VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 467
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 935
И какво стана сега,бе аз може да съм спала с мъжа ти,ама ти се оправяй с Благой сега...А,де?

# 1 936
Това поведение, не ми се нрави на Емануела, как лукаво накара Никита да направи скандала, още от началото разбра за кого става въпрос, защо налива масло в огъня и търси отмъщение.... #супержалка
Мъжът ти още я харесва нали 😂

Не, всъщност аз започнах да ѝ симпатизирам предните два пъти и му казах имаш право да я харесваш фържи се що-годе приличнп, но той пък каза, че Джуганито и Албена го кефят, тя била супер плоска... 😂😂😂

# 1 937
А представи си къща пълна с малки Джулки този сезон! Въййй..Joy

Много съжалявам, че Джугани е толкова скучна този сезон. Още не е разгърнала целия си потенциал Grinning

# 1 938
Никита колко се излага в момента да се обяснявя на Златка.
И тая Златка към Никита: Сега трябва да се оправяш с Благой.
Пак ще му се оплаква сега и ще го изпраща да я защитава. Не е наред с главата.

Laughing Laughing : Мноого е зле, горката.. какво очаква? Да иде Н и да каже на Б - ИЗвинявай, че гаджето ти е спала И с мъжа ми? Joy

# 1 939
Мисията на първо място я провалиха Гъмов и Никита. Гъмов наистина е мишка. Подлога на Вулева.
Брадъра НЕ ги наказа заради сваления белезник на Никита! Разбирам, че харесваш ЯЯ, каквото и да направи, но бъди обективна.

За пръв път реакцията на Златка е правилна.

Именно. И защо не ги наказа, а сега Стоян опира пешкира? И голям праз, че е свил една цигара. Некои хора тук изкараха все едно е откраднал диамантена огърлица.

# 1 940
А представи си къща пълна с малки Джулки този сезон! Въййй..Joy

Много съжалявам, че Джугани е толкова скучна този сезон. Още не е разгърнала целия си потенциал Grinning

Това сигурно е мечтата на Уош Wink

# 1 941
  • София
Гани с по- малки устни е много по- хубава от преди
тя ако намали и дирижаблите, може съвсем да се разхубави... а ако завърши и още едно висшО... ще е без конкуренция... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 942
Каква истинска футболна драма. Би имало интерес , ако самата Никита е правила секс със Златка, или пони тройка. Какви са тези глупости как преди 10 години...Кулагин, къде си? Много слаба работа. Поне и Боби ще вземе нЕкой лев. Те иначе в тези среди всеки е бил с всеки. Ама иначе са не пипаж...

# 1 943
  • София
Това поведение, не ми се нрави на Емануела, как лукаво накара Никита да направи скандала, още от началото разбра за кого става въпрос, защо налива масло в огъня и търси отмъщение.... #супержалка

Ами има да връща на Благо и Златка и го прави много тъничко - през глупавата Никита Grinning

# 1 944
Никита си играе играта.Нарочно раздуха пред камерите, че Златка е била с нейния мъж.Целта беше да уязви и изложи Златка. Емануела от своя страна има да си отмъщава на Златка и Благой и подстрекава Никита да раздуха работата.Интересите на двете съвпаднаха.

# 1 945
За пр0токола:

Я-Я към ББ: аз кога ще си получа електронната цигара?
Мисията на първо място я провалиха Гъмов и Никита. Гъмов наистина е мишка. Подлога на Вулева.
Брадъра НЕ ги наказа заради сваления белезник на Никита! Разбирам, че харесваш ЯЯ, каквото и да направи, но бъди обективна.

За пръв път реакцията на Златка е правилна.

Именно. И защо не ги наказа, а сега Стоян опира пешкира? И голям праз, че е свил една цигара. Некои хора тук изкараха все едно е откраднал диамантена огърлица.

# 1 946
И какво стана сега,бе аз може да съм спала с мъжа ти,ама ти се оправяй с Благой сега...А,де?
защо изобщо намесва Благой? да не би той да й е разтварял краката пред Боби и   да не е трябвало да се разбира? Златка не е била с Благой по това време, така че той няма нищо общо със ситуацията

# 1 947
  • София
Все ми се струва, че израза  "било е преди 10 години" е просто израз, а е било по-скоро. И твърде вероятно е да са били заедно Никита и Боби. Не мисля, че е чак толкова глупава да ревнува за нещо преди да се съберат. Да, глуповата ми се вижда, с комплекси, ама тъпа не е.

# 1 948
Мисля, че са ги наказали.. Гъмов май в един от лайф включванията беше казал, че са им взели 20 процента, за заради него.. вероятно и Никита.

# 1 949
  • в рока
Ема тънко врътна Никита, хаха.

Все ми се струва, че израза  "било е преди 10 години" е просто израз, а е било по-скоро. И твърде вероятно е да са били заедно Никита и Боби. Не мисля, че е чак толкова глупава да ревнува за нещо преди да се съберат. Да, глуповата ми се вижда, с комплекси, ама тъпа не е.
Точно заради комплексите ѝ, е нормална реакцията да се чувства несигурна и след 10 години след "флирта"

Общи условия

Активация на акаунт