ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
ОМГ появи се, нИ мога да повярвам Laughing Дано Айше Арман да пусне още снимки. Не виждам да е променен особено, само мустака, ама Марга с косачката ще го оправи hahaha Казах ли ви кака като пусна снимка от двора му че това означава че скоро ще се завърне, ми то даже и седмица не измина Mr. Green Представям си какъв чар пръска пред госпожа Арман- този път ще е много интересно за четене, най вече заради нейните впечатления Laughing

Скрит текст:
Аз пък от 3 години доизносвам синовите телефони че на него купувам всяка година. Той всичко прави по тела- в някаква система са навързани на класа и там им пращат домашни индивидуални за всеки, съответно той го ползва и за учене  и разни подготовки когато ходи тук там или по курсове и няма достъп до компютър. Последно дори книга четеше по телефона. Купувам му много хубави апарати но не са по мой избор а по негов, а после аз ги ползвам защото направо си е грехота толкова пари на вятъра само за 1 година... Ползвам тела за четене и разглеждане, не обичам да пиша от него ...

# 61
  • Пришълец
Викаш с косачката ще оправим нещата hahaha

Мелих и Джейда. Не съм сигурна, май приканват и Хазал да се присъедини Laughing

Нямат отказване, поредната акция hahaha

# 62
  • Варненска клюкарка
Хубав колаж, но точно тази снимка на Ча не ми харесва с тази смешна джувка на шията, не мога да я нарека по друг начин ooooh!

Да, Джейда била в Турция и се видяла с бившия си колега, който сякаш не е мръднал от времето на АФК. Нея всъщност по снимки само с Мелих, Хазал и с Ча съм я виждала от колегите. С Ча повече не се срещат, лоши неща се случиха между тях когато Джейда се раздели с тогаващния му любим кръчмар ooooh! Надявам се и Хазал да се присъедини към малката компантийка Heart Eyes

# 63
С тоз зеления тоалет Хазал има вид на някоя супергърл и е идеална за роля в американски екшън-фантастика.

# 64
  • Пришълец
Колаж рядко да си харесам и за разлика от този с Ча и Хазал, БарФи на маргаритен фон ми допаднаха повече Mr. Green

Тази вечер е епизода с РД на Фера.
Ох голяма скица е Юнал, гимнастика щял да прави със Санем rotfImbo

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 19:39 от Маргарита Н.

# 65
  • Варненска клюкарка
Особено пък умствена, как изобщо му хрумна... hahaha

Ча в тази серия ту е хремав ту е по-добре, явно е снимано с дни разлика. Преди малко сцената с кофата едва говори и стои на крака, играта му не се получава, но благодарение на дублажа не личи колко е болен.

Кака се снимала за програмата на Уницеф в подкрепа на децата.

Рори и аз мисля че на Хазал този стил много и отива Peace

# 66
  • Пришълец
Ах, тези каки Joy

# 67
  • Варненска клюкарка
 Малки големи и още по-големи момичета и момчета, никой не остава безразличен. Още когато беше крехко агнешко каките бяха обичайна гледка накачулени по него. Даже съм се чудила - да красив е, но беше малък, пък те все над 30-те. Момичетата от екипа не му се лепяха толкова, колкота каките Mr. Green

От Айше Арман. Не знам но по думите и съдя че май е гледала сериала, искало и се да сподели за някои сцени... Харесали и ефектите и не сички супер герои спасявали Америка Joy Интервюто ще излезе на 02.12.
Цитат
Чагатай и Айше Арман
Айше Арман: "Сегодня я взяла интервью у #cagatayulusoy, который играет главную роль в первом турецком сериале #Netflix. Горжусь Наш герой, обладающий особыми способностями, берет на себя ответственность за защиту Стамбула.. Ну не все ж спасать Америку! Эффекты великолепные  не хочу давать спойлеры, но есть много сцен, о которых хочется рассказать!! Сериал "Хакан: защитник " встретится с аудиторией 14 декабря... А интервью выйдет не в это воскресенье, а будет опубликовано в следующее 2 декабря... #fethikaraduman сделал отличные фотографии. А это селфи #cagatayulusoy... Получила своеее"
Освен 23/4 в този период 48-49-50 та серия ми беше много красив  Heart Eyes

# 68
  • Пришълец
Ами просто някои девойки си падат по батковци, каките пък налитат на агнешко Joy Но си права Бел, че никой не остава безразличен към красотата му. Laughing

Щом й се иска на Айшето да разкаже за някои сцени, значи е гледала и има какво да сподели. Връзкарка такава Mr. Green Joy

Освен 23/4 в този период 48-49-50 та серия ми беше много красив  Heart Eyes

Вчера се тръшнах заради Фема, ама тука си е от мое име smile3544 smile3544 smile3544

# 69
  • Варненска клюкарка

Щом й се иска на Айшето да разкаже за някои сцени, значи е гледала и има какво да сподели. Връзкарка такава Mr. Green Joy

Даже служебно го нацелувала - връзкарка такава Mr. Green

Вече забравих къде, но някъде прочетох че до 02.12. ще излязат няколко фотосесии с главните актьори. Дали това означава че ще има повече от една с Ча или имат предвид поотделно с Ча с Айча с Хазар и кой беше още там...

А Берен Саат във втория турско-американски сериал на Нетфликс, съвсем официална новина Wink

# 70
  • Пришълец
Фотосесиите по-скоро поотделно според мен Thinking
О, браво на Берен Wink Ча повлече крак...

Бел, злоупотребяват максимално със служебното си положение tooth

# 71
  • Варненска клюкарка
Много злоупотребяват Марги, нахалници hahaha

На мен ще ми е интересно да видя кои актьори ще подберат за сериала с Берен. Тя доста отдавна не се е снимала, чудя се на какъв принцип ги подбират от Нетфликс newsm78 Извън Турция може би Ча е най популярния турски актьор, или поне популярни на едно ниво  с Енгин Акюрек. Сред жените най-популярни имена поне в ЛА са Берен и Хазал, какво следва Нетфликс и Енгин Акюрек ли newsm78 Специално него не го харесвам, но той също като Ча има огромна фенска маса и прелитат от другия край на света да го видят, а и той през лятото направи идно турне в няколко латиноамерикански страни. Който и да е, дано сериалите да са успешни за да не спре това сътрудничество.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 11:00 от Беллора

# 72
  • Пришълец
Енгин не го харесвам и аз, добър актьор е, ама във Фатмагюл нещо ми дойдоха в повече кахърите Керимови и непоносимостта ми към героя явно се пренесе и върху този, който изпълнява ролята. Laughing Иначе определено има много фенове, но всеки с вкуса си... В Туитър, когато и да съм попадала на анкети, пуснати от фенове, Енгин е с преднина...

Този кадър е предизвикал смях Joy Коментарът нещо от сорта ”ръцете на двойката - отново заради RTÜK” hahaha Каква целувка Laughing

# 73
  • Варненска клюкарка
Енгин не го харесвам и аз, добър актьор е, ама във Фатмагюл нещо ми дойдоха в повече кахърите Керимови и непоносимостта ми към героя явно се пренесе и върху този, който изпълнява ролята. Laughing

Марги и аз така- непоносимостта ми към вечно ревящия и сополив Керим се пренесе върху Енгин. А още като видях Ча във втория му сериал така да ми запрелича на Енгин, даже бях писала че Еджела прави същото с Ча направо заимах дежо-вю Sick

По непотвърдена информация пишат че Берен ще присъства на галата на Защитника. Не вярвам утре да вземат да снимат сериал сигурно месеци ще минат но хаштага с името и стана тренд в Т. Някои в преположенията си отидоха съвсем далеч и вече им се привижда БерЧаг Joy Някога когато беше по-млада и аз го исках но вече не...

А Хазал е номинирана в класацията за стоте най-красиви..

И ново списание...

# 74
 Малиии  как му налитат  ей нахални бе  за миг да го оставя и МаргарелА  не го пази  Mr. Green Twisted Evil
 със свръх  способности прелетя научил ги е от Пазителя  newsm09 Joy

бАнбон пу ще го изям  Crazy   брадата порастнала и още сънен  изморен от полета и се  навлякъл . В Туркиш е зима . Стои му се в Щатите  няма как ангажиментите свързани с проекта се изпълняват .

Кво съкровищетУ златно го е посрещнала ашкъм чок ми липсваше и айдеее у креватЯ    праят гимнастига не мозъчна като Санем и Юнал бен   Joy ама и те се овъртолиха  ся са в началото

Телефоните си имат удобства съм свикнала на компа .

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 14:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт