Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Моята историа с Елиен е сходна. Любов от пръв поглед. Дори не му знаех името, но след години го помирисах и разпознах в Бюти Зоната. Имам невероятна " парфюмна памет". Познах го  и то пък точно тогава брат ми заминаваше за чужбина и ми го донесе. Обожавах го. !
Оттогава минаха поне 5 години. Не го понясям, не защото не ми харесва-напротив, неносим се оказа, развих непоносимост, много ми е тежък. Едва го преполових, но от сантименалност си го пазя. Не мога да го изхвърля. Много рядко го нося.
В края на това лятото реших да пробвам пак за един купон-стана ми лошо в колата, корема ме сряза, пребледнях,гадеше ми се. И тотално се отказах от него за мое огромно съжаление. Едвам пристигнахме до мястото и веднага го измих. Обичам го, но не мога да го нося и се примирих. Чак не мога да повярвам, че един парфюм ме докарва до такова състояние. Затова много внимавам какво купувам, много малко аромати ми понасят. Искам да нося убийци, ама не мога-какво да се прави. Затова май ще излезе, че предрочитам леки сладости, плодови, нежни и романтични, цветни аромати.

# 541
Лятото от Alien би се догадило на доста хора. Пробвай го сега, само с две пръсвания.

# 542
  • София
А за версията Alien Essence Absolue какво мислите?

# 543
Ами реших дилемата като взимам и двата, не искам да оставам без суфлето, което обичам, но пък някакво вътрешно усещане ме кара да мисля, че и интенза ще ми влезне под кожата...особено в този сезон.

# 544
  • София
Познавам само една единствена жена, която носи целогодишно Елиън. Разбира се, лятото познатите й странят от нея. Това е един вълшебен аромат, но само за студ. За топло време е масов убиец. От гадните. Тези дни го носих един ден в мъглата навън и беше разкош. После отидох на гости на приятелка, където беше много топло. И двете буквално се задушихме, хем бях пръснала 2 пъти само.
Но го обичам. Във всичките му версии.

# 545
Не знам какво ми стана тогава. Просто ми се прииска да си го сложа. Изключително внимавам с пръсканията. Само две бяха и то нищожни, ама наистина.
Вече просто не смея да го пробвам. Така си ми стои.
 Много жалко.

# 546
А за версията Alien Essence Absolue какво мислите?

Мисля това: HeartHeartHeart
Добре че имам 2 шишета запас. Само дребни 30ки са останали по сайтовете.
Прекрасна дървесна ванилия с капка ментол. Голяма любов ми е.
Траен, излъчва добре, без да е твърде натрапващ. Предизвиква комплименти от мъже, забелязва се.

# 547
И аз си обичам Елиън, но не ги нося от години. Имам Едп и Ликьорен.

# 548
  • София
Ликьореният ми е фаворит.
Аз си ги разносвам през зимата Елиъните.

# 549
Aз не нося останалите, освен Alien Eau Sublime. Не обичам жасмин, нито амбра. Първообраза не се усеща толкова и в двата. Струва си да се пробва и от не-любители на Alien EdP и EdT.

Мис Бингли, много ми е приятно да чета за парфюмните ти вълнения.

# 550
Цитат
Мис Бингли, много ми е приятно да чета за парфюмните ти вълнения.

bouquet Радвам се, че съм приятна на някого, и се надявам да не съм досадна. Наистина то са си вълнения, просто много обичам парфюми, но имам много да откривам и опознавам.

# 551
  • София
Дъщерята днес в мола внезапно ми заяви, че Alien и е любимият парфюм! Викам й - ми щом аз съм те родила, кой да е?!🤩😘

# 552
Оох,милата Ред Дор ми е смазващо ретро,нетърпим е,а Pink sugar ми мирише супер евтино!Мисче,интересно ми е мнението ти за Пантерата на Картие.
Най- много комплименти от мъже съм получила за този парфюм. На мен ми е любим, единственият парфюм в живота, който съм потретила със 75 ица при това. Не е траен много, но класните парфюми трябва да са по - дискретни. Не е крещящ в никакъв случай...
Аз купих тия дни три парфюма. Коко ноар, туили хермес и гучи нетаре ди фиоре. Най - не се спогаждам с първия, въпреки,че Шанел ми е любим номер 1 бранд. Хермеса ми е доста уютен и спокоен. Гучито е ...странен, но интересен и категорично не оприличим с друг парфюм. Те имат тази способност... като се сетя ръш какво чудо на чудесата беше. Държат да са отличими, така и трябва...! Сега харесах много нарсизо поудре. Много неповторим, поне за мен и вдъхващ уют и спокойствие. Преди време имах фор хър и не можах да го изпръскам, та затова последните години заобикалях щендера с нарсизо. Но този поудре е много мой и удивително траен за типажа си.
Много съм далече от уникалните включвания на някой ветерани тук, ще ме извините... Ще се радвам да си бъбрим от време на време!

# 553
  • София
Red Door не, но Always Red е хубав, за който харесва Armani Si.
Харесвам Пантерата и Soir версията й, те са доста близки.
Twilly го размених наскоро, джинджифилът ми напомняше твърде много на този в сушито, пък не искам да мириша на суши. В други парфюми повече ми харесва тази нотка, например в Макс Мара и Jimmy Choo Illicit.
Narciso Poudree ми харесва, също и Valentina Poudree и Alaia Blanche от този тип, но най-много Нарцизо.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 05:58 от Lizia

# 554
Привет!
Отдавна не съм писала, но ви следя Heart Eyes
По принцип не съм фен на парфюмите на Ив Роше, но вчера загледах нов техен - Мон Евидънс. В зората на демокрацията много харесвах класическия Евидънс, та се зачудих дали новият и старият имат общо и дали това 'мон' не е тагнато нарочно, за да се купува повече, поради сходството с безспорния фаворит Мон Герлен. Не успях да го подуша поради навалицата, та да питам тук има ли някой, който го познава? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт