Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 392
  • 799
  •   1
Отговори
# 45
Не четете тайната за финалната 4 се отнася   Laughing
Скрит текст:
За Ваня и Роси всички потвърждават ,но за мъжете -не .Различни мнения ,в които Роман изобщо не фигурира.Спрягат се Нури,Гошо,Дидо ,а някой дори беше написал Симеон   Wink

# 46
  • На морето!
Много бих се радвала ако ратаи са Роман и Сашка. Ще е интересно, но фермер не трябва да е Нури или Роси, за да не ги саботират.
Този път залагам на женски дуел, примерно Александра-Ваня.

# 47
  • София
След толкова много изчетени спойлери , оставам с усещането,че всички са изброени-това за успокоение на хората,които не искат да четат тайните Simple Smile
Аз явно навлязох в нумерологията дълбоко и с изключителна точност познах резултата Simple Smile
Другото,което ме израдва е ,че ще гледаме Яни Gift Heart Дали ще има някаква изключителна привилегия да имунизира някой,както миналата година се случи.Гледам,че започна моментално мазнене,вероятно-да.
Не мога да предположа Митя кого ще посочи,ако е играч и дълбоко засегнат,защо не вземе да стреля с един Нури,но едва ли...Ще е доста тъпо да не дадат възможност на Симо за фермерство.Не че ме интересува дали ще
има мъст,просто ми е тегаво така да го пренебрегва глутницата.Аз по-скоро гледам към жените,където една дружинна ръководителка не е поставяна нито за ратай,нито на арената. Та най-много ми се иска Сашка в обора и на дуел! Ако и Жоржиня й държи ръката на ратайския бряг,ще е идеално! Simple Smile

# 48
Нека саботират.Фермера ако е хитър ще заключи сандъците с храна и ще ги питам.
Няма да направят задачите, няма да има кошници и преди пушиха чай, сега ще започнат и да пасат.
Голяма работа като ще саботират фермера.

# 49
Нека саботират.Фермера ако е хитър ще заключи сандъците с храна и ще ги питам.
Няма да направят задачите, няма да има кошници и преди пушиха чай, сега ще започнат и да пасат.
Голяма работа като ще саботират фермера.
Точно това мисля и аз, да съботират, то си е за тях, нали някой от най-големите дразнители ще са ратаи и после първи дуелисти, другото е без значение.

# 50
  • София
Да бе да,ще саботират.Тя Христина колко пъти се заканва и нищо.Какво остава за другите,толкова са страхливи,че няма начин.Освен това пушачките никога няма да го позволят Simple Smile

# 51
Митко се обясняваше, че е участвал в групировка, а всички ги знаем тези групировки какви са. Още във визитката си го казва. По- лошото е, че този светъл период от живота му беше споменаван многократно, като повод за гордост едва  ли не. Аз, лично, ако се срамувам от нещо в миналото си, няма постоянно да го изтъкнам.
такава ни е държавата - подобни елементи вместо да са в затвора или, ако са излежали прусъда да се крият и срамуват за миналото си се бият в гърдите, че това е най-голямото им постижение....

# 52
Аз пък смятам точно обратното на писаното на предната страница.
Ако имаше повече хора, които да работят, да мислят и да смятат алгоритми и стратегии, щяхме да живеем на по-хубаво място. Както и във Фермата и навън обаче крякането, крещенето и интригата са на по-голяма почит.
Въобще не се чувствам обидена на Георги за глупостите, които дрънкам за емигрантите, понеже съм в чужбина. Според мен всеки, който е заминал дали заради образование, гурбет или постоянно установяване ги е чувал тези приказки тип въздух под налягане. Не ядем доматите с колците все пак, независимо къде живеем.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 19:38 от Welt

# 53
  • тук и там
Благодаря за новата тема!:hibiscus:
Мисля си че така или иначе,останаха само силни играчи от отбора на емигрантите(без Лили) .Но от другия отбор са мнозинство ,и за съжаление -това определя играта.Не е справедливо,но е така за сега..

# 54
Радвам се, че Яни ще е гост.

# 55
Много интересно стана с тия спойлери. Grinning Grinning Grinning Така по ми харесва, да се предполагат различни финалисти, че да има напрежение. Аз лично искам Симеон на финал и защо не да победи. Много ме кефи това момче. Абсолютна машина е Twisted Evil Twisted Evil

# 56
  • DE
Не проумявам, защо всички увъртат защо са там. На всеки е ясно, че е за пари, защо непрекъснато приказват някакви простотии, за изпитания, предизвикателства и разни други измислици Whistling

# 57
  • Вестерос
Мерси за темата .
Митко ще посочи Дидо. ИиА-Лили сигурно или Нури.

# 58
Всеки гледа схемите на другия,кой какво и защо го прави,всеки казва за другия,че гледа само парите,а всеки от тях е там за парите...но нали по добре звучи,ако кажеш,че имаш друга кауза.

# 59
  • Вестерос
Фермерът щял да стане нов човек Роси? Хриса? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт