Звездни компромати- 387 част

• 72 098
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Напоследък ми прави впечатление, че депутатското и партийно минало на Манолова е забравено.
Тя определено умее да си прави добър пиар, особено тази ѝ длъжност е особено подходяща за това.
За мен винаги си остава острието на БСП, вносителката на поправката "Ванко 1" и единствения, който имА топки от БСП да каже : "Аз предложих Пеевски".

а, помним, помним сестра Галева /както е известна в някои среди/. какво острие, чиста лаладжийка.
Лаладжийка- точно определение

# 151
Видео от откриването на новата клиника на Д-р Денкова, пак същите муцуни, едни и същи до втръсване, направо не знам на тия хора как не им е неудобно да висят непрекъснато по събития...
https://www.facebook.com/valentin.ivanov.332/videos/101562211994 … MjI5ODA2OTM3MDY3/
Ива Екимова, впиянчената Калканджиева и Джаферович мЕрнах и ми е ...мерси...

Господжа Джаферович не спира да влогва и инстаграмва от различни събития. Направо вече е като трън в очите

# 152
Запазил си е Плевнелиев правото на доживотно ползване, не е като да се е отказал от тях. А с петата къща бил финансирал развода си?!? Толкова ли да е скъп един развод...

# 153
  • Countryside
Запазил си е Плевнелиев правото на доживотно ползване, не е като да се е отказал от тях. А с петата къща бил финансирал развода си?!? Толкова ли да е скъп един развод...
А де, а на ДеситУ какво, един гол...Mr. Green сигурно Плевнелиев мисли да трупа още, че да има и за ДеситУ и сина им.

# 154
Парис Хилтън си развалила годежа. Не знам, не ми изглежда като жена за брак. Или ще изчака някой с повече пари....???

# 155
Сега Деси Банова дали не е малко разочарована.

# 156
Парис Хилтън си развалила годежа. Не знам, не ми изглежда като жена за брак. Или ще изчака някой с повече пари....???

Откога чакам...Joy

# 157
  • София
За имотите евала на РП, предполагам за финансирането на развода се има предвид изплащането на някакви общи дялове във фирми.

Семейство Тръмп

Скрит текст:

# 158
Е, новата госпожа Плевнелиева трябва да е бая куха, ако си мисли че старата така лесно ще се откаже от имоти, придобити по време на 15 годишен брак и три деца.

# 159
# 160
Разводът е хубаво мерило за предишните отношения на хората. Щом някой след развода драпа за парите и имотите, ясно е за какво е бил заедно с един човек през цялото време.

# 161
Разводът е хубаво мерило за предишните отношения на хората. Щом някой след развода драпа за парите и имотите, ясно е за какво е бил заедно с един човек през цялото време.

Не мисля. Тия дето наистина държат само на имотите и статуса въобще не допускат да се стигне до развод. Понасят всичко в името на имотите. Joy

# 162
  • Countryside
Е, не е точно така. Каквото са градили и трупали като имоти и пари е било докато са били женени и не е честно само единия да се облажи. Всеки е допринесъл за общото благо, един с пари/работа, друг с труд, връзки или грижа. Освен това е редно при когото остават децата да получава издръжка, не само за децата, а и лично за него, докато децата станат на 18г или докато се омъжи/ожени повторно. Според мен, тия за имотите и парите изобщо и дума не дават даже да се издума за развод.

# 163
За мен прехвърляне срещу доживотно ползване никак не е интелигентно решение, по-скоро ориенталско.
Като цяло съм против прехвърляне на имоти на малолетни, още повече с условия като ползване, гледане. Човек или да дарява, или да си го държи за себе си.

# 164
А аз се учудих, че небрежно е дадено интервю по тази тема. Има ли тема, по която да не са дали интервю? Наистина прекалиха...

Общи условия

Активация на акаунт