ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Пришълец
Рории, мерси, че сподели и с нас. bouquetЧестно казано много ми стана любопитно за новините на телефона ти, понеже спомена в предишния си пост. Определено си задобряла с телефона. Не само копирането на текста, ами и преразказите на НИ. Безпроблемно пускаш по-обемни отговори, браво.
Онзи гологлавият по мустаци значи е злият близнак Crazy

# 151
Марги, дългите коментари ги редактирам много пъти.
Още на първоначалния екран има една икона Гугъл и като я цъкна излизат статии/новини. Преглеждайки заглавията попаднах на тази статия.

# 152
  • Пришълец
Статията е интересна, но Чаатай пак са го писали Чагатай Laughing

Много ми хареса баладата с Марк Антъни  и  фемирчовците.   Ние си създаваме  Хепи енд .
Феми, така са го излъчили на испански - с хепи енд. Имаше ги нарязани епизодите по едно време и си дръпнах единствено частта с маргаритената сватба. Обаче не харесвам песента на Сезен Аксу и я замених с друга Peace В Ютюб потърсих днес оригинала, но са го измели явно и него, та сложих това от моя канал във Видеоклип бг. Качила съм си там няколко харесвани, дано не ми изчезнат, че нямам навик да ги запазвам другаде....
Песента наистина е много хубава, такава подхожда на една красива сцена като маргаритената сватба Heart Eyes

Скрит текст:
съкровищетУ на Марга
Blush Blush

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 01:25 от Маргарита Н.

# 153
Скрит текст:

стрес за лека нощ  Mr. Green Sick   Sick

# 154
  • Пришълец
Добре, че си го скрила туй нещо и дано не ми попречи на съня hahaha

# 155
  • I Love You 3000
Феми, пак ми пусна хорър сцена преди лягане Simple Smile

1: Много стискам палци сцените с мустакатия да не са развни на сцените с немустакатия.Или дано да е само за една серия Simple Smile Хем ми се ще да изиграе злодей, хем няма да мога да го гледам ако е мустакат  Mr. Green

2:Одеве пропуснах - в Тубата ги напускали видеата на НИ с хаштагове и съкратени имена - РахДен и БарФи   ooooh!И ми стана много смешно Joy Joy Не му ли мина модата на това? А особено като чуя БарФи лудвам и веднага се сещам какво значи на английски- а именно - повръщано. Затова си им викам ФилСаш - малко като Фураж , ама по ми се ядва Simple Smile Определено с вчерашната серия се опитаха да борят Киво.

3:И като казах Киво - Някой гледали серията вчера? Нямам никакво време тази седмица , само за Джан Бей съм предвидила дупка, но ще видим. Та ме интересува на две на три за какво става въпрос , че да видя дали да го гледам.

4: Ето клипа с целувката - ако ви се изказват мнения. На мен не само тя ми е дръпната, ами и той все едно е тръгнал да целува сестра си. Засили се и някак рязко се спря, пък и се измести, пък и въздуха целуна. ooooh! Абеееее това беше най - лошата целувка на Хазал от всички , които съм гледала. С Арас не съм я гледала да се целува, ако я има някъде бих видяла за сведение.

Някъде към 3:30 започва целият масраф

А етикетът/стоп кадърът на видеото е веднъж! Все едно ше мре Сашо ooooh! ooooh! ooooh!

5:Днес дадохте ли сведения за рейта или аз съм пропуснала? newsm78 newsm78

# 156
Ети   свиква ме с шамани ,руси лелки дето му се чЕкнат .Колажа е от фотосесията   СеритУ ги прай същите физиономии .

Целувката я видях в Т на клип не съм я гледала  не им се получи  .Иначе им харесвам романтиката .Повръщано ли значи  така сладко звучи Барфи . Нищо ще им казвам пак така или ФилСаш .
Ети гледах Киво и ми хареса особено режисурата .Назад съм писала виж постовете .Подробно като излезе превода. Засега го има на руски .

Катастрофата с колата е снимана 6 дена използвана  е специална система  .
   За Ичардето познах  ги отвя макар да не тръгна с висок рейтинг .

Рори  ,Мерси за статията Flowers Hibiscus Добро резюме  .Ча ще удари всички с тая фантастика . Холивудски успех няма  да е но ще  е гледан  надявам се .
Безсмъртният ще му е врага .За родителите на Пазителя нищо не казват .

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 10:10 от femmi2

# 157
  • Пришълец
Целуват се, спират, обясняват се, продължават с нагъването. С капитана още малко и кютек. Това е, което щеше да ме изкефи повече hahaha

Ето го рейтинга. НИ на пето място с 5,78.

Ети, и това за теб Laughing На мен лично ми е една такава - никаква.

И с този дето го наричаш Бисквитко Mr. Green

1countingsheep

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 01:27 от Маргарита Н.

# 158
  • Варненска клюкарка
Мишо да не и е скръцнал нещо че прекалено се раздава с Бурак hahaha Иначе онзи ден Бурак беше пуснал снимка в сторито, онази със сърчицата по очите им, личеше че се забавляват. Така е Марги, с Арас е истинска братска целувка, там много се стиска, никак не иска да се раздава, а сме я виждали че може  hahaha С ХаканЮ не мога да си я причинявам пак, много ми е гнусен тоя Sick Добре че най-после някой схвана че той не става за главен любовник. Две главни роли и в двете го изтикаха от мястото му, но втория път много малко серии, не остана време да блесне другия ooooh! Аз още като го видях се зачудих как ще го гледам тоя. Той беше предвиден за колега на Аслъхан Гюрбрюз, но тя ли се отказа, изметоха ли я, но  Хазал получи тази роля. А абревиатурата на актьорите беше Ха-Ха Mr. Green

Рори, аз съм чела резюметата пуснати от профилите на Нетфликс и такова нещо канто мустакатия зъл брат не помня, ама то не остана, така че неразбрали няма да останем дори и да не гледаме всичко от-до Laughing Ама както казва Ети дано да не е вярно или ако е, дано братята да нямат равно екранно време Rolling Eyes

# 159
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Написаното в статията е интерпретация на нашенските журналисти по видяното в трейчетата.  Peace Понеже не са запознати с това, което ние следим от месеци, са писали каквото им хрумнало, докато гледат и каквото са успяли да прочетат официално от Нетфликс, като са го украсили по свое усмотрение. Иначе нямаше да лепнат на героинята на Хазар "вероятна любовна тръпка", да не говорим за близнака  Mr. Green .

Ха здравейтИ  Hug !
Гледам си нашето филмче и щото сега са все серии, в които върви много от пълнежа (Зехра, Хасан, Софи, Майката на Капитана, брат му), 40-45 минути са ми малко за същественото.   Rolling Eyes  Разбирам защо по това време рейтингът е бил спаднал, и добре че са заснели целувката  Heart Eyes Heart Eyes в унито.

Колкото до бай Фатю, и неговата не е лесна  Wink. Целият им сектор страда от липса на читави сценарии, огромен натиск от СЕМ Тюрк, пренасищане на зрителската аудитория и каквото друго се сетите. Сега за капак им стъпва Нетфликс, който придърпва най-апетитното и продаваемо от актьорите им, и от другия филмо-индустриен състав. На всичкото отгоре в производство, което не е ограничено от турски регулации. Неслучайно принципни конкурентни продуценти са тръгнали да се обединяват и да гонят изява в пазари извън страната си. Имам чувството, че това им е даже въпрос на оцеляване  Rolling Eyes. Че с тези мини сериали, които се получават в последно време, приходите им със сигурност доста са се свили.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 10:10 от profi_1

# 160
  • Пришълец
Скръцнал й бил Joy Бел Joy

Добре, че е Мишо. Joy Ако не беше на хоризонта досега отдавна да са заподозряли Бурак и Хазал, че имат връзка. В техните среди добрите отношения се тълкуват предимно по този начин, забавляват ли се заедно, ашк е - друго не може да е Mr. Green Laughing

ХаканЮ е възможно най-неподходящият избор за главна роля, в АШК ни с талант, ни с визия впечатлява Tired Не се вписваше никак в худжествената измислица Tired Виждаш едно, внушават ти друго, а именно, че тоя е несравним красавец, който две жени не могат да си поделят... Пък виждаме, че не е... Историята е нетрадиционна и на Хазал й беше предоставена възможност да изиграе различна героиня, но жалко, че не й провървя.

Неслучайно принципни конкурентни продуценти са тръгнали да се обединяват и да гонят изява в пазари извън страната си.
Точно Peace

# 161
Здравейте !

Марги добре си припомнила ролята на Азра  .Различна визия  и сюжет .  Никой не се сети за Фера както в НИ . Аксой нямаше да лепне неподходящия .Коя фирма го продуцира  всъщност ?  
 Хазал  ако  запраши за Америка ще се върне няма стои вечно там .Ча се връща за проекти .

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 15:29 от femmi2

# 162
  • Пришълец
Феми, Gold Film Peace
В това се състои професията им, да са готови за предизвикателството да изиграят различни персонажи. Хазал добре се справи.

# 163
И с Филиз се справяше и не се сещах за Фера в първи сезон на НИ. Във втори обаче пощипванията от АФК взеха да се набиват - всяка серия по няколко и още повече характерните прилики на персонажи от двата сериала. Още с появата си снахичката така крещящо напомни за Сахер, а Хикмет за Мехмед, после унито с лъжите и зелените кофи .....

# 164
  • Варненска клюкарка
Скръцнал й бил Joy Бел Joy

Добре, че е Мишо. Joy Ако не беше на хоризонта досега отдавна да са заподозряли Бурак и Хазал, че имат връзка. В техните среди добрите отношения се тълкуват предимно по този начин, забавляват ли се заедно, ашк е - друго не може да е Mr. Green Laughing

Е те веднъж си пробваха късмета като ги снимаха в някакво заведение, ама на излизане Хазалинда каква реч им дръпна hahaha И после най-демонстративно си седнаха в една и съща кола с Бурак hahaha
Но да, добре че е Мишо и че тя не пропуска да им го демонстрира, че никога не е късно да се пробват пак hahaha

Идеята в АШК беше различна от това което сме свикнали да виждаме в една главна героиня и Хазал се справяше страхотно, да не забравяме и хубавата и спортна визия там, но това нещо ХаканЮ изпорти всичко. То не само с Хазал не му се получи- той имаше доста сцени и с Небахат Чехре и с Каан Урганджъолу, с Нихал колдаш и особено с Аслъ Тандоан, но с всички говореше през зъби и единствената му емоция беше да се въси с единствената си вежда ooooh! Ужасна гледка Whistling Когато го изтикаха от главната роля вече беше много късно за каквото и да е Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт