Звездни компромати- 387 част

• 72 017
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Не е актьор Шопов, по-скоро любител. Тази година завърши медицина, мисли да специализира пластична хирургия.

# 451
Белослава се излага с този клип, не го очаквах от нея.

# 452
Шопов е син на баща си и внукна дядо си. И той като Теодора Кулева, която се повизава в сериала, ако имаха и една десета от таланта на предишните поколения щеше да есупер. Маааа, късмет.

# 453
  • при моите любими
А на Наско му е време да оправи диалекта, просто като го чуя и ми става лошо. Иначе е чаровен и симпатичен. Ноооооо, като си отвори устата и .....

# 454
Шопов е син на баща си и внукна дядо си. И той като Теодора Кулева, която се повизава в сериала, ако имаха и една десета от таланта на предишните поколения щеше да есупер. Маааа, късмет.
С една малка, но много съществена разлика. Теодора е завършила НАТФИЗ, а Наум е лекар  Wink

# 455
А по необяснимото  е, че тя е по дървена от Наум.

# 456
Аз пак не разбирам защо има хора, сигурни че Наум не става за лекар само от играта му в сериала...

# 457
Шоуто на Слави не бях гледала над 20 години. Не разбрах в какво го обвинвате Слави. Не ми се стори пристрастен, даже по-скоро беше груб на моменти към премиера. Не ми стана ясно кое по-точно предизвика негативните мнения. Да върна да гледам пак. Слави такъв дърт козел станал. Изтърва годините в които имаше нормални жени, сега с тия Златки и Николети съвсем няма шансове.

# 458
  • На топло
Дненица Гергова не се ли разведе с мъжа си? 🤔

Гледах няколко серии от Откраднат живот, не мога да разбера, защо всички актьори рецитират и са като сковани.
Сякаш не е филм, а театър.
А по принцип актьотите не са лоши, гледала съм ги другаде и ми харесват.

# 459
Аз пак не разбирам защо има хора, сигурни че Наум не става за лекар само от играта му в сериала...
Защото щом е дете на известни родители, задължително не става за нищо. Сигурно баща му му е взимал изпитите по Анатомия и с връзки са му дали диплома.
Факт, че повечето деца на известни не достигат нивото на родителите си, но той не е избрал актьорската професия, което е достойно за уважение т.е. тръгнал си е по свой път!

# 460
Деница Гергова, май сериозно се е отдала на изкуство:

Тя откъде стана популярно лице, преди да добави "Гергова" към фамилията си?

https://impressio.dir.bg/interview/denitsa-gergova-silno-vyarvam … -nie-se-svarzvame

# 461
  • Countryside
Смейте се вие,  но Шопов-младши и Наско ще ни лекуват някой ден. Единия ще изражда, другия ще ги "фиксва" майките след раждането, то да се смееш ли, да плачеш ли, и аз не знам...

Децата на известните рядко настигат или задминават родителите си, защото обикновено получават всичко на готово и без особени усилия. Оттам и стават мързеливички, защото просто е по-лесно. Според мен Христо Шопов е изключение, с такъв баща и спокойно може да се нареди до него по талант и успешност. Наумчо-младши предстои да видим накъде ще се орентира, т.е  къде ще му е по-лесно.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 20:23 от Сиренце

# 462
Аз гледам Слави всеки ден, по скоро БТВ върви, а аз гледам нета сега, но от първото предаване винаги съм го гледала.

# 463
За мен Наум младши е много целенасочено момче. Учи си, спортува си и си обича момичето. Единственият му недостатък е, че е син на баща си, защото като е син на баща си, го всичко му е на готово. И се решава, че ей така са му дали дипломата , заради прелестните очи на баща му. Малко крайни ми идват изказванията.
Наско говори отвратително, но в брадъра , за мен, се държа много добре. Очаквах да е пълна лигня, но в много ситуации ме изненада с поведението си.

# 464
  • София
Леле, тази Гергова е много невзрачна ...

Общи условия

Активация на акаунт