мъжът ти, верояно, работи много, за да може ти и детето ти да имате добър стандарт на живот.

П.С. Това, което съм написала не го приемай като упрек, всеки е свободен да вземе решението, което според него е правилно. Просто съм изказала мнение, не те упреквам.

# 8
на каква възраст е тоз, който наричаш "момче"
а ти момиче ли си? родила, но все още невинно момиченце?

# 9
Каза, че е с 3 години по-малък от нея. Какво момче, но явно е слаба, уязвима и неуверена и е намерила утеха в прегръдките му.
Авторке, като виждаш, че мъжът ти го тика да помага и все е покрай теб, не чакаш да ти "навири краката" (с извинение), а говориш с мъжа си, че искаш не друг мъж, а него до себе си, отвъд постоянните му работни ангажименти. За какво му е семейство и да изкарва пари, ако няма и грам време да е със семейството си. Тотален дисбаланс се вижда във вашето семейство.

# 10
Жено, спокойно.
Очакваш внимание и грижи от мъжа до себе си, нормално е. Чувстваш се пренебрегната от мъжа си. Потърсил си заместник, бамерила си в лицето на другия, обаче - като си видяла смучката - почувствала си се пренебрегната и от него.
В случая с 'момчето' егото ти се е обадило просто, не че имаш някакви чувства.
Зарежи външния и работи да върнеш интереса на мъжа си. Едва ли те е взел само да му родиш наследници.

# 11
помисли дали наистина искаш да напуснеш мъжа си. ако не, тогава се върни в семейното гнездо и опитай да поговорите с мъжа си. ако не сте говорили до сега, мъжа ти може да не знае, че се чувстваш зле.

# 12
  • София
С това момче се познаваме от около 2 години, никога нито той нито аз сме имали нещо един към друг до момента в който мъжа ми не започна да ме праща с него където и да било, а на лекар с детето, я до наще на гости, я на маникюр, дори и за рождения ден на малкия аз и въпросния младеж обилаляхме с детето а мъжа ми си седи у дома с майка си и баща си и почива.. не е умората  проблема...
Не е умората проблема. Проблена е в мъжа ти. Вероятно ти не си влюбена в другия, а просто имаш нужда някой да мисли за теб и да те кара да се чувстваш жена - нещо напълно нормално. Другия е "надушил това" и се е възползвал за да си легне с теб или поне да те "прикотква". Добре е, че не си се поддала, до колкото разбрах. А мъж, който на РД на дето си предпочита да мързелува на дивана с мама и тати, и в това време да прати жена си с детето и с друг, да го замества, е.... абе не искам да коментирам, но е отвратително и към теб и към детето. В тази ситуация е редно да се сърдиш на мъжа си за отношението му, а не на някой, който не ти е никакъв.

# 13
Намери си и ти някакво занимание, хвани се на работа. Явно имаш доста време, щом мислиш (срещаш се, контактуваш) за мъже. Вземи пример от мъжа си. Не си някаква уникална снежинка, която има нужда от специално внимание.

# 14
  • София
Каква работа, жената вероятно е по майчинство.  Дори и да не е  някаква уникална снежинка", не заслужава да бъде пренебрегвана барабар с детето, от мунчото. После що й шарели очите - ами ще шарят, като има дърво вкъщи, на което му е през ... и за нея и за детето.

Общи условия

Активация на акаунт