Звездни компромати- 387 част

• 72 075
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Така и не разбрах как точно Бойко Борисов се е съгласил да отиде в Шоуто на Слави.
Помислих,че бълнувам.
вярно...имаше ли нещо пикантно?  Grinning

# 301
Ами, трупа точки човека. Особено след като Президентът не отиде. От него точно не го очаквах

# 302
Момичета,нямах нерви да го слушам Бойко,аз и по принцип като говори и се "изключвам".

# 303
  • софия
Интересът клати феса, предстоят избори  Sick

# 304
Така и не разбрах как точно Бойко Борисов се е съгласил да отиде в Шоуто на Слави.
Помислих,че бълнувам.

Понеже Радев е отказал.

Имайте предвид, че на такова ниво "въпросите" се спускат министерски съвет към предаването, не обратно.
Не вярвам да са му били зададени неудобни въпроси, напр. за къщата в Барселона.

# 305
Къщата в Барселона...има къде къде по-неудобни въпроси, но ако го питаш ще реши, че му говориш на китайски. Селяндур.

# 306
Слави нали не харесва Борисов и кабинет ? Защо го кани? Пък и е съобразителен с въпросите казвате?

# 307
Задаваха въпроси на български граждани,вкл. такива които живеят в чужбина.

# 308
  • където ми харесва
Днеска реших да гледам На Кафе. Честно казано, не ме дразни толкова предаването, но тая Банда Банда, направо е некъв потрес. Що така вика?

# 309
  • в рока
Тя и Ева мен ме дразнят. Мисъл, поведение, излъчване..
Андреа като почне да се впуска в подробности, бавна ми е.

# 310
Банда е чаровна много, но да не говори много моля, нека стои и се усмихва само!
Ева е селянка, няма какво да я обсъждам, сигурно е любовница на някой Халваджиян, иначе какво прави изобщо и тя в ефира?

# 311
  • София
Някой ще ме светне ли защо тази Банда се казва Банда? Прякор ли е, какво е? Дори не я знам как изглежда...

# 312
  • където ми харесва
Нямам идея каква е, просто днес я видях. Направо ме заболя главата как крещи, явно не е свикнала на студио и се опитва да надвика музика, другите водещи и слушалката в ухото си. А и беше облечена многк зле за формата на тялото си. Не ми седи добре на екран и не знам защо изобщо не са я оставили зад кадър да си води безсмислената рубрика.

# 313
Банда ми е приемлива, не съм я видяла днес как изглежда, но Ева никой не може да я бие по аутфит 😂

# 314
Някой ще ме светне ли защо тази Банда се казва Банда? Прякор ли е, какво е? Дори не я знам как изглежда...
Мисля, че никой тук не може да даде смислено обяснение защо МегаСладката е БандаБанда поради това, че явно развинтеното ни въображение не се е мега развинтило, за да прозре поради що сладката банда е мега банда. Или обратното беше. Само тя си знае. Понеже за мен тя нито е мега, нито е толкова сладка, нито е банда.

Общи условия

Активация на акаунт