ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
 wavey

Ех, че сладък Ча Heart Eyes на хоризонтааааааа.
Снощи като никога реших да хвърля едно око на АФК по тв.то да видя докъде са я докарали ФЕмир.
Ееееее голямо чакане падна та чак се изнервих, то не бяха Сахер, Джансу, Чепика, неотказващата и пощелива Санем и прочие, но ФЕмир йок Crossing Arms и се отказах, и прехвърлих на друг канал.
По едно време казах на мъжа ми, че искам пак да включа канала с ФЕмир, а на него му призля и ооооооооо какво видяха очите ми, дългоочакваната ФЕмирска целувка Crazy Crazy в унито.

# 106
  • Варненска клюкарка
ХаканЮ са му разделили единствената вежда, ама с тоя тънкия врат... Абе кофти ми е на вид, но поне пишат че вече не бил таквоз дРъво както преди години, а и никой не е рискувал отново да му дава главна роля. Преди АШК се сещам че е играл в друг сериал, преди няколко години го даваха по някоя от нашите телевизии, там започна в главна, но постепенно главния отрицателен герой стана добряк и измести ХаканЮ от първа линия... Стана същото както и при втората му главна роля като мина на втори план. Нито заглавие се сещам нито особено за съдържанието си спомням, но главната беше Гюлджан Арслан.

Преди малко изгледах серия от Отново любов, ами те големи скици, посмях се, в началото са, не знам коя серия, дано нататък да не го о*е*ат ooooh! Когато мога ще го гледам.

Фемо той отдавна е претръпнал на такава радост. Още в интервюто с лилавата ризка говори за неприличните предложения и ентусиазирани жени, как им бил свикнал... Не мисля че такива са му интересни- може би в началото когато всичко му беше ново и беше само на 20 но вече е голям мъж кога измина толкова време Shocked

Наде нали се сещаш че така е в няколко серии, не само Фемирските сцени липсват, ами и самият Ча е на рядко щото е болен. Редуваха сцени заснимани в различно време- ту по-хремав, ту по-добре на вид.... Да не говорим че сума и серии аман от кахърите на Зехра и както са нарязани гледаш гледаш пък то цялата серия само това показват ooooh!

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:59 от Беллора

# 107
  • Пришълец
Пък аз и да знам докъде са нашите хора, така се случва, че почти винаги за любимите фемирски моменти съм ангажирана с друго и ги пропускам hahaha Целувката в унито, понеже сериите са раздробени я очаквах пък поне към края на седмицата. Бел май каза веднъж, че първите минути от новия епизод са повторение на последните няколко в предишния, newsm78 може тази вечер в началото пак да ги дадат в двора на университета Crazy

О, вярно, че ХаканЮ имаше сериал преди години по ДФ. Момичето newsm78 или Момчето, което обичах. Не знам как е бил там, явно неособено добре приет щом героят му е бил изместен от друг. Ами просто няма потенциал за главна роля Laughing
Феми, за Кивовия сериал и аз проявявам любопитство кои ще участват, също и за историята. Обичам по картинки и преразкази обаче. Laughing
Освен Елчин и Мелиса ли е участвала в КСШ Crazy Че те там всичките девойки по-симпатични от главната...
А Айча я намирам за сладка и с Ча са хубава двойка Heart Eyes Иначе не се впечатлявам лесно или по-скоро, че ми е впечатляващ бих казала за някой от противоположния пол Mr. Green

# 108
  • Варненска клюкарка

Освен Елчин и Мелиса ли е участвала в КСШ Crazy Че те там всичките девойки по-симпатични от главната...

И тя Марги Peace Пък Зерин Текиндор води всички Кивови класации за повторени колеги, ще рече човек че се бяха свършили актрисите - 2 пъти му игра тъща и веднъж гувернантка.  ooooh! Ако я бяха показали край него 2-3 пъти няма проблем, но доколкото имам спомен партньорството им беше важно за историите в които играха т.е. често имаха общи сцени.

Тук много ми харесва Ча Heart Eyes Не знам дали ми се струва, но сякаш на снимките от вчера ми се вижда доста бухнал в бузите пак newsm78

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 17:25 от Беллора

# 109
  • Пришълец
Един, два общи проекта както и да е, но цели три - прекалено е Laughing

Хазалка Heart Eyes

# 110
  • Варненска клюкарка
Тази тънка усмивка на втория кадър май е от реала, по-скоро от почивкото между снимките Mr. Green
А тази определено е от реала hahaha Чудя се къде ли са били, Хазалинда си е с пръстените по ръцете, Филка доколкото знам не носи такива.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 18:26 от Беллора

# 111
  • Пришълец
Тази тънка усмивка на втория кадър май е от реала...
Това също Laughing Едва ли е в сериала.

# 112
  • Варненска клюкарка
Марги, гледа ли я, повториха цялата сцена, ама тоя Флинстоун изпорти всичко, егати интонацията, сякаш го мързи да говори, липсва всякаква емоция в тоя глас ooooh!

Значи Зерин Текиндор я няма в новия Кивов сериал, ама нейния подмладен вариан видях в някакви кадри- Елка са я направили съща Зерин.

# 113
  • Пришълец
Бел, не успях да хвана цялата сцена Joy Целувката към края и погледите, които си размениха след това Heart Eyes Щом Флинстоун пак се е проявил ooooh!, не съм изпуснала много... С всеки друг глас се свиква, ама Емковия пенсионерски е труден за преглъщане понякога.

Жансула е в криза Joy

За Елчин - да, като подмладена Зерин Текиндор е. Тази, която повече би ми харесала за постоянна партньорка на Киво е Севтап Йозалтун Peace

# 114
  • Варненска клюкарка
А оаная мома която Фера една вечер изгони и после натика Емко в асансьора, тази вечер вървеше под ръка с бена на влизане в бара. Виждала съм я на снимки отсета, работи там нещо, никаква актриса не е и за съжаление и личи ooooh! Това се прави във всички сериали- ползват сетски работници освен по предназначение, също и в разни сцени, а на бай ФатЮ това му е направо запазената марка, ама поне да ги подбираше повече, че тая едва стоеше права и с отворени очи, егати заспалото нещо ooooh!

Тяло, поза Heart Eyes Heart Eyes

# 115
Цитат
бийственная логика турецкой прессы:
Пресса: Ханде ханым, съемки начались?
Ханде: Да, начались
Пресса: Вы с Муратом помирились?
Ханде: Доброго вам вечера
Пресса: Значит, помирились 😏

като мълчиш значи е вярно тия се помирили .   Ча като   не дава обяснения логиката е същата . Дали ще го издебнат  някъде  за репортаж .Като се върна няма се затвори в къщи .

Сметнаха хонорара на Берен ще получава двойно повече от ЧУ  .  Може така да е но от къде знаят това ?  Звездите не казват хонорарите си . Ясно, че няма да вземе малко . Спрягат Мехмет Гюнсюр . Който и да е ще е добър  Peace

Цитат
като момченце  Heart Eyes  такава визия търсят  за Хакан 

# 116
  • Пришълец
Феми, не разбрах за кои става дума, само Ханде и Мурат нищо не ми говорят, но по принцип е удобно мълчанието да го приемат като знак на съгласие и така се ражда следващата новина Mr. Green

Цитат на: Беллора
Страхотно изглежда Heart Eyes

# 117
 Марги Ханде Ерчел и певеца Мурат Дълкалуч имаха връзка . Разделиха се наскоро и  журналята затова я питат .  Хандето е почнала ново дизи със Серкан от черешките .  Хазал Субашъ в кюпа ще се прай на полицайка . Приключи едно айде следващото ще окапе  .

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 20:42 от femmi2

# 118
  • Пришълец
За тези не съм разбрала, Феми. Кога са се събрали, че и разделили Joy
Мани, скачат от едно дизи в друго, Гизема преди беше така, не се спираше Laughing

# 119
  • Варненска клюкарка
Вече трябва да е обиколил роднините и да е обърнал внимание на кака Mr. Green значи идва ред на кръчмите  и жълтурите Laughing

Не ми се вярва да знаят нещо за хонорари, пълнят си драскачите парцалите с поредната изсмукана "новина" ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт