ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варненска клюкарка
Да, но не знаем има ли насреща проект и дали договорът и е като Чачовия т.е. за САЩ за  нея правата изцяло да са на UTA или агенцията на Гинчо ще е посредник към американската агенция и един вид ще я отдава за работа с тях newsm78 Знаем че и Ча е подписал с тях, но и там е мъгла има ли в ход някакъв проект в който ще бъде ангажиран или просто имената и на двамата ше са в каталога им  33uu Абе мъглата около тях си е гъста както винаги ooooh!

Марги вярно, другаде е Crazy Снощи спах лошо и сега пак не ми се спи, но пък явно ми се отразява, разсеяна съм Rolling Eyes Бурак, Бюлент...важното е че сЪ разбрахмИ Laughing

# 46
  • Пришълец
Абе ако е нужно допълнително ще помоля да доуточняваш и пак ще се разберем, не само в случая, а по принцип hahaha

Свикнахме вече с липсата на яснота около Ча и Хазал Crazy

# 47
  • София
Вярно Джансуто я споменахте тук с роля в сериал, дали пък не беше в Родината с Халит и Бергюзар newsm78

За Родината не знам, но играеше в Ертугрул, изглеждаше умопомрачително Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 48
  • Пришълец
Може би грешката е моя Лени Laughing

# 49
  • Варненска клюкарка
За послеписа, как успя да кацне без никой да разбере #Crazy
Цитат
Сегодня, как и пообещала, журналистка Айша Арман возьмёт интервью у Чагатая Улусоя , а фотограф Фатхи Карадуман сделает фотосессию
Нас ожидают новые великолепные фото от мастера и откровения Чагатая, на сколько его сможет разговорить эта турецкая знаменитость.
p.s пишут Чагатай в Стамбуле

А, и аз бях останала с печаление че беше Родината, просто съм запомнила някаква старовремска визия. Това на ухото и кръст ли трабва да е newsm78

Свикнали сме с липсата на яснота, ама се надявам гъстата мъгла да не отегчи прекалено феновете им. Всъщност за Ча е ясно, той е мъж, а светът е на мъжете, когато и да пусне нещо то ще е дългоочаквано и заглеждано, но нещата с актрисите не стоят по същия начин и никога не са стояли, така че Хазал много внимателно трябва да стъпва и коментира каквото и да е. Ето че си има обяснение защо откара цяло лято в САЩ, вместо да подпира мишо- друг път го оставяше за не повече от 2-3 седмици. Започна и ударни тренировки и взе да се снима с ендокринолози и диетолози, че нали изпусна положението с кг. пролетта. Ето че има причина за бързането, само дето още не знаем подробности...  ooooh! Единствено Ранини е писала по въпроса през август че става въпрос за участието и в блокбастър (естествено сигурно ще е някоя едва забележима роля, да не се заблуждаваме, за туркиня толкова) и също така доста се учуди на клюките че Хазал имала планове да се омъжва- писа едно "хм????"  Laughing Самата Хазал също каза че няма такива планове и ето че прозира някаква причина да не се потрошава от бързане да жени мишо за себе си... hahaha Влюбена, ама едва ли е толкова загубена ако и предстои нещо различно и много важно.
Излезе вярно и че Хазал е забелязана на влизане в офиса на Карга 7, една от компаниите с които работи Нетфликс Wink Та има още защо да е гневен бай Фатю Laughing

Каква красота в тийзърите и снимките на новия сериал, забравих му името. Айбуке Пусат- изглежда ефирна и приказна с тази рокля в мъглата...същинска горска фея Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 12:41 от Беллора

# 50
  • Пришълец
И аз така, не проумявам как е преФърчал без да се разбере newsm09 И Чачослав със свръхестествени способности като Хакан tooth

Да, интервюто било предвидено за днес Party

# 51
През тела  съм   нета бавен с писането  се свиква  . Исках редактирам  някой неща от вчера   няма да стане .
Ехааа ,Марги като се появи красотичката гушни го от мен и се тръшни   Blush
На всички е Залипсавал   ,но си мисля това интервю е направено преди да замине и сега се публикува Thinking Кампанията  рекламната е в ход . Долетя и не го забелязаха Ай ,стига бе ! Flushed Като замина го нащракаха  дегизиран го познаха . Блогъра Онур дружката му по чашка както се изрази Бел  е  направил  репортаж от Защитника   .Чака момента да  го покаже . Интервюто дали ще има въпроси  за съкровищетУ ?   Мислите може са Чачовите не Гинчовите .Ох и фотосесия  така жадавуната .

Другите въпроси после ако мога да вляза .

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 14:14 от femmi2

# 52
Хелоуууууу. Party
МайкоУУУУУУ, doh smile3555 newsm09 Джансуто в Ертугрула е още  по-плашеща #Shocked от АФК, ужасТТТТТТ. #Crazy
Промото на Нетфликс за месец Декември.
Хаканчето ни Heart Eyes е в началото.
https://vk.com/teammy?z=video99374410_456240256%2Fc1a1aeac64de5d … pl_wall_-58199741

И малко клюкини. Laughing
Скрит текст:
Застраховат се, явно си научиха урока.
Ако биват рейтингите, ще продължават(в случая и по принцип) ако ли не, хем няма да губят парички, хем няма да се говори за провалени проекти, добро решение.
http://teammy.ru/2018/11/20/3588/

Туба на Emmy International Awards.
Смело Laughing  Mr. Green Тубе.
https://pp.userapi.com/c845221/v845221491/136778/ADmD1KYWM7U.jpg
https://pp.userapi.com/c845221/v845221491/13678a/35sKlzHwK90.jpg

# 53
  • Пришълец

Феми, не само се свиква през телефона ами даже е приятно писането, затова за форума избягвам влизането от компа Mr. Green Е, аз съм през таблет през повечето време, но разликата не е голяма... Пък и от нета съм без каквито и да е оплаквания.

Наде, вярно, че е смела Laughing

# 54
  • Варненска клюкарка
Фемо, няма как да е старо интервюто, подбрали са журналистка, тя съобщава новината че днес т.е. дава конкретна дата на която ще взима интервю от ЧУ. За никакво съкровище няма да го питат, това е ниво за уличните жълтури, но за насрочено интервю не, също така няма да го ровят и за нищо което може да хвърли сянка и измести фокуса от Протектора. Това интервю също едва ли ще излезе готово за четене утре, може би само журналистката да се похвали с 1-2 снимки докато разговарят Wink
Само ми е странно как е прелетял толкова тайно или пък още никой не е публикувал направените снимки от летището с него Thinking Прихванал е от способностите на Хаканчо hahaha
Виж обаче това криене може да е по причина че ще ни смае с новия си фасон Laughing

ПП Наде за скрития текст, ами това е положението, щом се случи на Кенан Им. да му спрат сериал, на Киво това вече му се е случвало, застраховат се хората от това да държат нисък рейтинг на екран и да плащат. Преди поне първа база бяха 13 серии сега и толкова не искат да търпят ако дизито не покрие очакваните резултати. На мен също такова решение ми допада, вместо да унижават актьори с месеци влачейки някаокви сериали с рейтинги по 2% по-добре да ги спрат навреме и да се опита с нов проект. Така също още към четвърта серия както са отбелязали ще проличи на къде вървят нещата и сериалът ще приключи с логичен финал, а не в последния момент с нещо изсмукано.

Аз съм лигла, свикна ли с нещо край и в този смисъл държа да пиша от компа, щото и вкъщи и на работа така съм свикнала, ама ще взема поне да си купя един хубав таблет, че поне докато мързелувам на дивана да цъкам от таблет.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 16:19 от Беллора

# 55
NEWWWWWW Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Прочетох, че репортажа ще е на 2 Декември, а не тази седмица.

# 56
  • Пришълец
Ето гоо Laughing Наде, виждам, че си ги сложила, но да не трия и моите Blush

Феми от твое име smile3544

И аз така за свикването Laughing
Скрит текст:
Свикна с нещо и ми е трудно отказването после. Таблета го взех почти с нежелание и с мисълта, че ще седи неизползваем, но пък сега за форума и социалните мрежи ползвам предимно него. Практичен е и навсякъде е с мен.
Това лято пък тъкмо се наканих вече за смартфон, но като отидох да преподписвам договора с мобилния оператор в последния момент се отказах и взех телефон с копчета. Ами навик, намирам ги за удобни hahaha

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 18:50 от Маргарита Н.

# 57
След като видях Джансула в този вид смятам, че в АФК беше красавица.

Русокосата до Ча коя е?
Изглеждат ми по-заедно отколкото Ча с Дуда на обща снимка.

# 58
Рори, русокосата е Айше Армен и ще води репортажа с него.
Аааайде Laughing и аз по въпроса за навиците.
Скрит текст:
Аз бях много скептична към смартфоните и като ми го подариха ми призля, а сега не се разделям с него, и си се чудя на акъла как съм била без него, нооооо човек знае и 2, и 200.

# 59
  • Пришълец
О, да, Джансула в АФК е китка в сравнение с този й вид по-горе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт