VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 485
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 845
Най-хубавите мъжки тела за мен са Благо и Яя,от жените Емануела.
Обаче Благото не е толкова хрисим,както се представи в "Черешката",я как крещи вече няколко пъти.

# 1 846
Калабалък да става, че много се олежаха, оядоха и поскучняха уонтитата ни Joy

# 1 847
Емануела какви подигравки отнесе от Кулагин за анцуЖето си с камънчета Сварофффски,така не съм се смяла Grinning
А Захажаева била Лили Иванова,ама качена на трактор Grinning
Велик е Кулагин Heart
това ли имаш предвид?бях го постнала онзи ден, но е Цецо, не Емануела ...

Снощи Цецо каза на Никита, че това е стара история/между Злата и Боби/, и тя не отрече...
стара, т.е. се е случила отдавна ...

# 1 848
Ама нали и те са отдавна заедно. Никита и Боби. Въпросът е Златка кога е гастролирала, дали преди или след като са се събрали те двамата.
Брадърът е гаднярче, ако си спомняте, преди години така вкараха първия мъж на приморската.

# 1 849
Трябваше да вкарат бившия на Златка- Георги. Този Бирислав защо го вкарват? Каква интрига мислят, че ще стане, като тя не е била с 1 или 2-ма, може и да не си спомня изобщо кога е била с него.

# 1 850
  • София
Ама нали и те са отдавна заедно. Никита и Боби. Въпросът е дали преди или след като са се събрали двамата.
Брадърът е гаднярче, ако си спомняте, преди години така вкараха първия мъж на приморската.

Не е гаднярче ББ, защото им развява кирливите ризи - виновни са си те, че са се чудили къде да си развяват екстрите Simple Smile
Аз пък така да обичам любовни многоъгълници в ефир. Все се надявах, че ще покажат четириъгълника НиЛо, Алисия, Ники и Валери. Или пък Марчето и Светлето. Ама, като ги гледам и тези не са за подценяване Laughing

# 1 851
Много хубаво тяло има Яя.

# 1 852
  • в рока
Бенито как го усети ЯЯ... Мисли се за хитър, ама... Нещо тоя път удари на камък

# 1 853
Ох, горките, цигарки нямат и няма оцеляване...
"Бенито" я мислех за по-разумна. Пропадна ми в очите окончателно, когато си позволи да обсъжда Никита какво може или не може да даде на детето си.
И вече споделям общото мнение - самотна, язвителна, гледаща да уязви всеки, за да се чувства тя значима. А какво направи тя със своя живот, какво създаде?

# 1 854
  • в рока
Никотинова абстиненцияяяя

# 1 855
Ех тия цигарииии!
Стойко,не се обличай Heart

# 1 856
  • в рока
Идеалистът и взимал, без да пита😆😆😆

# 1 857
На мен, по някакви неясни за мен причини, непрекъснато ми прекъсва....

Гледам онлайн.

# 1 858
  • София
На мен, по някакви неясни за мен причини, непрекъснато ми прекъсва....

Гледам онлайн.

И на мен. Прехвърлих се на друг сайт и там си е супер

http://gledaibgtv.com/nova-tv-online

Ох, този ЯЯ как ме радва лелеее. Най-нахално си взе една цигара от Емануела, после си призна и хич не му пука Joy

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 21:16 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 859
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, този Стоян е егати наглата напаст. Не се ли е сетил да си договори цигари, щом е толкова зависим и не може и 10 минути без тях.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт