Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
BlushБлагодаря за новата тема, Денси! Flowers Hibiscus

Парфюмът без който не оставям е Шанел № 5 О Премиер, много ми е любим, носи ми късмет /така съм си решила/ Blush и от него искам голямо количество, може и литър.
Червените шишенца на Шанела са ми интересни и ще ги тествам като попадна на тях. Предполагам, че ще ми допадне само леката версия.
Знае ли се в България кога ще дойдат?

# 181
Съвсем скоро.

# 182
  • на последния етаж
Червените шишенца ще бъдат с класическия номер 5 и L'eau, нали? Има ли малки разфасовки?

# 183
  • Бургас
Да,на тях двата мисля,че са само 100мл.

# 184
Само 100 мл. и са по-скъпи.

# 185
Много ми е странно защо моят любимец не се харесва масово....за мен това е топ-аромата на 2018 година,а да не говорим ,че точно сега му е сезона....
Аз го обожавам, ама си мълча. Laughing
Изпръсках едно скромно количество и не го подновявам първо заради цената, второ, защото искам десетки други, които не съм имала.
За мен е най-добрата Бомба .Purple Heart

Пробвах много неща напоследък, няма да изброявам, само искам да кажа, че съм безумно влюбена в Бакара Руж.
Очаквам го с нетърпение.

Другото, което искам да кажа, е, че си купих тоалетната вода на Agent Provocateur L'eau погрешка /мислех, че е ЕДП/, и сега си имам един прекрасен освежител за стая.
Супер тъп парфюм.

А, май не съм се разписала и по основния въпрос: парфюмът, от който искам не литри, ами нефтени залежи направо, е само един и аз съм проглушила сите уши тъдява през годините - Midnight Poison. Няма друг, който да обичам с такава умопомрачителна страст.

# 186
Ще ме насочите ли към мъжки парфюм, от който ти се подкосяват краката.
Армани с кедър е любимият му и Диор Саваж. Останалите май не му пасват толкова добре.
Благодаря предварително.

# 187
Харесвам по-леки цветни аромати - YSL Mon Paris , Boss The scent
От известно време търся нещо по-вечерно, което да ми допадне.Съвети? 😊

# 188
  • Sofia
То при  всеки е различно, но моите  крака омекват от   Armani eau de nuit  , много
секси аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Eau-de-Nuit-17231.html

# 189

Знаеш ли на каква цена ще бъдат?

# 190

Виж официалните цени в сайта, същите ще са.

# 191
  Писала съм доста за мъжки парфюми, които ми спират дъха- с уговорка, че има огрооомно значение и
  кой мъж ги носи. Някак не ми се връзва секси мирис на тютюн и пачули върху дангалак на 17 години, но
  това са някакви лични усещания Laughing

Вечният ТОП за мен е М7 на Сен Лоран. Беше секс в бутилка, но за съжаление го спряха. Cry

От по-новите е този: https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute-43040.html.
  Това е олицетворението на улегнал и уверен в себе си мъж, срещнат в уиски бар с кожени мебели, на
  приглушена светлина, и само загатнат мирис на пури. Настръхвам само като се сетя Blush

# 192

150 евро е в магазина им, 160 мисля беше в сайта, а тия дни поръчах за подарък от нордстром двеста деветдесет и нещо лева беше.

Пак съм в някакви страдания, избухнах с тия черни петъци и накупих няколко парфюма и сега осъзнах, че съм си взела само сладости и ванилии и сега искам нещо лекичко и дискретно. Ще се радвам на съвети какво да бъде.

# 193
  • Germany
Цената на червената лимитка №5 ЕДП беше 150 евро в Дъглас, и в момента има и 20 процента намаление, което обхваща и Шанел. Хванах се за главата в петък, като видях колко народ пазаруваше Шанел Flushed. За съжаление са се изхитрили, и не го виждам онлайн в сайта на Дъглас, но го имаше зареден в магазините. Но пък го има онлайн тук, като има различни проценти намаление, в зависимост от стойността на поръчката. Това беше най-големият онлайн козметичен търговец в Германия, и лятото беше изкупен от Дъглас. Предлага доста нишови парфюми, и ако се търси нещо с намаление, може да се поръча сега, ако се ползва превозвач от Германия. Честито на всички с новите придобивки!

# 194
  • Франция
Мили дами, непременно проверете и в Duty Free за цената на червените петици! Днес на летището в Лисабон цената и на EDP, и на L 'Eau Red Edition беше колкото е цената на нормалните бутилки - 128 евро за 100 мл, вместо 150 Simple Smile

Цената на червената лимитка №5 ЕДП беше 150 евро в Дъглас, и в момента има и 20 процента намаление, което обхваща и Шанел. Хванах се за главата в петък, като видях колко народ пазаруваше Шанел Flushed. За съжаление са се изхитрили, и не го виждам онлайн в сайта на Дъглас, но го имаше зареден в магазините.

kovatcheva и аз се хванах за главата, като разбрах, че в Лисабон са ги заредили и са свършили за часове Flushed Една консултантка в голяма парфюмерия чак не разбрала, че имало червени бутилки Satisfied
Това е абсурдно някакво обаче, от Шанел ще са за голям бой, ако не са произвели милиарди от тази лимитка Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 09:45 от Йоан Владимир

Общи условия

Активация на акаунт