Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
Аз не мога да го нося за съжаление, въпреки, че много ми харесват бадемите в него, но го харесвам много на други жени как стои, и определено е от парфюмите, с които не оставаш инкогнито. Дано намериш точната доза и начин на носене, в които ти допада парфюма. Да си го пръскаш с удоволствие.
Предполагам си наясно, какво значи гурме и какви ноти най-често съдържа. Кристал ноар на Версаче /за него всички разбрахме, че ти харесва много
/ за мен например е супер сладък, но сладостта идва основно от цветята и подправките, но и от ванилията. И там има ванилия, нищо, че не е посочена в пирамидата. Имала съм най-първото издание, в голямата черна кутия, и периодично все някой ми го подарява този парфюм, защото отговарям на клишето за него - темпераментна тъмноока брюнетка и би трябвало да припадам от кеф, като го получа. Да, ама не. Мъка голяма ми е. Трябва сама да откриеш твоя лимит и да разбереш какъв точно вид сладост харесваш, а това става с проби, няма друг начин. Предложението на Deetron и Fever Ray по първоначално зададеното ти търсене за гурме с аромат на крем брюле е право в десятката, не бързай да го отхвърляш, без да го познаваш. Gold Sugar на мен ми мирише на кроасаните на 7 days с крем брюле. Усеща се кокосът, който е с плътна, креместа текстура, също се усеща ароматът на прясно изпечен блат от многолистно тесто. Това е аромат на дом, в който се пекат сладкиши, и е за лично удоволствие. Всеки си има такъв момент, когато му се стои вкъщи на дивана по дебели чорапи, пие си топло мляко с мед, хубаво му е, удобно му е, топличко му е, и нищо от външния свят не го интересува. Gold Sugar e идеалният парфюм за точно такъв момент. Трайността му и прожекцията също са доста добри, което също не е за пренебрегване. Цената дори няма да я коментирам. Аз го купих за 14 евро и дъщеря ми вече го е подредила на челно място при нейните парфюми, че е златен и любим