VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 512
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 725
Промото за днес:
Скрит текст:

"ПАТКЕ, ела веднага!" Grin

# 1 726
  • София
Бай Ганьо Joy прахосмукачка ли носи?

# 1 727
Ахахаха Стоян съвсем изтрещя Laughing

Аз продължавам да му симпатизирам. Хич не се чувствам прецакана с/от неговата "лудост", точно защото осъзнавам колко подготвен е влязъл. Докато Виповете се гърчат в наивно недоумение относно Уагабунга, ние разцъкахме Гугъл и им гледаме сеира. Стоян умело популяризира Името си, музиката, групата, че и ценностите си.

Брадъра да им измисли весели мисии, искам настроение и разбирателство. Аман от любовни драми и сополи.

# 1 728
  • Ню Йорк
Простенчо ще си ходи ли? А дано  Praynig

Никита явно ще я търпим още, щом ръгбито ще влиза. Само не разбрах тия двамата ще се млатят ли на живо  newsm78 И къде е драмата не хващам  newsm78 Предлагам Никита да оправи Блажко и всички да си стиснат ръцете.

# 1 729
Златка някакви тикове с дясната вежда ли има?

# 1 730
  • Бургас
Още в деня когато стартира този сезон,водещите казаха,че ще има двойки,а защо не и тройки в сезона.
Според мен всичко си е режисирано и се знае,как ще се развият нещата. А зрителите,да им се вържем на ,,случайните разкрития,, кой с коя и кой с кого бил спал,кога,как,защо.....
Бла,бля! Сеир да има! Това иска ББ!

# 1 731
  • София
Златка е като неандерталец с всичкото това излъчване, тикове, облизване, говор и маниери. Гнусна е за гледане.

# 1 732
Простенчо ще си ходи ли? А дано  Praynig

Никита явно ще я търпим още, щом ръгбито ще влиза. Само не разбрах тия двамата ще се млатят ли на живо  newsm78 И къде е драмата не хващам  newsm78 Предлагам Никита да оправи Блажко и всички да си стиснат ръцете.

Подкрепям!

# 1 733
  • В царството на игрите:)
Много харесвах ЯЯ в началото. Смятах че е приятно ексцентричен и весело завеян, НО...Снощи го гледах внимателно и установих, че благият му отнесен поглед все по - често и по - бързо се сменя с едно адски злобно изражение. Смятам, че е и отмъстителен и това, че играта му твърде рано се разкри го кара да бъде злобен и неотстъпчив. Дет' сА вика, снемам доверието си от него, ако въобще има някакво значение Simple Smile

# 1 734
  • София
Благо ли крещеше на Златка "Златке, ела веднага"?

# 1 735
  • в рока
Скопосана му беше играта на ЯЯ първите 3,4 дни. Повече не издържа. Някои тука казаха, че чак превъртял играта.. Превъртял си... Главата...

# 1 736
  • Страната на чудесата
Благо ли крещеше на Златка "Златке, ела веднага"?
Май да, и аз се  втрещих🙄
Ако така ми викне някой, ще остане доволен.

# 1 737
  • тук, на мястото си
Май Гъмов беше.

# 1 738
Ах, как редите Златиту тук, а  не дойдохте да ме подкрепите в една друга тема, където много красива я изкараха преди 2 дни.

# 1 739
Скопосана му беше играта на ЯЯ първите 3,4 дни. Повече не издържа. Някои тука казаха, че чак превъртял играта.. Превъртял си... Главата...

Ми превъртя я. Накара ББ да вземе крути и безпрецедентни мерки - до сега ББ не е стигал толкова далече, че да спира ток, топла вода и храна ЗАЕДНО, само и само да вкара участник в "правия път", разбирайте, да го смачка. Е, надявам се, че системата няма да стигне чак до там спрямо нас, ако не слушкаме...обаче знае ли се?

П.С. Ако другите участници бяха читави, можеше да бъде интересно - ББ притиснат в ъгъла - какво, ще ги остави да мрат пред очите ни ли? Какъв избор би имал, освен да се предаде? Обаче те са едни безпринципни лигльовци и консуматори.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 14:40 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт