ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Пришълец
Здраве да е, ще си повтарят и потретват ОС в такъв случай hahaha  По три телевизии до момента, само по БНТ не са hahaha

# 31
  • Варненска клюкарка
Рагуто Бести си хванало нов адвокат, казвам нов, щото бившия и любим Джан Тарзан също е адвокат и дори си има кантора.... Може пък да е решила че за едната хубост  Чачослав не и трябва ooooh! Не мога да преценя коя е по-зле Кака или Беста Rolling Eyes

Атака нека го потарят Mr. Green Не стига че по три телевизии, а в един момент по двете вървеше едновременно- по едната в следобедните часове по 4 серии, а по другата в късните и така цял ден Емко и Фера в бг ефира hahaha

# 32
  • Пришълец
По някои снимки Бестемсу е плашещо слаба в лице, това я прави и доста неприятна Rolling Eyes Иначе  има и такива, на които изглежда съвсем прилично. Не съм я гледала никъде, но като я споменаваха покрай Чачослав я поразгледах....
Кака подозираме, че е с красива душевност, че на външен вид определено не е много симпатична Laughing Но през погледа на мъжете може да е различна, знам ли 33uu Явно несъвършенствата й Ча не го впечатляват особено пък и след като не е еднодневка, то се знае, че няма да си избира съкровището единствено по хубост...

# 33
  • Варненска клюкарка
Бе и кака като я нагласят по фотосесии не е толкова плашеща, но си права Марги, Чачослав си я харесва щом толкова време откараха нещата при тях... Бях чела че през ноември 2016 е влязла в Ичердето и ако той е помогнал това да се случи, дали не се познават и от по-рано... Но от видимото ей ги на, изтърколили се 2 години Shocked ШЪ Земи да излезИ моногамен ЖДНБ Joy Joy Joy

Какъвто е голям, пък как елегантно се изсули от ниското Порше tooth

# 34
 Мъжете си избират гризновати да не ги ревнуват  .Такава теория съществува. Душевната красота е важна квото и да го говорим и напрягаме . Съчетани хубост ,душевност ,интелект  и незавасимисост доста рядко се срещат .Нашия  му е паднала кака и ето ти...   Никво съкровище не е ! Казвам го се бъзикам  не  е влюбен и загубен  за да му бъде бъде скъпа .
От къде да ги познава от баровете ли или  някой аркадаш ги е запознал ? Неговите ги познава щото той я влачи с нея .   Познавал и уредил  не съм на това мнение .
Моногамен съм си го мислила и аз но той е объркващ ,прикрит ,гледа кариерата не  се влюбва ей така . Това е привидно от пространството.Не сме при него ,че да знаем в действителност .

Как ме разсмя  само по БНТ не са го давали  Joy  Там турско не дават .
Кво стана с интервюто дето го споменахте за вторник   има ли нещо ново  ?  Ще се върне в  началото на декември  не  и преди това .Малко остана и ще му се наслаждаваме .Красотата ще спаси светаааа! Two Hearts Ще се бие с лошите   , свети и фърчи .

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 22:58 от femmi2

# 35
  • Пришълец
Май предпочитам да попадам на кадри с Кака от двата й сериала, за които знам, отколкото фотосесиите й Бел, и по тях на места е плашеща Laughing
А единствено онзи път с Аталай въпреки, че челото й лъщи отдалече и ми е трудна за разпознаване, ми беше харесала...
Скрит текст:

Ми така де, Феми,  през БНТ-то не е минал нашия сериал hahaha Даваха турско и там, но не съм сигурна кога точно, май преди около година-две Peace Около 16-17 часа някъде, с нашата Санем/Дениз Уур в главната роля. Само ми беше попаднало като информация, не разбрах с кой си партнира там, нито колко стар е сериала.... Предполагам, че това е единственият за телевизията. 

# 36
  • Варненска клюкарка
Представяте ли си го моногамен и освен това страстен колкото плюшен тигър,че за да отдава такава енергия на екрана не знам в живота дали или.... Rolling Eyes

Фемо това с влюбването е приказка за тийнейджърки. По филмите е едно, в живота рядко се случва някаква изпепеляваща любов, затова и мисля че Ча търсеше лоялност, явно някоя го беше измамила- представяте ли си го прелъстен и изоставен hahaha
А за уреждането, каквото с нейната роля такова и без- цял месец че и отгоре се показваше за 2-3 реплики т.е. по 2-3 минути, които се заснемат за половин час- едва ли са се засичали въобще на сета, другаде е станала сгледата tooth

# 37
  • Пришълец
Фемо бе, ама как си го написала, прозвуча ми все едно Чачун денонощно виси по баровете hahaha Ами и така да е, може да я забърсал там и да са се запознали едва на сутринта, казва ли ни някой hahaha
Че що да не й е издействал роля в Ичерде? Аз не виждам смисъл от присъствието й там. Да са настъпили някакви съществени промени с влизането й? Ми не. Щом можеха без главната героиня, която ликвидираха по едно време, можеха и без тази Whistling

Прелъстен и изоставен Joy направо си го представих, Бел. Може пък да си има основателни причини да залита вече все по разни каки...
Надали ще е някое тигърче щом по време на работа в присъствието на толкова хора успява да се съсредоточи и толкова страст пръска tooth

Ами да беше любовта като по филмите, но не е баш smile3506  newsm62

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 23:20 от Маргарита Н.

# 38
 Изпепеляваща любов  в реала не казвам ,че няма но е рядкост.

Кво като  има малко реплики шамана ?   Видяли са се на площадката  Ча ги е омаял пЪ тя не вярва на късмета си  коя луда ще откаже такава реклама .
 Опознаването и заварката   е преминала в бара  на Лабумски .Завел ги е  там не се допускат папараци . Говоря по време на Ичардето не преди това .

Оф как ги измисляте плюшен тигър страстен и  шамански нюанси .
Сега това са неща които няма как да  знаем  страстен ли е в живота .Има доза страст и романтика  .Като им прошепне и залепи до стената омекват капачкитИ.
МаргарелО на кастинга кО ши прайм ако искат  такава сцена ич не е лесно Joy

Няма промени с комисар Сема .Сценарият изисква тоя образ и е влязла .Явила се е или ги е уредил но не мога да повярвам Ча ще я лансира .Не му е в стила нито на Гинчо . Може така да е не сме били там  .Те си знаят ! 
Ако имаше втори сезон СарСем  може би щеше да има .Сарп и комисарката Imp
Дидето го коментира и  се дразнеше на съкровущетУ .
Сещам се за сериала  с Дениз Оур по БНТ . Гледах  малко  почти нищо не помня .Героинята и с дете ,което издържа  сама
 Не се сещам след Фериха къде е играла ? Джансуто  игра някъде май в историческо Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 23:40 от femmi2

# 39
  • Пришълец
Вярно Джансуто я споменахте тук с роля в сериал, дали пък не беше в Родината с Халит и Бергюзар newsm78
Дениз май в последния сезон на Отчаяни съпруги, един скорошен провал с Гизем и може би се изявява като театрална актриса....

# 40
# 41
  • Пришълец
Ехаа, щом самата Хазал го е споделила Party

# 42
Марги Дениз Оур   се изявява като театрална актриса като не е на екран .

Ми баджаначке  Ча си виси по баровете  .Напоследък ги и остайл ,което е добре . Ходи на бокс тренира .В Щатите е купонясвал там не го дебнат .

Какво е споделила Хазал ,че се радвате?
От телефона не мога да  отворя линка .
Да не е свързано с Протектора ?

# 43
  • Варненска клюкарка
Хазалинда освен всичко което надрънка в предаването на Бурак Шакрак, е казала че и тя освен Ча е подписала договор с United Talent Agency за краткост UTA. Ето обяснение защо въпреки казаното от Аксой че ще ходи с нея в Мексико през лятото и казаното от мексиканската журналистка, Хазал лятото отиде в ЛА. Първа точка по която е вбесила шефа, втора точка е че отново ще му се изплъзне (дано този път да има повече успех от първото и бягсво от него Praynig)и вместо да отиде с нея в Кан както правят нормалните продуценти взимайки главните си актьори да им представят сериалите, Аксой отиде с кой- с Несрин ooooh! Онова което изтърси Аксой 2 дни преди рожденния и ден и я принуди да се обяснява пред медиите, а на самия и рд който отразяваха публично от Анталия, като нормален и добър шеф не и подари публично ни цветя, ни торта... Добре че жителите на Анталия се отчетоха по този повод повече от достойно ... Ето и обяснение защо Лорка лайква Хазал... забравих вече колко пъти Laughing И още няколко неща ми се въртят но за тях друг път.

Фемо няма как да са се видели първите 2 месеца с нейните 2 минути и 2 реплики. Когато една сцена се снима там присъстват само хората които ще участват в нея и после кой откъде е или седи и си чака реда за по-нататък, тя реално имаше по 1 сцена на серия, че понякога и без реплики. В началото СарСем нямаха никакви допирни точки, т.е. не са се засичали на сета, това казваме, а на какините години пък и на Илкините и Гюнгьоровите първи приятели не се става от раз, или просто щото някой от компанията си е довел гадже... Личеше че не се познават от вчера, а тя се влачи с тях дори когато Ча не е наоколо си е доста интересно Thinking Лоялен си към приятел, не към някоя която днес е тук утре не. Дерията като се остави със Сечо да си го виждала в тяхната компания? Пък и самата нея.... Тоест казваме че тя е в кръга му от най близки хора но не защото много я обичат, а вероятно защото му е някаква на Ча и това беше още преди да тръгнат някакви клюки за тях Peace По същата причина я видяхме с Аталайчо, друга да сме виждали с него на обиколка по моловете, при това и без Ча- само кака и братото hahaha
Ще видиш като се оставят как и въпросното приятелство ще изхвърчи hahaha

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 00:04 от Беллора

# 44
  • Пришълец
Феми, онова което не можеш да отвориш се съдържа в първата част от поста на Бел Laughing

Бел, умът ти е другаде Laughing Бюлент Шакрак си го писала Бурак. Карай Joy

Общи условия

Активация на акаунт