Накратко казано паднах си по семеен приятел, лошото е че той и брат му са всеки ден с мен и детето, по-лошото е че е 3г. По малък а най-лошото е че отговори на чувствата ми.
Стана каквато стана говорихме и решихме че няма как да стане, но уви вечерта вместо мъжа ми да ме прибере изпрати него и замалко да стане белята. Оттогава нищо до преди 2 месеца когато се скарах с мъжа ми и той си тръгна от заведението в което бяхме, аз плачейки хванах следващото такси и въпросният младеж беше с мен, и тогава в момента в койтомаз бях растроена заради мъжа си чуждия шепнеше в ухото ми колко много ме обича и как неиска да страдам.. направих се че не съм чула ...
И оттогава си контактувахме виждахме се и т.н.
Една вечер той излезе с приятел и с бившата си приятелка и на сутринта като се видяхме забелязах че има смучка на врата. ИЗРЕВНУВАХ, ЯДОСАХ СЕ, ЗАБОЛЯ МЕ... това беше деня в който осъзнах че от интерес авантюра и игра съм нагазила в дълбоките води... имам чувства към него, но имам и към мъжа си ..
Няколко дни след това с въпросното момче се видяхме и той се държеше странно, студено, необичайно... тогава разбрах че всичко между нас е приключило, заболя ме много... не че не се виждахме всеки ден но просто бяхме "само приятели" 1 седмица така аз не спрях да плача когато остана сама, като се сетя за милите му думи, как ме галеше и прегръщаше, неща които мъжа ми не е правил от години.. след тази една седмица просто все едно някой го изтръгна от сърцето ми, да обичам го като приятел но неможех да си представа да има нещо между нас, да но по ирония на съдбата вечерта той ми написа че през това време в което е бил без мен е осъзнал колко много ме обича и как неиска нещата между нас да приключват и т.н., но някак си вече не чувствам това което преди, секса си е секс нищо повече...
Може би ще попитате къде е мъжа ми през цялото време, е ще ви отговоря: той или спи или много работи.. той се отдръпна от мен когато се роди детето преди година, оттогава се сеща за мен само като му се прииска нещо и детето не е при нас...
Готова съм за упреците ви, знам че много съм съгрешила но ми тежеше и трябваше да.споделя