Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Имат ли неутрален душгел за чувствителна кожа?
Balea men в сива опаковка, пише sensitive на него. За много чуствителна кожа е, с много лек аромат.

# 76
  • Стара Загора
Не всичко ще има намаление, прочетете внимателно.
Пише си на всичко освен дм карта за подарък и мляко за кърмачета. -20% на цялата сметка. Това, че няма да се съчетава с други отстъпки го разбирам, че няма да може да се използва примерно с намаление рожденик. Съвсем скоро имаше -20% на всичко заради рожден ден на филиала и намалението важеше и за неща в промоция.

# 77
И аз ще си купя прах за пране и ще си заредя от плодовите блокчета, към които съм пристрастена. Ще взема и от бебешките бисквити за децата, както и от синия бебешки душ гел.

# 78
Аз ако стигна до ДМ, прах денкмит за бяло и от кристала, и то ако има...мога да взема. За друго не се сещам.

# 79
  • Пловдив
Има ли в ДМ уред за махане на комедони  Thinking

# 80
Аз ако стигна до ДМ, прах денкмит за бяло и от кристала, и то ако има...мога да взема. За друго не се сещам.
Кристалът ако става дума за този за под мишниците, едва ли да свърши. Едно че не толкова много хора ползват такъв тип продукт, друго че един изкарва много време, няма нужда човек да се зарежда както за други неща би си заслужавало. Той и без да е намален си е изгоден де, дали ще е 4лв или 5лв, това чудо сигурно и за две години няма да го свърша. Нищо общо с нормален рол-он дето ми изкарва месец някъде и с тях бих се заредила сериозно ако са намалени.
Има ли в ДМ уред за махане на комедони  Thinking
Има, но не мога да си спомня цената му... нямаше 10лв със сигурност, едноцифрена ми се върти че беше. На щанда където са четки за грим и тем подобни трябва да е.

# 81
  • София
Кристалът ако става дума за този за под мишниците, едва ли да свърши. Едно че не толкова много хора ползват такъв тип продукт, друго че един изкарва много време, няма нужда човек да се зарежда както за други неща би си заслужавало. Той и без да е намален си е изгоден де, дали ще е 4лв или 5лв, това чудо сигурно и за две години няма да го свърша. Нищо общо с нормален рол-он дето ми изкарва месец някъде и с тях бих се заредила сериозно ако са намалени.
Има ли в ДМ уред за махане на комедони  Thinking
Има, но не мога да си спомня цената му... нямаше 10лв със сигурност, едноцифрена ми се върти че беше. На щанда където са четки за грим и тем подобни трябва да е.
Кристала съдържа ли Алуминий? Има залепен в магазина етикет точно върху състава и не мога да разбера.

# 82
Ако говориш за този кристал , пише, че съдържа Ammonium Alum, каквото и да означава това.

# 83
  • София
Ако говориш за този кристал , пише, че съдържа Ammonium Alum, каквото и да означава това.
затова не ги ползвам тези "кристали" при положение пе има алтернативи.

# 84
Кристалът го има и в сензитив вариант.
Скрит текст:

# 85
  • София
Да за този питах,благодаря.

# 86
  • Пловдив
На Балея сега ползвам део спрей без алуминий.Има много варианти.

# 87
  • Sredets/Burgas
off:
What is the difference between aluminum and alum?

https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-aluminum-and-alum

Аз ще си взема мокри кърпички и сапуни само от намалението,
 то друго просто не ми трябва точно в момента...

# 88
  • София
На Балея сега ползвам део спрей без алуминий.Има много варианти.
Този визирах и аз

# 89
  • Варна - Черна гора
Праха за пране на Денк мит 20 пранета вече е на 7,49  Crossing Arms затова купих Омо. Съвсем са прекалили с цената му  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт