Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми предпочитат участниците във форума?
-
Има ли хора, които обичат да използват големи количества от определен парфюм?
-
Какви са мненията за различни парфюми, като Chanel No. 5 и Chanel Coco?
Мненията за различни парфюми като Chanel No. 5 и Chanel Coco са разнообразни. Някои участници споделят положителни впечатления от новата формула на Chanel No. 5, описвайки я като много по-носима и приятна. В същото време има и участници, които изразяват разочарование от този парфюм. Що се отнася до Chanel Coco, мненията варират - от положителни до изразяващи несъвършенства и специфични асоциации с аромата.
-
Какви са предпочитанията за големи количества парфюм?
-
Кои са любимите ви парфюми, които винаги носите и препоръчвате?
шишенца от него
Иначе имам много любими парфюми,като съм особено голям почитател на Ланком,като ги почнеш наред Поем,Хипнозата,Нощния Трезор,Тresor midnight rose,обожавам ги!Други,които искам да бъдат винаги с мен са Chanel Chance eau tendre,Картие Карат,Poison girl EDP,Мон Герлен едп и едт,Линстант едт,Клое ЕДП и Chloe love story eau sensuelle,Гучи Блуум,Amouage Ciel,Amouage Blossom love,Guerlain Champs elysees EDT,Lady Vengeance,Манифесто и още много други.Пробвах-
Ще ми е много интересно да има някога тема кой какво разбира под ретро аромати!Тествах и Мис Диор едт на кожа,наистина прилича доста на Мадмоазел,но категорично за мен Мис Диор 2012г.едп няма общо нито с едт версията,нито с Коко Мадмоазел,различен парфюм е.Обмислям дали да не си купя и Коко едп,много го харесвам!placebo7,според мен заложи на сигурното Un Jardin Sur Le Toit,което вече си пробвала да не стават изненади,но аз без да се замислям съм за Нилските градини,които са ми летен фаворит,но без предварителен тест недей!

но май ще послушам съвета ти и ще поръчам Un Jardin Sur Le Toit и мостра от другия. Присъствието на морков и домат в нилските градини гъделичка любопитството ми страхотно.