Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Chanel 1932 EDT е един от най-любимите ми парфюми за всички времена: цветен алдехид с много деликатна шипрова основа.
Хммм, това звучи като нещо, което трябва да опитам!
PS Това ме разсмя: "Alright, I'll be the first one to say it here, but the EDP version of 1932 smells like Chanel's take on J'adore"

Мис, наистина обърни внимание на класическия Трезор (въпреки ретро уклона му Wink ) при положение, че харесваш 5 Авеню.
Трезорът и 5 Авеню са най-подаряваните от мен парфюми за мама, като не зная откровено коя от двете ни ги харесва повече!

Този ли е? Радвам се,че и ти харесваш 5 Авеню. 😊 да не съм сама в обожанието му.
Отстрелях една 50 ца Фентъзи от Венера.
ММ днес закова дългочаканото от мен признание за парфюм"много е хубав"!, още по-голям напредък имаме.
Сега си душа мострата и умирам от кеф.
Днес разносвам Кристал Ноар. Много е хубав и той. Мек, класен,шлейфов.

# 406
И аз имам Едт на 1932 Шанел и го харесвам много повече от Едп.

# 407
  • Бургас
Chanel 1932 EDT е един от най-любимите ми парфюми за всички времена: цветен алдехид с много деликатна шипрова основа.
Хммм, това звучи като нещо, което трябва да опитам!
И на мен така ми звучи, но от къде може да се сдобия с малко количество за проба?  Thinking
От ebay,например там има проби от всичко-https://www.ebay.com/itm/Les-Exclusifs-De-Chanel-1932-in-2-ml-ne … Y9ZuQ8U:rk:3:pf:0Хубав е 1932,но аз не бих си го купила,не е изцяло мой тип.Повече ми хареса Beige,остана да опозная още няколко Les Exclusifs de Chanel.Мисче,това е Трезора,много е класен ЗА МЕН,но имай предвид,че е сложен парфюм и не отива на всеки.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 17:44 от Bright Crystal

# 408
Коментарите във Фрагрантика за ексклузива 1932 са доста отрицателни, много ми е интересно да го пробвам и да видя аз как го намирам.

# 409
  • София
А да ви питам Органза на Живанши за какво време е подходящ? Питам, защото пролетта го пробвах и бях във възторг, чак се учудих защо съм го подминавала. После пак го пробвах и ми избиха едни треви и остри цветя. Та се чудя дали времето му се е отразило или просто не е моят парфюм.

# 410
  • Варна
Мис Бингли, изкушавам се да ти предложа Boucheron Quatre Absolu de Nuit.
Сладък, но не много, бадем и ванилия има, траен и много, много гушлив. Не е зъботрошлив, както казвате по-отдавна пишещи в темата. А и цената му е страхотна:)

https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-A … -Femme-45304.html

# 411
Звучи отлично!
Ай стига изкушавахте😉😆

# 412
Здравейте !Моя позната издирва този парфюм  ,който и е подарен, дали е спрян от производство или бутилката е сменена, казва , че не може да го открие, аз се поразтърсих из сайтовете ,но го намирам малко изменен дали е същия или има разлика, да не е бил лимитка, прилагам снимка.

# 413
  • Sofia
Няма лимитка, опаковката е променена.

# 414
В Нотино е наличен: https://goo.gl/Az1hJ9

# 415
Много ви благодаря Heart

# 416
  • До сърцето...
Момичета, благодаря за отзивите за Мукхалат. Ако го бях открила в 50 мл (или 20 мл-тестерче) опаковка, досега да е попаднал под откоса ми, отдавна му се каня. За 100 мл не ми стига смелостта Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще се поразтърся, и то под мотото за новогодишен подарък Yum

# 417
  • Пловдив
Подтикната от отзивите за Мукхалат открих малка мостра в парфюмните ми запаси и намазах леко китката. Това нещо е чудовище. Гадно и лепкаво. Няма измиване, три пъти се мих със сапун и все още лепне, а сложих само капка.
Радика, хубаво помисли, дали ти трябва такова чудо  Simple Smile

# 418
Точно така е, чудовище е. Няма махане. Сладък, химичен и наистина е прилепчив, но е хубав и интересен парфюм. Само за големи фенове иначе бързо писва. Абсолютно неподходящ за насляпо.

# 419
  • София
Открих Elizabeth Arden Beauty. Супер нежен и женствен. Някой ден ще се купува.

Общи условия

Активация на акаунт