Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 852
  • 799
  •   1
Отговори
# 480
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А и стана ясно, че Александра е питала преди това Лили дали тя би я извикала на дуел и Лили й е отговорила с “Да”. Тогава защо Александра да не може да направи същото?
Да, излъчиха го въпросния разговор и смятам, че щом двете са ок с това, няма проблем.
Съчувствам на Роман за загубата, домъчня ми снощи като го гледах, но това не променя мнението ми за него по никакъв начин.
На мен много повече ми се искаше да видя Милена на дуел, но ми се иска да се надявам, че и това ще се случи съвсем скоро.

# 481
  • Другата България
А аз вече мисля, че тя ще добута така до финалните игри, на някоя от които се надявам да падне безславно.
Ох, и това на Лили, че би гласувала за нея заради това, че има семейство и ѝ трябвали пари....-WTF?

# 482
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А аз вече мисля, че тя ще добута така до финалните игри, на някоя от които се надявам да падне безславно.
Ох, и това на Лили, че би гласувала за нея заради това, че има семейство и ѝ трябвали пари....-WTF?
Уф, наистина има голяма вероятност да стане така, а хич не ми се иска точно тази да заеме мястото на някой по-стойностен играч.  Confused
Лили... много се изложи с това си изявление. Те всички избягаха от въпроса де, но Лили можеше поне да посочи приятелката си, тя нали също има нужда от пари.  Rolling Eyes

# 483
Който иска спойлери отново да ми пише на лично. Казвам го, защото виждам, че никой по никакъв начин не се издава от към спойлери, което ме радва. 

# 484
Не оправдавам поведението на Роман. Да, преживява голяма загуба, но не приемам неговите гаври с Роси.
Ако може и на мен лично съобщение. ...

# 485
Роман се е залепил за гостите за да извлича дивиденти - за парите е готов на всичко. Колко трябва да си коравосърдечен за да пазиш смъртта на майка си в тайна. За мен такъв вид сила не е положително качество. То хубаво да си гониш целите, но при Роман е на всяка цена и тотално безскрупулно. Роси не е чак толкова лоша и не заслужава да я обижда така брутално - имам чувство, че тоя човек в природата си е много лош - най-лош от всички във фермата. Единствено Цецо ми беше по-противен.
Лили е нова в България, няма приятели, търси... Александра е наясно с това и съвсем съзнателно я е подлъгала. Не знам Митко кво е очаквал от приятелствата си във Фермата - струва ми се че ги приема малко користно в интерес на истината. Но Лили е  открита душа и ясно е дала на Александра да разбере гледната си точка. Говорили са да живеят заедно - това е МНОГО. Това е нещо като семейство, за Лили Александра е човекът в България, на когото тя си е мислела, че може да разчита и е приемала за най-близък. Едно е да си един от много и приятели, а друго е да си най-близкия и човек. И е толкова въодушевена от новото си приятелство, че си закрива очите и не иска да види предателството. Или май по-скоро я е страх от разочарования, които като гледам обаче са неизбежни.

# 486
  • Другата България
 newsm78 Не знам защо, но си мисля, че с Лили и Александра ще стане като с Франческа и Елена....

# 487
Роман се е залепил за гостите за да извлича дивиденти - за парите е готов на всичко. Колко трябва да си коравосърдечен за да пазиш смъртта на майка си в тайна. За мен такъв вид сила не е положително качество. То хубаво да си гониш целите, но при Роман е на всяка цена и тотално безскрупулно. Роси не е чак толкова лоша и не заслужава да я обижда така брутално - имам чувство, че тоя човек в природата си е много лош - най-лош от всички във фермата. Единствено Цецо ми беше по-противен.
Лили е нова в България, няма приятели, търси... Александра е наясно с това и съвсем съзнателно я е подлъгала. Не знам Митко кво е очаквал от приятелствата си във Фермата - струва ми се че ги приема малко користно в интерес на истината. Но Лили е  открита душа и ясно е дала на Александра да разбере гледната си точка. Говорили са да живеят заедно - това е МНОГО. Това е нещо като семейство, за Лили Александра е човекът в България, на когото тя си е мислела, че може да разчита и е приемала за най-близък. Едно е да си един от много и приятели, а друго е да си най-близкия и човек. И е толкова въодушевена от новото си приятелство, че си закрива очите и не иска да види предателството. Или май по-скоро я е страх от разочарования, които като гледам обаче са неизбежни.
Това сериозно ли? Че Роман да не е там да се бори за приз Мъж на годината. Това са лични неща и хич не е работа на който и да било да казва как да си изживяваш болката.
Странно,но и там,където реално няма проблем във фермата,тук открива такъв и се започва с нищенето и квалификациите.

# 488
Не оправдавам поведението на Роман.И не мисля че е свързано със сполетялата го трагедия
То не бяха подигравки към Калоян, към Лили.Обича да мачка по слабите и  това е защото си е такъв.
Ами обидите към Росица която също е майка.
Пак казвам съжалявам , но това не го прави по различен за мен.

# 489
  • Другата България
Именно. И моето мнение е такова. Това просто е характер - прави му кеф да мачка тези, които си мисли, че са по-слаби и лесно раними, като Лили и Калоян. С Росица обаче удари на камък.

# 490
     Съжалявам за загубата на Роман.От снимките,които снощи показваха,майка му ми се стори хубава жена.А от начина,по който Роман говореше за нея останах с впечатление за силна връзка между тях .
   Това обаче изобщо не променя мнението ми за Роман.Ако човек е възпитан,той е такъв и в радост и в скръб.За мен не е извинение загубата му.В такъв тежък момент откъде намираш толкова сила и злоба ,че да обижда така Росица?!
   Хареса ми как фермерката си каза на гостите,че отнемат от времето и вниманието на фермерите и им пречат да работят.А и те пък какво толкова се помотват-не са кой знае колко тежки задачите.Това с туршиите съм го направила за ден и половина максимум,като междувременно мога и да готвя.И навесът за дървата не е супер сложна задача.Евала,отново,на Нури и Симо.Взеха трудна задача,без хър-мър си дйстват.
    Сторили ли ми се,или не,докато обясняваха игрите за дуел,на горящата каруца ми се видя,че са Георги и Симо.Дали следващият дуел ще е техен?

# 491

Сторили ли ми се,или не,докато обясняваха игрите за дуел,на горящата каруца ми се видя,че са Георги и Симо.Дали следващият дуел ще е техен?
Това е от първия дуел, който беше между тях двамата, след който Георги стана първия фермер.

# 492
Аааа,да,вярно,забравих.

# 493
Грубиянщината на Роман няма общо със сполетялата го трагедия. Щеше да се държи така и без нея. Това е характер, а не външна изява на мъката му.
Аз апелирам друго - да се спре осъждането, че не жали според стандартите на част от пишещите тук. Ако беше споделил веднага, пак щеше да бъде оплют, че се опитва да печели дивиденти като предизвиква съчувствие. Като не споделя - коравосърдечен бил, не изпитвал "емпатия" - няма угодия.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 18:48 от pip4i

# 494
Грубиянщината на Роман няма общо със сполетялата го трагедия. Щеше да се държи така и без нея. Това е характер, а не външна изява на мъката му.
Аз апелирам друго - да се спре осъждането, че не жали според представите на част от пишещите тук. Ако беше споделил веднага, пак щеше да бъде оплют, че се опитва да печели дивиденти, да предизвиква съчувствие. Като не споделя - коравосърдечен бил, не изпитвал "емпатия" - няма угодия.
Точно. Характер и игра  са едно, личният живот - друго. Поведението на Роман е неприемливо, мина много граници. Личните му болки са нещо друго. И са лични,негови. Опосумите не пропускат, гадост.

Общи условия

Активация на акаунт