VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 512
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 710
  • тук, на мястото си
Джулка като видяла Яя да не се стреснала  горката, тя е едно такова свито момиченце, мъж не видяло. Grinning

# 1 711
И какво като е спала с Боби , Никита какво удовлетворение ще получи? Най-много да се скарат Благо и Златка , адски долна постъпка.
Долна е, ако Златка е спала с Боби когато той не е бил обвързан, ако е бил обвързан и тя е спала с него просто ей така за бройка, тогава хич не е долна постъпката на Никита!

# 1 712
  • Някъде в Матрицата
На мен не ми стана ясно кога Боби и Златка са мачкали чаршафите. (Не че ми е важно да го знам, ама сега го извадиха на дневен ред.) Ако този времеви период бъде изяснен в предаването, ще си направя личния извод дали е драма или е пушилка.

# 1 713
  • тук, на мястото си
За да се стигне до случая Никита-Златка съм сигурна, че това русото изчадие се е държало супер гадно. Ако сте обърнали внимание тя се държи с всички високомерно, нагло,  "аз съм голяма работа". Самия ББ се държи по-ласкателно към Златка и Емануела. 
Думите на Никита, че в една връзка няма място за трети може би казват, че Златка се е наместила  между двамата докато те са заедно.  Сетне когата Блажко я пита верно ли е, мига на парцали и вика че има много да му казва.

# 1 714
# 1 715
Уфф, много се шашна Джулката, да - вика кряка, на всички каза колко е уплашена Satisfied
Ама вие си продълавате с тия хмм... морални казуси около Злата и Ника, на Ника ѝ е в договора това "споделяне", даже точно ден ѝ е предвиден кога да се "изпусне" за тази тайна велика. Иначе йок парасъ, ъхъммм.

# 1 716
И какво като е спала с Боби , Никита какво удовлетворение ще получи? Най-много да се скарат Благо и Златка , адски долна постъпка.
Долна е, ако Златка е спала с Боби когато той не е бил обвързан, ако е бил обвързан и тя е спала с него просто ей така за бройка, тогава хич не е долна постъпката на Никита!
Снощи по време на живото предаване Никита каза на гримьора, че Златка е била с Борислав преди нея. Освен да създава интригантски проблеми аз друга причина за това велико разкритие не виждам. Айде всички вкупом да намерим сегашните половинки на старите си гаджета и да им кажем, че някога сме имали нещо общо.

# 1 717
И аз с извода, че всичко е уговорено и нагласено предварително. Иначе, просто няма логика.

# 1 718
На кученцето са по - хубави, 👌😁на Благо по приличат на некое дедо ченету

# 1 719
  • София
Е как, те са ги проучили до 9-то коляно кой с кого спал, че да има какъв пълнеж да вкарват.

# 1 720
Да не се окаже сега, че Джисъса не е знаел и че Злата е била сгодена?  Whistling
Изпуснах финалните слова на Кънчев снощи и не разбрах- сигурно ли е, че Боби влиза? Да не им вкарат сега Лияна ли ке казваше, заради която Блажко изостави бременната си приятелка?
От вас разбирам, че Златка имала вземане- даване с Коцето. Та по тази линия те с Благо отдавна са си почти рода значи.  Mr. Green

# 1 721
  • в рока
Снощи Цецо каза на Никита, че това е стара история/между Злата и Боби/, и тя не отрече...

И в двата случая, дали сексът между Злата и ръгбиста е била преди или по време на връзката, Никитка, топлата питка, все се излага...

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 14:22 от purko88

# 1 722
Че то направо похвално да имаш предаване, в което плюеш наред и да се присмиваш на зъбите на Камелия, на носа на Крум Савов...
Скрит текст:
в много страни,които и са по напреднали от България има предавания които Албена водеше,но не съм чела толкоз смешни коментари за журналистите които ги водят нито злобни нито да ги анатамосват както тук във велика и дествена България.

# 1 723
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако Златка е била с Боби преди Никита, не виждам откъде би могла да дойде драмата. Блажко ако се автосугестира, че любовчето му е било девствено като първи сняг, да помисли пак.

# 1 724
Ако Златка е била с Боби преди Никита, не виждам откъде би могла да дойде драмата. Блажко ако се автосугестира, че любовчето му е било девствено като първи сняг, да помисли пак.

Той се ядоса, че тя се върза.

Общи условия

Активация на акаунт