Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз си правя домашен дезодорант от само 3 съставки -- кокосово масло, сода бикарбонат и капка лавандулово масло за аромат като последното не е задължително. Изключително съм доволна, цяло лято го тествах и мога да кажа, че нито един път не ме е предал, а си се потя стабилно.
и кокоса като се втечни  Thinking

# 106
От кокосовото масло не остава ли мазна следа и по дрехата? Peace

Някой знае ли някаква цена на ел. четки за зъби на Донтодент в ДМ? Ориентировъчно питам.

# 107
Всичко на око като последният път сложих повечко сода и ми е доста сух. Бъркам докато се получи хомогенна смес. Лятото не ми е бил втечнен, а с мека текстура, буквално си се маже, сега като е студено е по-твърд, но въпреки това пак го мажа. Не съм забелязала да ми е оставял следи по дрехите. Преди имах рол-он на Fa и ми съсипа доста черни бодита, а с моя дезодорант нямам такъв проблем.

# 108
Е като се намаже сода, не стои ли на зрънца и да се рони в дрехите?

# 109
  • София

Някой знае ли някаква цена на ел. четки за зъби на Донтодент в ДМ? Ориентировъчно питам.
Всички модели са с 20% намаление. Новата ултразвуковата е 48 лв( след намалението), другите не съм смятала.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 16:58 от Миленски

# 110
Е като се намаже сода, не стои ли на зрънца и да се рони в дрехите?
Ако се прекали със содата - да. Иначе няма проблеми.

# 111
  • София
Нищихме състава му в една друга тема, мисля в тази за перилните - различни са нещата, без алуминий е мисля.
Взех си, имаше. Близо 6 лева струва, не е 4-5 лв. За два месеца ми свършва, но аз си го ползвам редовно всяка сутрин.

За дезодоранта-камък ли говориш? Сериозно ли го свършваш за 2 месеца? Аз вече трета година карам с един и мисля, че ще ми стигне за още 5. Simple Smile И аз ползвам всяка сутрин.

Иначе да похваля едно ролон-че на Балеа - сензитив, без алуминий, много успешно е и е към 2-3 лв.

# 112
И на мен ми изкарва по мнооого време, забравям кога съм го купувала. Естествено че всеки ден го ползвам, то иначе какъв смисъл. Не че пак няма да си го купя ако свършва за месеци де, доволна съм. Изключително много мразя да смесвам миризми от дезодоранта и парфюма и с кристала ме устройва напълно.

# 113
  • София
Има ли чиста/натурална козметика за лице - за почистване на кожа и подхранване си търся.

Камъка е с алуминии... не са скъпи спрейовете им на Алверде? 4-5лв... има и рол-они, но аз харесвам да е на спрей - безцветни са.

# 114
Честно казано не знам за колко точно време го изхабявам, но не е една година, Или пък две.
Супер ме устройва. Не спира потта, но няма никаква неприятна миризма, което ме устройва както казах.
Ползвам парфюм. За това не желая и други аромати по тялото си, освен парфюма....

# 115
  • В сбъднатите си мечти :)
На някого направиха ли му впечатление изкуствено завишени цени на продуктите в днешния ден? Защото купувам на Мьолер рибеното масло не за пръв път, но за пръв път го виждам на 30'лв... както и един техен течен сапун... и едната детска пяна за ръце... Аз ли откачам ?!

# 116
Поне неща дето аз ги купувам редовно, не забелязах да са завишени. Даже се изненадах приятно че ми начислиха -20% на цялата сума, при положение че имаше продукт, който вече си беше намален. Утре сигурно ще ходя пак де, капсулите Омега 3 които си купувам от тях бяха свършили на рафта, дано утре да ги има.

# 117
  • Пловдив
Кои са капсулите рибено масло?

# 118
  • В сбъднатите си мечти :)
Купувам течно - има детско и за възрасни на една и съща цена. Детското е с лимонов вкус, че иначе е мишън импосибъл да накараш дете да го изпие Grinning

# 119
Купувам течно - има детско и за възрасни на една и съща цена. Детското е с лимонов вкус, че иначе е мишън импосибъл да накараш дете да го изпие Grinning
Имат и капсули, на тях пише Омега 3, рибено масло си е пак според мен. От тяхната марка са, купувам ги от доста време защото са изгодни - опаковка 60 капсули по 1000мг е 4,99лв.

๑ஐღ Елиза ღஐ๑, това течното ме заинтригува, щом не мирише гадно, ще се огледам и за него като ходя. Какво количество е и на каква цена го продават?

Общи условия

Активация на акаунт