Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз мислех, че съм писала по-напред за Мукалат, но може и да не съм. Обичам го много. За мен това е плодова близалка от тези ароматните на Чупа-чупс. Ягоди и бадеми - много. Страшно издържлив аромат и много наситен. Това е един от алкохолните аромати в моят гардероб, но при него към алкохола (бадемов ликьор) е поднесена и чинийка със сладко от зрели домашни ароматни ягоди. Мнооого ретро.

Мис Бингли, предлагам ти да пробваш и някои от парфюмите на Марая Кери, щом искаш откровени зъботрошачи.

# 391
  • София
И аз 5ца не съм засичала от много, много време на някого. Ще си всема едно Льо!
Ягодовия Монтал го помня като ни го показа Денси, на една парфюмна среща мнооого отдавна.

# 392
Мис Каролин Бингли, доколкото мога да схвана, търсиш нещо "умерено", "рафинирано" сладко, така да се каже Grinning - нито да е докарващо главоболие от сладост, нито пък съвсем да я няма, поне аз с такива впечатления оставам... В такъв случай (не следя абсолютно редовно темата, извинявам се, ако вече е препоръчано) аз бих те посъветвал да пробваш класическата Еуфория на Келвин Клайн: https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Euphoria-253.html

Друго предложение: https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-29157.html

Класическия Трезор също е сладък, без да ти прилошава обаче от него: https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-172.html

Това също е много приятно - слади, без да ти "залепват зъбите" така да се каже Sunglasses Има и някаква нота на свежест в него: https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/L-Eau-Couture-22537.html

# 393
Argent,правилно си усетила.
Ефорията я харесвам страшно много,но не смея да си я купя,защото го бях разнасяла един ден от тест и ми беше някак задушлив,така да се каже ми дотягаше миризмата му, не ми понесе. Точно става дума за класическата еуфория. Обаче ще й дам определено още един шанс. Ще търся отливка и ще разнасям за да преценя.
Благодаря на всички!

# 394
  • Габрово
Днес се парфюмирах със Скандал и сякаш в това студено време ми се изгуби...а вчера бях с Мон на Герлен и си го усещах..много  ми е странно,защото нали  Мон е по-пролетен парфюм...

# 395
Я да обърна малко темата към chanel Flushed  
Интересуваме парфюма 1932, някой да го има и да изрази мнение? Все съм в търсене на парфюми, които да мирише супер елегантно.
Преди време, улових парфюма на една жена, в икеа от всички места, арабка беше защото имаше омотан шал на главата, който  парфюм беше такова чудо на чудесата. Не мога да го опиша, в главата ми остана само идеята за съвършената елегантност и изтънченост в скъп парфюм. Носеше чанта от chanel във формата на бутилката шанел 5.
И от тогава все търся такъв аромат, но никой не се доближава до това, което усетих. Не търся този парфюм конкретно, защото е невъзможно да разбера кой беше, но искам нещо така елегантно.
Та по въпроса, 1932, как го намирате? ☺Отделно разбира се, когато имам възможност ще го потърся за проба.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:12 от Jeune Fille

# 396
Аз го имам. Елегантен е да, много го харесвам. Трябва проба обаче, не е от най- трайните и излъчващи парфюми. По- скоро дори е тих.

# 397
Тих не ми харесва. Трябва да оставя ефирна диря във въздуха след мен 😁, но ще го пробвам задължително. Благодаря за отговора 🌻

# 398
  • Франция
Chanel 1932 EDT е един от най-любимите ми парфюми за всички времена: цветен алдехид с много деликатна шипрова основа. Един от парфюмите, които ще спасявам, ако къщата гори, или ще го взема, ако ме заточват на самотен остров.
Във версия EDP е фрути-флорал с осезаеми цитруси и круши и не го харесвам толкова.
Лично за мен тих=елегантен.
Предполагам, че възрастната колежка на Мис Бингли, която си пада по кожени клинове, дантелки и пайети, не би харесала такъв парфюм Simple Smile

# 399
^^Точно за 1932 EDT се интересувам! Благодаря за това мнение, много ми беше полезно 😊

# 400
  • Виена
Супер елегантен е Велурената вода на Ботега Венета. Оставя и диря във въздуха, не съвсем ефирна, по-плътна. И е вълнуващ ,без да  е подканващ, настойчив  или разкриващо елегантен. По-скоро усмиряващо и доминантно елегантен.

# 401
Супер елегантен е Велурената вода на Ботега Венета. Оставя и диря във въздуха, не съвсем ефирна, по-плътна. И е вълнуващ ,без да  е подканващ, настойчив  или разкриващо елегантен. По-скоро усмиряващо и доминантно елегантен.
Имам оригиналната bottega veneta и ми е един от любимите кожени парфюми 😊 Много е класен, да 🙄

# 402
  • София
Искам няколко литра от Les Exclusifs de Chanel Beige, много е елегантен и нежен. За жалост само 20 мл. имах от него.

# 403
Chanel 1932 EDT е един от най-любимите ми парфюми за всички времена: цветен алдехид с много деликатна шипрова основа.
Хммм, това звучи като нещо, което трябва да опитам!
PS Това ме разсмя: "Alright, I'll be the first one to say it here, but the EDP version of 1932 smells like Chanel's take on J'adore"

Мис, наистина обърни внимание на класическия Трезор (въпреки ретро уклона му Wink ) при положение, че харесваш 5 Авеню.
Трезорът и 5 Авеню са най-подаряваните от мен парфюми за мама, като не зная откровено коя от двете ни ги харесва повече!

# 404
  • на последния етаж
Chanel 1932 EDT е един от най-любимите ми парфюми за всички времена: цветен алдехид с много деликатна шипрова основа.
Хммм, това звучи като нещо, което трябва да опитам!
И на мен така ми звучи, но от къде може да се сдобия с малко количество за проба?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт