VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 381
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 475
Боби е красавец, като жена си.
Но може пък като човек да е готин де, ще видим.

# 2 476
  • 221B Baker Street
Гъмов: Айде бе, кой ти е мъжа, вкарайте го тука?
Боби: Разбрах че си питал за мене... тука съм.
Гъмов: А, нищо подобно.
Тъкмо щях да пиша същото...Joy

# 2 477
Как да поздрави Златка Боби, като онази ще й отреже главата вече Simple Smile
Не си го спомняла, а.. как лукаво само се захили като го видя....

Е, тя имаше предвид, че не го е запомнила с нищо съществено, не, че не би го познала.

# 2 478
  • София
На мен пък Емата и Мартин са ми някак странни. Леко ми идват студени май май. Те нали уж бяха заедно, тя му предложи брак по време на нейно участие, той прие, после тя каза на Гала, че всъщност няма да се женят. След това тя уж стопли отношенията с Динев и беше лятото при него - а Мартин къде е бил през това време? Когато той влезе останах с впечатление, че нещо не е както трябва, но не мога да установя какво. Той влезе само с една роза, тя нещо май не реагира много ентусиазирано, като го видя. Дано да греша де, защото Емката много я харесвам и ще се радвам, ако този път й се получат нещата

# 2 479
Почти никой не стана да поздрави Боби, много тъпо от тяхна страна. На мен пък той ми изглеждаше нежен с Никита, явно колкото и да не я слуша главата той си я обича такава ...

През цялото време следеше за реакцията на другите.

# 2 480
Ма що са толкова невъзпитани тия хора, та даже и не поздравяват? Никита магии ли прави на Боби,   за да е с нея? Не, че нещо, ама поне визуално да си пасват. Направо ми е мъка да го гледам с тази жена.  Grin

# 2 481
Почти никой не стана да поздрави Боби, много тъпо от тяхна страна. На мен пък той ми изглеждаше нежен с Никита, явно колкото и да не я слуша главата той си я обича такава ...
Е, тя Никита толкова време го беше сграбчила.. Ама като го пусна, с всички се поздрави.

# 2 482
Боби е красавец, като жена си.
Но може пък като човек да е готин де, ще видим.
Ако пожелае, ще го изиграе готин, умее ги тези работи. При него всичко е стратегия.

# 2 483
Цецо не знам дали се е н....кал като видя Мартин, ама да се моли да не среща големия син на Ема отвън, че Злата ще остане без макиаж минимум за няколко месеца.

# 2 484

Стойко и Боби се познават, а Саката (макар че го харесвам) грам не каза дума в нейна полза.. сладур е за компания Саката, ама като мъж не му тежи думата

Незнам дали е защото се познават,но Боби добре го захапа"о,Стойко,ти си бил тука...незнаех"(нещо от сорта беше)
И Саката" даа,тук съм"
Тук е,ама си проличаваше само когато нападаха Никита.
Кефи ме Борислав,явно знае как да се справя с пристъпи на ревност-
със спокоен и мил тон.Каза "утре ще ми разкажеш",за да може да и премине
еуфорията от сега.А не ,че щото непременно ще бъде изгонена утре.
А и няма нищо учудващо че поздрави Злата,иначе щеше да е проява на
невъзпитание...хайде не е нужно да отричаме миналото си.

# 2 485
  • София
Гъмов: Айде бе, кой ти е мъжа, вкарайте го тука?
Боби: Разбрах че си питал за мене... тука съм.
Гъмов: А, нищо подобно.
Хахах...да, и някакъв с три глави по-висок...Заслужава гифче тази сцена 😂😂😂
Добре, че вкараха гаджета, че да се вдигне малко общото мъжко ниво.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:52 от Mari_Mar

# 2 486
  • 221B Baker Street
И Мартин, и Боби явно са набрали доста на останалите съквартиранти, за да искат да влизат. Дори Албена се стегна, когато Боби влезе.

# 2 487
Според мен на Златка й беше много смешно, а на Благо му е през наргилето.
Очаквам от смях след тигана да измие и прозорците.

# 2 488
Никита го обича, той нея не. Така мисля аз.
ЯЯ-то, пълен палячо вущъвьвсеки смисъл на тази дума. Някой  го е излъгал, че е играч.
Емата си ме кефи по принцип. Сега с този левент са ми супер. Искам да видя повече от тях.

# 2 489
А с какво се занимава големия син на Емануела?

Общи условия

Активация на акаунт