Звездни компромати- 387 част

• 72 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Просто фалшиви новини, когато не успяват да уязвят президента лично, правят опит чрез жена му и  баща му.А между другото, съдът е върнал полицая който беше уволнен след инцидента с бащата на Радев...
Не следя новините. Какво се оказа с катастрофата - наистина ли е фалшива новина и не го е блъснал Dizzy Face

# 361
  • С-я
MG18, дано ти дават пари за целия този патос.
За да съм по темата Кирстен Дънст
https://www.instagram.com/p/Bqfg6v7n4bH/?utm_source=ig_share_she … id=17de7t5dcpqrb*

# 362
  • на пистата
Нито харесвам нито не харесвам Радева.Абсолютно безразлична ми е!
Обаче този мъж,защо не я снима като се качва да тръгва(като слизала говорил по телефона)..това е интересно.
Не знам дали някой иска да ги очерни,ама повече ме съмнява,че някой искаше да се покаже по тв-то.

# 363
  • София
Не съм гласувала за Радев, жена му ми е безразлична общо взето, но ми се струва, че има право да се движи с кола на НСО. Дали е морално да си пазарува рокли с нея не знам, другият вариант е на място Невена или който е там да й ги носи, в офис или където е имам предвид. Нали има някаква представителна функция и нали мрънкаме ако не ни харесва на официални събития. Не знам ако сравним с Мелания или Макроновица къде ще са те, къде ще е нашата като разходи. Но звукови и прочие сигнали са абсолютно недопустими за такива ситуации.

# 364
Просто фалшиви новини, когато не успяват да уязвят президента лично, правят опит чрез жена му и  баща му.А между другото, съдът е върнал полицая който беше уволнен след инцидента с бащата на Радев...
Не следя новините. Какво се оказа с катастрофата - наистина ли е фалшива новина и не го е блъснал Dizzy Face
Разбира се, че е имало катастрофа.
Дори са се опитали да я прикрият, не знам даже как успя да излезе наяве тази история.
Но това не е най-лошото.
На всекиго се случва, още повече, че сблъсъкът е бил лек.
Най-лошото е, че шофьорът изобщо не слезе, не свали дори стъклото, за да попита човека как е.
Е това не мога да проумея.
Виждаш, че има паднал на земята човек, с инвалидна количка и не понечваш да попиташ как е дори, да му помогнеш да се изправи.

# 365
  • Countryside
И какво е виновна Радева за катастрофата, дори и да е имало такава? Тя ли е карала? Доказателства има ли? Щом има право на кола от НСО, да я ползва, къде и защо я карат, има си наредби. Да си следят дали са спазени. НСО какво мълчат и те като г.зове. Както надуха драмата с бащата на Радев, много шум за нищо. Там поне имаше доказателства.
Защото и аз със същия успех мога да кажа, че Радева ме блъсна онзи ден на околовръстното и избяга. Да ама, не.

# 366
  • Разпиляна във въображението
Доколкото гледах аз някакво видео, което допреди катастрофата вървеше добре, а после накъсано - тази триколка бе затиснала вратата на шофьора.

# 367
# 368
Какво се оказа с катастрофата - наистина ли е фалшива новина и не го е блъснал Dizzy Face

Истина е, разбира се,
някой тайно изкара записите  на КАТ, иначе нищо нямаше да видим ....
Отвратително семейство,
някъде другаде това щеше да  струва на Радев доста, но не и тук ....

# 369
Начи, аз специалистка по НСО (каквото и да значи това) не съм и не съм се изказвала като такава. Ти обаче се изказваш изключително елементарно и често се излагаш на тема БСП и семейство Радеви. Прости намесата ми, повече няма да ти преча 😁
Изказвам се винаги обосновано , не знаех че съществува тема за  БСП, дай линк
А коя е темата за семейство Радеви
Необяснимо е за мен някой като теб да се изказва като крайна инстанция, само и единствено на базата , че не харесваш този или онзи
Ето дадох  ли к защо са и прикачили охрана. Но това може да се прочете в нета, ама трябва да искаш да се информираш, да прочетеш, после да си анализираш
На теб ти е по лесно да злобееш, и само на тази основа да пишеш, после пък аз се излагам😂😂😂
Айде спирай с глупостите

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 15:54 от Не се сърди, човече

# 370
Факт е, че заради Радева не разбрахме нищо от Радев. А защо се говори само за Радева, защото е арогантна, без чувство за мярка и неприятна жена. Такава излагация не си спомням при друга да е имало.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 08:54 от Няма смисъл

# 371
А уж Радева е в ПР  ooooh!
Дано Мегън и Хари имат момиченце

# 372
  • Бургас
Радева трябва естествено да се облича от бутици и да има охрана.Само че да спазва правилата за движение,а не да се държи като неандерталец на пътя.Има се за недосегаема.Тази жена и нейното огромно его са като бомба със закъснител за цялата ви партия любима.

# 373

Не е ПР, а Радев е назначил любовницата си да го играе ПР, та да получава заплата от военните,
то се вижда какъв ПР му прави в момента тази грубовата, простовата и невъзпитана жена ....

# 374
  • Countryside
Славче, не става въпрос изобщо за партия, че и любима. Радева не е пример за подражание, но ако никой не й се връзва, изобщо нямаше да има проблем, а то се нищи всяка нейна проява, все едно държавата ни други грижи си няма освен панделката на Радева и очуканите й обувки. И не е смешно, а жалко. Работата на Радев няма общо с жена му, и да се опитва да се компроментира чрез нея не прави чест на никого. И не, не ги защитавам, обективна съм.

Общи условия

Активация на акаунт