Тежи ми и ще споделя

• 7 437
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Кога ви остава време да излизате по заведения и да се чудите каква глупост да сътворите.
Поредното доказателство, че не трябва да се ражда докато не се находи и налигави.
Горкия ти мъж.

# 31
Първото детенце го изгубихме. Така, че живот и здраве това ще ни е първото.
За вас най-важното нещо ходенето по заведения ли е? За мен не е.
Достатъчно съм се наживяла и "налигавила", за да гледам на ходенето по заведения като приоритет.
За мен по-интересно и приятно е да пътешествам. Да изкачвам планини, да обхождам гори.  Да виждам ново градове.  И не се лишаваме от това.
Бременността не е болест и освен, ако не е проблемна не виждам пречка в това да се разхождам и пътувам.
Е в моя случай след 6тия месец се наложи да лежа,  но не всяла бременна е в това положение.
Не виждам защо трябва да губиш 3-6-10 години с някого, за да решите да имате деца.
Била  съм във връзка с някого 5 години.
И 10 да бях,  пак нямаше да му родя дете. Просто го знаех.
Сега съм абсолютно сигурна в човека до мен и знам, че ще остареем заеедно.
И за дамата, която съжали мъжа ми, няма за какво. Той е обичан и нищо не му липсва.  Не го ограничавам по никакъв начин. Има време за себе си, както и аз. Ако аз искам да се видя с приятелки, няма проблем,  същото важи и за него. Не може да сме залепени 24/7.
Може да ви е смешно, да се чудите,  да се възмущавате, но аз съм щастлива.
За мен две години не са малко време.

# 32
  • София
Аз не виждам причина да бъдеш упреквана.
Все пак, мъжът ти е виновен.
Ако не работеше толкова много, нямаше да му се спи толкова много и щеше да е в кондиция да си лапате мухите заедно и да сте щастливи.
На това мнение съм и аз.

Изморена съм малко и докато четях първия пост, видях на едно място.
"Вместо мъжът ми да СЕ прибере, прати него. Laughing

# 33
След като всички са щастливи,за какво е темата?

# 34
За 2 си опознала човека, родила си едно дете и сега си бременна с второ?  smile3555И твърдиш, че го познаваш? За къде е това бързане с тея бебета?

Аз като казвам, че първо трябва да се познава човека, а не да си женят на първата година - ме гледат накриво.

# 35
  • София
Еееей, накъде завя темата...
Едно единствено нещо ще ти кажа - той нито ще е първият, нито последният, който да буди интерес у теб. Винаги ще има такива изкушения по пътя в живота. Ще го преодолееш и този и следващият. Просто си дай малко време и щ се появи нещо друго, за което да мислиш, а този ще изчезне от главата ти

Общи условия

Активация на акаунт