Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 454
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Оох,милата Ред Дор ми е смазващо ретро,нетърпим е,а Pink sugar ми мирише супер евтино!Мисче,интересно ми е мнението ти за Пантерата на Картие.

# 526
Ужасен е Pink Sugar. Точно химичен и противен. Но съм усещала хора да им стои.

# 527
А със сигурност има хора,на които да стои.
Пък имах толкова надежди за него. Знаех си,че ще се окажете прави още преди време ми казахте,че не е за мен. Но любопитството ми надделя,в което няма лошо де.
Пантерата по пирамида никак не е моя. Нарочно я поръчах точно заради това. Интересно ми беше да видя и един такъв аромат.
Смятам, че може да се опише с една дума класна. Това е за сега. Но ще видим дали ще се спогодим.

# 528
  • Бургас/Пз
Мисче, класическата Пантера ли взе за проба?

Някой беше питал за Кара миа... мноооого ми е любим. Точно по описание на Ковачева го купих абсолютно на сляпо, без никакво разносване. Отидох в магазина, пръснах го и го купих.... и след няколко месеца второ шише и двата пъти 100тици. Гледам, че е втората стотица вече е под половината и подозирам, че ще има и трета Simple Smile)) Някак си ми е по-спокойно като знам, че го имам този парфюм в шкафа  Joy

# 529
Като чуя думите Cara Mia без значение по какъв повод, винаги си мисля за Ковачева и че този парфюм, и думи, винаги ще ги свързвам с нея. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 530
Lancôme La Vie Est Belle
От една година съм с него, само него ползвам и го обожавам. Силен е, сладникав е както обичам и много траен. Ползвам също и душ гела и лосиона от същата серия.
Много съм доволна от този продукт.
Преди също съм ползвала парфюми от серията на Ланком.
Смея да твърдя, че Ланком са лидери в своя бранш.
Gift Heart

# 531
  • Бургас
Прасковка,на същото мнение съм за Ланком,като ги бият само Герлен,разбира се това са моите лични предпочитания и моето лично мнение!Тази вечер ще съм с La Vie Est Belle и ще се чувствам неотразима в компанията му!

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 17:31 от Bright Crystal

# 532
kovatcheva, много благодаря! Изобщо нямаше да се сетя, че май цитрусовите нотки в кара миа не са ми на място. С пипера съм много ок, в нито един парфюм не ме е дразнил, напротив, докато с цитрусите не е така.
И все пак ще продължа да се пробвам да нося кара миа, заинатила съм се, че трябва да ми хареса.
А това, което пишеш за Ботега Венета, все едно се отнася за друг парфюм, а не за този, към който съм пристрастена от години - наистина преди всичко е химия.
Още веднъж - благодаря!

# 533
В оригиналната Cara mia моят нос надушва нещо остро, напрягащо и превъзбудено – не можах да я припозная, а такъв мерак имах. Асоциирам я с:
Скрит текст:
Но за сметка на това обожавам Cara Mia Ti Amo – много женствена нежна пирамида със собствен почерк (https://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Cara-Mia-Ti-Amo-43323.html).

# 534
Ани
https://www.notino.bg/cartier/la-panthere-parfjumna-voda-za-zheni/

Тази,мисля че е класическата. Обаче има и други варианти, не съм съвсем сигурна.

# 535
  • София
Мисче, на база на последните ти парфюмни преживявания, хващай химикала и каквото аз напиша, че харесвам, отбелязвай да не купуваш никога!

Взех Джулиетата, но още нямам мнение. Утре ще разнося и ще пиша.

# 536
Момичета любителки на J Adore ,пробвали ли сте най-новия от предния месец -Абсолю ? Ако някоя познава и двата моля за мнение!
Аз днес си разносвам Gabriele , исках да ми е златно ,а с него имам такива усещания.Почнах да си променям отношението към Joy .Първия път беше изключително не мой,но след втора и трета проба май не е така ...

# 537
Fever искренно ме разсмя. 😁

# 538
  • Germany
Много обичам Shalimar Souffle de parfum, но ми свърши и се чудя него ли да подновя или intense варианта да опитам, който обаче не познавам, а ще поръчвам онлайн. Има ли разлика в самия аромат или е само по-наститен/траен?
Аз бих подновила този, който харесвам, не бих рискувала с друг. Интенз версията за мен няма много общо със суфлето, и за мен е изключително дразнещ, задушлив и неприятен, едва го издържах. Според мен всеки един представител на серията Шалимар трябва да се тества на кожа. Аз като цяло не харесвам шалимарската цитрусово-ванилена комбинация.

Bright Crystal, доскоро си спомням, че се оплакваше от всичко сладко в парфюмериите, и изведнъж хареса Ла ви е бел и цветната бомба  Rolling Eyes На какво си дължи тази промяна? Между другото, аз те помня именно с любовта ти към сладките аромати и ми беше много странно, като взе да отричаш категорично всички сладки аромати, които се коментират в темата. Явно се завръщаш отново към същността си.

# 539
  • Бургас
Ковачева,абсолютно точно така беше,имах период в който не понасях сладости.Но бях сигурна,че рано или късно ще се върна към тях,както и стана,не зная какво се случва,но явно не е само с мен.Имам периоди на пренасищане,Ла Ви го харесвах в началото,после го намразих,сега се влюбих пак,че и си го купих.И аз съм объркана,от пълно отричане на Мон Флорал например сега го заобичах, пред мен се разкри невероятно различно ухание,посегнах към него ей така,пръснах и хоп дори го поръчах и го очаквам.HeartНеочакван парфюмен обрат,но поне намерих още един любим Герлен.В цветната бомба ме дразнеше чаят,който в момента не усещам толкова силно,направо е бижу този парфюм,сигурно в някой момент отново ще ми писне,не знам.Елиън е друг пример,беше едно лято,харесах го много и го купих,сега така си стои,но не искам да го продавам,нито ме дразни,нито ми харесва,в момента ми е безразличен и го нося много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт