Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, моля някой да се включи, относно сайта елинор. Цените са доста по-ниски от другите сайтове. Доволни ли сте от поръчаните парфюми.

# 136
  • The Evergreen State
Днес излизахме на вечеря и се пръснах с Elie Saab Girl of Now. Чувствах се много добре с него, даже и комплимент получих. Мисля че при специален случай или излизане е красив вечерен парфюм. Исках да споделя с вас понеже отначало не го харесах и прибързано го отписах. Радвам се че не го върнах както мислех отначало.
Напоследък събрах доста парфюми, дано ми донесат нужното разнообразие за да успея да им се наслаждавам без да ми омръзнат и да си ги изпръскам. Не съм свършвала парфюм от много отдавна.

# 137
Здравейте, моля някой да се включи, относно сайта елинор. Цените са доста по-ниски от другите сайтове. Доволни ли сте от поръчаните парфюми.

Поръчвайте без притеснения-всичко си е автентично!
Аз сутринта поръчах три парфюма-за мен Flowerbomb Nectar 90 мл,а за ММ  Valentino Uomo 150 мл и Azzaro Chrome 200 мл. и всичко това само за 319,20 ?!?!?! Relaxed

# 138
Много благодаря, само чаках подкрепа...

# 139
Впечатления от Sweet like candy на Ариана Гранде?Искам нещо ултра сладко,което да мирише на крем брюле,къпкейк,яйчен крем с ванилия, абе въобще на сладкиш, или нещо такова. Приемам и други предложения.😊

# 140
Flowerbomb Nectar-направо ти идва да си пръснеш в устата,да го вкусиш Simple Smile

# 141
  • София
Впечатления от Sweet like candy на Ариана Гранде?Искам нещо ултра сладко,което да мирише на крем брюле,къпкейк,яйчен крем с ванилия, абе въобще на сладкиш, или нещо такова. Приемам и други предложения.😊
Според мен, отличен избор в тази посока е Aquolina Gold Sugar
https://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Gold-Sugar-16661.html

За мен е много приятно и вкусно, меко, обло и натурално/хармонично гурме, особено в тази посока, за която пишеш.  Отлична трайност, добър сияж. Подозирам, че Aquolina Gold Sugar отговоря на търсенията ти, а и допълнителен бонус е ниската му цена, особено покрай черните петъци Wink

# 142
Блягодаря ви. Търся нещш топло и уютно,дшста сладко,но не накъртващо и докарващо главоболие.

# 143
  • София
Блягодаря ви. Търся нещш топло и уютно,дшста сладко,но не накъртващо и докарващо главоболие.
За мен, Aquolina Gold Sugar е това, което описваш, но 100%ва гаранция не мога да дам.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 15:49 от Deetron

# 144
  • София

Сладко, сладко и пак сладко. Вкусно. Захаросано гурме. Има лека и приятна тръпчивост, заради капината и касиса. Лимитираната версия ми харесва повече. Оставя усещането за добавено сладко от горски плодове.
Понеже моите дъщери са фенки на Ариана и познавам всички аромати, моят фаворит е Moonlight (най-нежен и без усещане за химичност), а най-сладък ми се струва Ари и най-наситен.
Щом искаш сладкиши - Прада Кенди или Кенди Кис.
Между другото, Фентъзи на Бритни Спиърс е може би най-сладкият парфюм, който някога съм срещала. Чак отвратително сладък на моменти. Мирише на ориенталска сладкарница.
Голд Шугар на Акуолина е крем брюле. Акуолините всички са "хранителни". И е идеален за Коледа - сметана и портокали. (докато пиша, вече го написаха 2 пъти). Simple Smile
Крем брюле е и Портокалът (парфюмът) на Босс.
Много приято гурме за мен е: https://www.fragrantica.ru/perfume/Givenchy/Live-Irr-sistible-D- … cieuse-43336.html
Но има отново вишни и бадеми, които сравняват с ЛВЕБ и с Ели Сааб.

# 145
Аз Фентъзито ще го поръчвам със сигуронст. Кенди на Прада не ми понася за съжаление. Твърде много карамел и бонбони  и ванилия.
Стряхотни сте. Ще си поръчам мостри и ще тествам.

# 146
  • София
на въпроса от темата - имам доста парфюми /поне десетина/, от които имам повече от една бутилка, от нинфео се оказаха четири Rolling Eyes -
Моите се оказаха 3 и половина Satisfied Изпитвам панически страх да не остана без него

# 147
Моето предложиние е Poison Girl. Вкусни захаросани бадеми, топъл и уютен зимен, даже бих казала , коледен аромат.

# 148
  • София
Аз харесвам Molinard Secret sucre, но рядко се намира онлайн в български сайт. Страхотно гурме е.

# 149
  • Бургас
Глас и от мен за вкусната Диорска отрова,ммм хапват ми се сладкиши,бонбони,отивам да си хапна.Вчера ми донесоха едни лакомства от Германия,ох и така като пишете за сладории умирам да си похапна/черпя ви през компа/Мисче,може да видиш и Бърбъри Брит,там също усещам захаросани бадеми и е страашно траен.Аз съм полята с Ла Ви Е бел от този на приятелката ми тя каза,че ми стои разкошно,все повече ми харесва този парфюм и нямам търпение да пристигне моя.Някой тук писа,че е прелъстителен и секси,мм наистина е така.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт