ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейтееее !
Много се радвам за Защитника ☺
Казах ли ви      Усещах ,че ще е успешен  Рори не позна .  
Важно е да се сработиш с екипа . Всички добри неща казват в интервюто . Не се изтощаваш и спазваш график . Сценарият е бил готов не е писан на парче като турските дизита .  Няма нови снимки с Ча окопа се в негов стил .
Хубава Хазалка Heart Eyes Облеклото и отива не е безвкусица като на премиерата . Прическата е различна .

С Аксой са имали студени ветрове . Сега може да имат ,но каквото и да се случва Хазал ще си изпълни договора .

Не знам дали ще намина пак . Едвам ставам с ужасни болки в стомаха съм  Worried Едвам хапвам нещо  
Сега се успокоих малко и влязох при вас .
  От тела не мога да пиша в спойлер .

.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 19:53 от femmi2

# 616
  • Варненска клюкарка
Фемо да се оправяш Hug И на мен тези дни нещо не ми се пише Rolling Eyes

Ипек Гьокдел през януари пускала продължението на Каракалем. Дали вече не се вижда като една Джоан Роулинг Crazy

На атоми я разложиха тая сцена Mr. Green

'Начи тия от СЕМа кви пари изпуснаха, сигурно много ги е яд hahaha

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 20:40 от Беллора

# 617
Скрит текст:
Фемо да се оправяш Hug И на мен тези дни нещо не ми се пише Rolling Eyes

Ипек Гьокдел през януари пускала продължението на Каракалем. Дали вече не се вижда като една Джоан Роулинг Crazy

На атоми я разложиха тая сцена Mr. Green

'Начи тия от СЕМа кви пари изпуснаха, сигурно много ги е яд hahaha
Да бееее, язък значи за "моралистите". Laughing
Феми, оправяй се бързо.
#Teammy_TheProtector #Teammy_HakanMuhafiz✨Вторая книга Ипек Гекдель "Каракелем или странная история молодого человека", на основе которой снят сериал Защитник, выходит в январе 2019 года.

# 618
  • Варненска клюкарка

Каква мила снимка Mr. Green Взех да се чудя коя е милата на сърцето Бураково- Илка или Дениз, че напоследък го виждам и с двете, пък и каква случайност и двете Хазалини дружки Crazy

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 16:33 от Беллора

# 619
  • Пришълец
Ама, че е хубав Crazy Heart Eyes Визията му е като отпреди 6-7 години, хич не е мръднал hahaha

Хазал с две познати девойчета - едната май е малката Ейлем в Ичерде, а другата както Ети я наричаше Малката Майка Joy

Heart Eyes

Не си спомням слагано ли е преди, но сега ми попадна на мен, поредната прилика между Хазал и Хазар Laughing
Скрит текст:

# 620
  • Варненска клюкарка
Слагано е Марги, това им е втория еднакъв тоалет на тези двате, после има и трети с който се появиха по едно и също време- Хазал в Истанбул, ХазаР в Берлин hahaha

А цифрата в инста на Ча се е раздвижила, отдавна не беше помръдвала, но то и с тези 90 снимки как да мръдне, дано сега с този интерес Чачослав да се активизира малко и там Crazy

Чудя се и сега дали ще започне работа по нов проект, или ще чакаме Защитника 2 който може да излезе чак за следващата Коледа Rolling Eyes Shocked

Като няма друго, новото е от колежките, Хазал я видяхме, но точно тези май не newsm78
Айча много ми харесва тук, много нежна Heart Eyes

ПП Днес двама от режисьорите и Хазар са били в университета Билги, преди дни бяха мисля в техническия.... Що не вземе и Ча да отиде на някоя от тези изяви Rolling Eyes

# 621
  • Пришълец
Я, слагано е значи. В такъв случай си го припомнихме. Joy Позабравям кое съм гледала в Туитър, кое тук, кое и на двете места. Laughing

Бел, надяваш се да се активизира, ама едва ли Crazy

Айча ми харесва във всичко, което видях от Протектора с нея. Според мен много си отиват с Чачун Heart Eyes

Днес двама от режисьорите и Хазар са били в университета Билги, преди дни бяха мисля в техническия.... Що не вземе и Ча да отиде на някоя от тези изяви Rolling Eyes
А де Rolling Eyes

Феми, днес се надявам, че си по-добре Hug

# 622
  • Варненска клюкарка
Бях в нафталина, но няма да доглеждам, налага се да изляза...

Марги и аз я харесвам, а с Чачун изглеждат много добре, учудващо но и Хазар ми харесва, ролята и отива, грам асоциация нямам с предишното им партньорство с Ча.

Скрит текст:
И аз се надявам Фема да е по-добре, тези болки са много неприятни, тъкмо отивам да видя дядо ми който е в подобно положение ooooh!

Този момент така и не разбрах в коя серия е, нали ги гледах с мишката и съм го пропуснала...

Май ще се наложи да направя едно по-подробно гледане Crazy

# 623
Привет. Grinning
Ча и Айча са ми супер екранна двойка.

# 624
  • Пришълец
И аз бях у нафталина Laughing

Бел, приятно изненадана съм от Хазар. В Прилива не съм ги гледала в общи сцени с Ча и сега ще ми е като за пръв път. Аз започнах Защитника едва днес Party още съм в началото. Но за Ча и Айча преценката ми е от кадрите, които срещам с тях, страхотна двойка са Heart Eyes И още повече, че никъде не съм я гледала. Това по някакъв начин допълнително пробужда любопитството ми. Да си призная честно, в сериала я намирам за красива. На други снимки, примерно като тези от пресконференцията и галата, ами не ми е същата Rolling Eyes Подобно беше и с Бенсу преди време, както и с Гизем. Важното, че като партньорки на Ча стават за гледане,през останалото време - все едно Laughing

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 20:08 от Маргарита Н.

# 625
  • Варненска клюкарка
То на галата като чета дори на фенките и им било трудно да я познаят и те бяха разочаровани от вида и. Но такива неща се случват- с такива турски стилисти на човек врагове не му трябват. И мен ме интересува с Ча да изглеждат добре и наистина така ми изглеждат, харесват ми. На Чачов персонаж всъщност поредната любима му умря, ама тоя път я съживиха и вероятно втория сезон ще е безсмъртна Mr. Green

От продуцентската къща са ги сложили на официалната си страница

# 626
  • Пришълец
Но такива неща се случват- с такива турски стилисти на човек врагове не му трябват.
Има нещо вярно tooth

Някой си е направил труда да събере снимки с общи колеги, познати и приятели на Ча и Хазал

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бях в нафталина, но няма да доглеждам, налага се да изляза...
.........
Този момент така и не разбрах в коя серия е, нали ги гледах с мишката и съм го пропуснала...

Май ще се наложи да направя едно по-подробно гледане Crazy
Аз от нафталина не съм излизала.  Crazy

Моментът е от самото начало на втори епизод.  Peace
Понеже изгледах целия сериал в едни доста следполунощни часове, на моменти задрямвах. Но пък после го подкарах наново с руската озвучка (до 6-ти епизод съм там), та каквото съм проспала, си го наваксвам.  Laughing

# 628
  • Варненска клюкарка
Непоказвана

Но такива неща се случват- с такива турски стилисти на човек врагове не му трябват.
Има нещо вярно tooth

Някой си е направил труда да събере снимки с общи колеги, познати и приятели на Ча и Хазал

Ехааа Crazy Аз се сещам за поне 3-4 пропуснати Laughing

# 629
  • Пришълец
Аз пък отскоро пак се настаних у нафталина, не знам как стана hahaha Даже по друго време от деня вече гледам новините, за да не пропускам ОС. Отвличането този път го гледах през цялото време. Доскуча ми, но си заслужаваше като знам, че следва сдобряването Heart Eyes И все хубави моменти нататък Heart Eyes
Гюлсюма все се чудех що реши да се беси в десети ап., пък то там й се случи случката, та явно затова Mr. Green

Много е хубав Чачун, кефи ме отвсякъде Laughing И с прическата се свиква. Wink

Бел, аз не се сещам за другите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт