VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 359
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 490
Аз мисля, че и двамата се обичат. Не адвокатствам на двойки, но личи, когато има синхрон и стабилност. Стоянчо затова тръгна да си ходи, защото бракът му се клати явно не от тази вечер. Но остана, защото като няма любов е хубаво поне пачки да има.

# 2 491
Влезе или не влезе, заплеснах се другаде.

Доди.
Хахаха

# 2 492
И аз мисля, че Боби я обича каквато е. Може да е супер хахава, но човека си е с нея. Стори ми се искрен.

# 2 493
  • 221B Baker Street
Е, кой ще стои с жена, която не обича?! Нито деца имат, нищо не ги задържа заедно. Дори общ бизнес нямат. Никита има студио за красота, Боби има студио за татуировки. Преди несполучливите операции Никита е изглеждала доста добре. Все едно моят мъж да спре да ме обича, щото за 10 години съм качила килограми и имам корем.

# 2 494
Блажко и той какво се е изпасал на дивана с това наргиле..абе Баджо ти е дошъл на гости - скОкни, пОсрещни го!!

# 2 495
А с какво се занимава големия син на Емануела?
Е, бияч! Сигурно скоро и по магистралата с бухалки ще млати. Как можете да се радвате на професионален покер играч, акъла не ми го побира... Мамин глезльо, покерче цъка цял ден. Губи- печели, кот доди...

# 2 496
  • Ню Йорк
Аз мисля, че и двамата се обичат. Не адвокатствам на двойки, но личи, когато има синхрон и стабилност. Стоянчо затова тръгна да си ходи, защото бракът му се клати явно не от тази вечер. Но остана, защото като няма любов е хубаво поне пачки да има.

Стоенчо като е разбрал колко пари ще загуби и реши, че не му е важна жена му.

# 2 497
Гъмов какъв е и той... Боби трябваше така лекичко за вратлето да го стисне, че да се запознаят.

# 2 498
  • 221B Baker Street
Е, бияч! Сигурно скоро и по магистралата с бухалки ще млати. Как можете да се радвате на професионален покер играч, акъла не ми го побира... Мамин глезльо, покерче цъка цял ден. Губи- печели, кот доди...
Ахам, мамин глезльо, завършил образованието си в Лондон. И там сигурно мама е ходила да му взема изпитите...

# 2 499
Мисля, че пита за наистина големия син на Емануела, а не за гаджето и Grinning Поне така мисля..

# 2 500
  • Някъде в Матрицата
Еее, ама и тоз ББ. Значи разговор по телефона за минутка не можИ, щото нали, да не се снесе информация отвън.А гадже отвън за няколко дена можИ. Гаджето информация не може да снесе. 😕
Ово е стандарт!

# 2 501
Не го познавам лично, но по-малката сестра на моя добра приятелка е ходела на курс по английски и е била в една група с него. Разказвала ми е само хубави неща за момчето.
Нормално е да бъде засегнат от отношението към майка му. С моята, ако някой се държи по подобен начин, още повече незаслужено от нейна страна, не знам до какви крайности бих стигнала.
Ти как би реагирала в подобна ситуация, безучастно ли би стояла?

# 2 502
Нещо общо виждате ли? Grinning

Аз ви казАх че се пляскат тия,вие Не,та Не Grinning

Има такива слухове в едни среди.
Знае се за Благо, кой добре облечен бизнесмен му помогна за трансфера му в чужбина срещу креватна гимнастика.
Толкова години не се чу, че Благо е вкарал гол, а само с коя жена е, за да не излезе тайната му наяве.
Дълбоко религиозните хора си падат по такива неща. Знаете какъв Содом и Гомор е в манастирите. Има и репортажи в "Господари на ефира"...Кака Филка Simple Smile
А за Цецо се говори,че е болен от една за сега неизлечима болест. Тези прахчета дето ги взима да не са лекарствата в прахообразно състояние. Може този слух да е пуснат от конкурентките на Цура гримьорката..онази от Хасково, Мис Бонбони. Дано да не е истина!

# 2 503
  • София
Гъмов какъв е и той... Боби трябваше така лекичко за вратлето да го стисне, че да се запознаят.
Ами Никита с нейното постоянно ровене в минали работи и повтаряне ,,мъжът ми, мъжът ми...'' предизвика такова отношение на останалите към него. Не са виновни ТЕ, че им наду главите и ги настрои срещу себе си и срещу него.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 23:07 от Mari_Mar

# 2 504
Обаче Тигърът можеше да разреши на Стоян поне един факс да пусне до жена си.

Общи условия

Активация на акаунт