VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 355
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Аз пък не мога да разбера защо са в подобен формат като нямат топки да издържат? И трябва ли мъжете им да влязат, за да натрият носа на един гримьор, който дори не ги е обиждал, а само се прави на интересен. Ами ако Никита беше в сезон с Кулагин, какво?
Или с Луна и Захажаева? Тя сама се вкара във филм и го направи  "Дързост и красота". Ако беше излязла първата седмица щаха да ни спестят тези простотии и да гледаме Тачо, вместо Боби. Но се съмнявам Жени да мрънка по ъглите и да й трябва мъжът й да оправя кашите. Емануела откакто показа позиция ми харесва, но и тя си има доста стабилно минало и то в риалити предавания, а преди години беше направо абонирана за Искрено и лично. Не разбирам нейничкят (колкото и да са ми симпатични от излъченото) защо влезе, освен да го дадат и него по телевизора.

# 2 506
  • София
А с какво се занимава големия син на Емануела?
Е, бияч! Сигурно скоро и по магистралата с бухалки ще млати. Как можете да се радвате на професионален покер играч, акъла не ми го побира... Мамин глезльо, покерче цъка цял ден. Губи- печели, кот доди...

Що за простотия!

# 2 507
Аз мисля, че Боби е поканен да опресни паметта на Златка. Тя сега като изчисти и ще се сети кой е той.

# 2 508
Еее,това за болестите е тъпо вече,наистина.
Нищо,че СПИН отдавна е един хроничен грип,все пак е гадно да се пускат такива слухове!

# 2 509
Блажко и той какво се е изпасал на дивана с това наргиле..абе Баджо ти е дошъл на гости - скОкни, пОсрещни го!!

Joy Joy Направо си го представих. И как му тиква наргилето на мира в устата. Grinning
Не го виждам емоционално обвързан Боби, по-скоро е доволен от сделката. Тя му осигурява комфорт в другата държава, той се оставя да бъде обичан, в случая - прегръщан. Интересно с каква стратегия е дошъл, дали да демонстрира колко му е ценна, или да привлече отново съжаление към нея, като студенее. За сега подхвърли някои находчиви реплики към Гъмов и Стойко, хареса ми повече от заплахите на Мартин.

# 2 510
  • Sofia
Толкова нелепо скалъпено е всичко с "флирта",на никой не му дреме била ли е или не с него...да вкарат и Филип,Багата и всички знайни и незнайни Златини любовчета...А на Доди един 30секунден разговор не му се полага с жена му Angry

# 2 511
Аз мисля, че Боби е поканен да опресни паметта на Златка. Тя сега като изчисти и ще се сети кой е той.

Е, тя имаше предвид, че не го е запомнила с нищо съществено, а не че не се сеща кой е.

Боби е поканен, защото Биг Брадър се хвана на глупостите на Никита и иска да направи сейр с история от преди 10 години. Не виждам защо трябва да го правят, но явно на сценаристите не им стига акъла за друга сюжетна линия.

# 2 512
Тази година е бил абитуриент.. Сега не знам с какво се занимава/учи..

# 2 513
Еее,това за болестите е тъпо вече,наистина.
Нищо,че СПИН отдавна е един хроничен грип,все пак е гадно да се пускат такива слухове!
Абослютно! Цецо ми е адски противен, но  и според мен подобен слух е гнусен.

# 2 514
  • Испания
За слеващият сезон, Биги да ги избира от "Нощни птици" по Канал 1. В момента 3-ма като ЯЯ говорят  нещо.
Я единият е Рафи,.

нищо не им се вдява, ама са хаховци .
До Рафи е Стефан Щерев, другият не го видях.

Даниел Пеев - Денди.

Е, тя имаше предвид, че не го е запомнила с нищо съществено, не, че не би го познала.

Но пък Вулева побърза да предположи, че не бил се представил добре, та затова.

Е, бияч! Сигурно скоро и по магистралата с бухалки ще млати. Как можете да се радвате на професионален покер играч, акъла не ми го побира... Мамин глезльо, покерче цъка цял ден. Губи- печели, кот доди...

Що за простотия!

Обичайна.

# 2 515
  • в резерват
цитат от един коментар във фейсбук:
"Най-добрият начин да си възвърнеш паметта е миенето на чинии .Wink"

# 2 516
Само на мен ли ми се вдигна ЯЯ в очите, след това в изповедалнята?
Явно му пука за тая жена.
Беше истински бесен, когато все пак изпълни мисията с пипажа на жените през квадратчетата.
До този момент не ме е разочаровал. Прав е в конкретната ситуация. Важно е какво мисли човекът до теб. Искаше 30 секунди. Достатъчно да чуе нейния глас. Това му беше необходимо и да реши да тръгва ли. Останалите излизат по участия, вкарват половинките  им....
Сигурна съм, че му беше позволен този телефонен разговор или е разговарял с продуцентите.  Снощи на живото вече изглеждаше много спокоен. Разбирам, че много вече не го харесват, но аз продължавам да го подкрепям. Някак си ми харесва, че не му пука от останалите. Човек със собствени цели и разбирания. Ох, много се отплеснах.
Радвам се, че спокойно можем да си пишем в темичката без да си разваляме настроението.

Благодаря Смайли, че ни доставяш това удоволствие Two Hearts

# 2 517
Никитиният мъж в неговия сезон не беше ли с друга жена?

# 2 518
Тези двамата не разбрах що дирят вътре Thinking Нали уж трябва да са в изолация съквартирантите. Стоенчо не се сети да попита тигъра, защо не вкарват и неговата жена. Обаче горкият как се върна скоропостижно, след като му се изясни, че няма да си вземе хонорарчето Joy

# 2 519
С какво според вас трябва да се занимава едно момче на 19 години? Освен да учи.
И имате ли представа как се учи в Англия, та определихте, че мама му вземала изпитите и бил мамино синче. Това на каква база? Някакви факти?

Общи условия

Активация на акаунт