Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 877
  • 799
  •   1
Отговори
# 390
  • София-в сърцата на моите деца
Само където аз не видях да има гореказаното в промото?
     Кое гореказано,в кое промо?

Скрит текст:
За пазара, че щял да бъде преди дуела и се видяло в някакво промо
.
Снимката от пазара е от 13.10

# 391
И на мен ми хареса как Сашка каза в очите на останалите жени какво не харесва в тях. КазА им това,което и ние сме забелязали. Направи го защото не е сигурна,че ще се върне, а ако говори тези неща "след", ще излезе като клюкарене.И се иска характер да го направиш, защото има и опция завръщане. Mask
Разбирам защо Лили не иска да се върне в скучната стая и не го приемам като хленчене. Я се поставете на нейно място, далече от роднини, в среда в която ежедневно се бориш без кой знае каква подкрепа и попадаш в многоцветието на фермата. Нови хора, всеки ден нови изживявания, да не говорим за възродените обичаи .... ами трудно е изведнъж да се върнеш в сивото. Тя не иска победа, иска още седмица- две да е в приказката. Наивна е, но ме възхищава упоритостта и да преследва целите си. Дано и съдействат да получи гражданство, поне една мечта да и се сбъдне. Но на дуела ще подкрепям Алекс. Тя е млада, интелигентна жена, има смелостта да бъде и цинична, успя да създаде добро мнение за себе си в мнозина от участниците ... играе играта. Била лицемерна, била....като всеки от нас понякога.Защо поставяте към участниците високи критерии? То към президент и парламент няма толкова изисквания, колкото към тия фермери, бе. И за протокола , нямам фаворит , гледам продукция с интересни хора от плът и кръв, всеки носи в себе си и добро и лошо.
Нури май за пръв път се поозъби на групата, направо им каза ,че само чакат да се изкаже мнение и да 'нападнат".
Изненадах се,че за пореден път патриота Георги се проваля в историческите викторини. А Симеон защо не внимава, част от въпросите са от материала ,който им излъчват.Дори аз знаех името на пилота Списаревски, не го казват за първи път. Така ме озадачиха и преди на въпроса "Кой град е бил българския Манчестър?". Още в училище сме  го учили , а това,че не знаеха за паметника на Рачо Ковача направо ме гръмна. Толкова пък да не знаят нищо за един от все пак големите български градове.
Дуела ще го гледам само за да видя каква е спортната форма на Сашка , краят му ще има смисъл само ако тя остане, за да се изправи после срещу някоя от останалите "силни". С една дума, жените се чистят от 'планираните жертви" .

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 10:53 от Tary

# 392
  Май си права,че прекалено много изискваме от участниците.Животът не е черно-бял,има толкова цветни нюанси.И всъщност самата игра не изисква супер честност,откритост,благост и прочие възвишени качества.Според мен точно стратегия се иска,и добра преценка.
    Лили ми е две идеи повече мрънкало,отколкото мога да харесам.Сашка в една ситуация ми е супер пич,в друга-не.
   Леле,ама никой не гласува за Гого.Това питане ,кой е достоен да спечели,ми се струва като анкета на продуцентите да видят накъде клони мнението на участниците.
   Какво значи достоен да спечели?!Доста популистко ми идва това,да направя нещо за другите с наградата.Както     Ваня-тя като направи спортен клуб, ще вегетира ли,какво?!Няма да иска да изкарва пари.Не вярвам на такива лозунги.

# 393
Не изискам много от участниците.Повечето са приемливи донякъде.В един момент ми харесват, в друг не , съвсем нормално
Обаче има 2-3 който откровенно да ми кол в очите именно заради поведението си и не за друго , а защото е пълна поза, такова преиграване.Ако пък все пак действително са си такива още по зле.

# 394
И аз не изисквам от участниците. Изисквам обаче от продуцентите. Водещите трябваше да са водещи дори медиатори, а не постоянно да навират собствени желания и разбирания в нелепи анализи към този или онзи и да представят тенденциозно нещата.

# 395
Нито за Лили, нито за Сашка ми дреме вече.  Peace Снощи голямо лицемерие, голямо превземане. Кога раздаваха Оскарите?  Whistling Яд ме е, че Милена отърва кожата тази седмица.  Twisted Evil Остават само още един или два дуела и изглежда ще добута до края без да ходи на дуел. За Роман също ме е яд. На мястото на Роса аз бих го пратила на дуел, защото макар и мъж той също е конкуренция.
И на мен ми хареса как Христина нареди Милена. Равно, спокойно, без викане и крякане и право в очите. 

# 396
Аз не мисля, че точно вчера Сашка беше лицемерна. Напротив. Лично аз, бих искала да "падна" също от типаж ала Лили, който няма да злобее после и няма да ми е толкова гадно. Ако бие Лили, Сашка прави услуга приятелска-да и вдигне акциите сред останалите.

# 397
Май и аз искам повече от продуцентите. Загубиха седмици наред около Христина, а можеха да ни показват повече от останалите. Добре го рекна Сашка за съмнителното и завръщане , ама И+А са пердета, следват си собствения "крив" компас.
Какъв танцьор излезе Гошето, а? Беше забавно как плете крака. Smile  Как се напуска лесно такава игра, хем развлечения, хем накрая се мержелеят едни пари.
Казуса Сашка - Лили за мен най-добре го описа Симо . В игра си, викаш този, който смяташ, че можеш да победиш, защото е въпрос на оцеляване за още една седмица. Я Христина как оцеля първо една седмица, после втора..... там летоброенето е друго.
Верно ли Ваня няма да взима такси за школата си? Добре,че Гинчев ги свали на земята с една дума, че от глупав популизъм замириса на избори.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 11:40 от Tary

# 398
  • На морето!
Пуснаха спойлер във фб
Скрит текст:
Май Александра я очаква пирова победа, в фб пуснаха статия от някакъв базар в Благоевград, на който е и тя. https://www.blagoevgrad.eu/uchastnitsi-ot-fermata-predlozhiha-na … RwVkIvUWvyIVMzzgQ
Скрит текст:
Защо пирова?!
В крайна сметка Александра не направила нищо лошо, също както и Лили, и Ваня. Можете да си затваряте очите за простотиите на мъжете, но към жените сте по женски безкомпромисни.
За мен Росица взе грешно решение, но все пак е реален човек, а не режисиран образ и като такъв има слабости, стратегии и променливи настроения.

# 399
  • Вестерос
И аз съм така.
Предлагам на продукцията тази година да няма победител.Mr. Green

И да разделят наградата между коментиращите в бг-мама! Joy
Чудесна идея!

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 11:45 от Tiffany А

# 400
Пуснаха спойлер във фб
Скрит текст:
Май Александра я очаква пирова победа, в фб пуснаха статия от някакъв базар в Благоевград, на който е и тя. https://www.blagoevgrad.eu/uchastnitsi-ot-fermata-predlozhiha-na … RwVkIvUWvyIVMzzgQ
Скрит текст:
Защо пирова?!
В крайна сметка Александра не направила нищо лошо, също както и Лили, и Ваня. Можете да си затваряте очите за простотиите на мъжете, но към жените сте по женски безкомпромисни.
За мен Росица взе грешно решение, но все пак е реален човек, а не режисиран образ и като такъв има слабости, стратегии и променливи настроения.

Какво е решението се вижда впоследствие, нищо не се знае до тогава. И в двете ситуации-роман дуелист и Сашка дуелист има варианти и комбинации от обстоятелства. Включително и типа игри, които  нали уж са предварително намислени 9или не са, мен ме съмнява, при игрите за Митко лъсна). Решението на Росица не е грешка в никакъв случай. И не е слабост избора на Сашка. Вече е въпрос на обстоятелства какъв ще е изхода от дуела, той зависи и от режисурата на опосумите.

Аз съм безкомпромисна на тема мъже в тази Ферма. Нито Жоро ми кореспондира с вербалната си агресия, нито Роман с липсата на елементарно възпитание, Дидо до някъде е златната среда и Нури ми харесва като поведение и игра. Категорично съм безкомпромисна към типажи ала Жорко и Роман, а от напусналите и към Цецо, Митко, дори Александър имаше ужасни моменти, които го сриваха до земята. Анти-мъже.

# 401
И аз съм така.
Предлагам на продукцията тази година да няма победител.Mr. Green

И да разделят наградата между коментиращите в бг-мама! Joy
Чудесна идея!
Хм, малко са парите .Я колко сме да се преброим
По колко ще вземем.Я веземем по 1000 я не.
За трябва по - голяма награда.

# 402
  • София
Която и жена да беше фермер и да беше избрана за първи дуелист - Лили всякак щеше да бъда избрана за втори.
Тя изглежда най-слаба от останалите във фермата жени. Изобщо не съм изненадана, нито пък Лили беше изненадана от избора на Александра.
Пък и те двете са се изяснили помежду си по този въпрос, така че драма няма и е излишно да я търсим.
Аз лично се радвам много на начина, по който и Александра, и Лили приемат ситуацията. Те са в игра, в която победителят ще бъде само един. Пък после - може дори да заживеят заедно и да бъдат приятелки.
Митко може само да се учи как се реагира с достойнство в подобно положение.

Лили е едно прекрасно създание - такива като нея се раждаха много отдавна. Много ми е чиста, непорочна, кротка и незлоблива. Точно като едновремешните момичета, расли в патриархални семейства.

На Милена май й дойде в повече за един ден двама души да й кажат, че има твърде много "Аз" в изказванията й. Simple Smile  И много пуши тая жена! Тя не изплюва цигарата! Май само по време на дуелите и битките за имунитет не е с цигара в ръката. Иначе тръгнала да търси кусури на Христина, че много пък пиела.

# 403
Ох, особена е гримасата на жена с увиснал фас в устата. Сещате се, предполагам, не държи цигарата с ръка, а е увиснала в устата и.

# 404
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега изгледах позицията на Роси по темата защо е направила този избор.
Аз ли съм тъпа, другите ли са, не знам, но тя каза следното: аз нямам шанс да съм победител. Тя не каза аз не искам да съм победител. Това е огромна разлика. Тя може много да иска, но реално осъзнава, че шансовете и са по-малки спрямо тези на други участници. И какво стана? Думите и преиначени и взеха да дават тенденциозно другите как лъжела, как било поза и как искала да спечели. Да, тя може много да иска, едва ли не иска. И тя не каза, че не иска да спечели. .
Точно! Много ме дрази, че всеки си върти нещата както му изнася. То всъщност всички някак избягаха от въпроса на Гинчев, който беше кого смятат за най-стойностен и достоен играч във формата, а не кой колко смислено ще вложи наградата в бъдеще.
Свалям шапка на Алекс за смелостта да си каже в очите мнението за "дамите".

П.П.: Да, Иван е с ново чене от няколко години. Не зная дали са фасети или нещо друго, но не са собствените му зъби.

Общи условия

Активация на акаунт