Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 223
  • 799
  •   1
Отговори
# 690
Ехооо, какъв е този.....другарски съд тук? Никой не е длъжен да дава обяснения защо точно е подкрепил или подкрепя някого,нали? Особено на фона на езика на някои съфорумки. Виждам и Мери пише за това.

# 691
Джолева, очаквах повече от теб.
Или не си разбрала точно какво искам да кажа (в което се съмнявам) или сега умишлено се хващаш за някакви равенства по казано/написано, за да омаловажиш обидните епитети тук. Които както казах чета още преди последният епизод.
Казах каквото исках да кажа, и до някъде каквото ме питахте.
От тук нататък си продължавайте в същият дух.

# 692
Четох последните страници.Преди петък.
Да има епитети, но в никакъв случай не бих ги сравнила с тези на Роман.
Няма смисъл, обидно е да сравняваш пишещите тук с Роман.Обидно е за момичетата.Защото база за сравнение няма.Затова написах че искам да видя къде и кога са използвани подобни изрази.

# 693
  • София
Относно Христина - изблиците ѝ, крясъците, врякането, надигането на чашката, всичко от преди връщането ѝ смятам, няма нужда отново да нищим. След като се върна, се опитва да се прави на по-добра и смирена, но не ѝ се получава. Както разбирам, сама си е признала, че се е държала добре с Росица само и единствено, за да спаси ратайство и дуел. Mr. Green Sunglasses Stop Което за мен означава, че е неискрена, лъжкиня и лицемерна - адски ме отвращават подобни хора. Освен всичко това е и супер мързелива - и като фермер спеше до късно и не се напрягаше, и като ратай, и като обикновен участник също не си дава зор, а явно и ранното ставане ѝ е проблем. Всичко това ме кара мен лично да не я харесвам.
Че тя подчертаното го прави не за първи път, това й е модус операнди. С всички фермери се придържа към схемата подмазване и смирение до откат, т.е. докато изберат дуелиста, а после се връща към нормалното си състояние - врещене и наглеене. Изобщо... Христина и Милена не оставиха задник необлизан /извинете френския ми  Laughing/в тази ферма.  Confused

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 17:26 от Reinа

# 694
  • Другата България
Ами " Да ми ядеш к...
Да те е...в устата мършо долна"
 Shocked doh smile3505
обидно е да сравняваш пишещите тук с Роман.Обидно е за момичетата.Защото база за сравнение няма.Затова написах че искам да видя къде и кога са използвани подобни изрази.
След прочетеното категорично заставам зад написаното. Може понякога да се използват обидни епитети тук, в темата, което не е ок, но подобни...гнусни и вулгарни обиди никой не си е позволил да изрече. И ако някой твърди, че са писани, то моля не с алабализми, а с цитати да подкрепи твърдението си.
Иначе е наистина обидно всеки тук да бъде сравняван с Роман. Нека си го подкрепя, всеки може да подкрепя всеки, но да обижда пишещите в темата е недопустимо и неморално.

# 695
Не налагам мнението си и не съдя никой кого подкрепя и кого не,но поставяйки се на мястото на Росица-не бих искала децата ми, мъжът ми,приятелите ми или майка ми да гледа това

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 17:29 от Ivaboteva

# 696
Няма нищо случайно в това, че никой не харесва Росица. Има нещо, което ние не можем да видим и усетим от нея. Това, което аз виждам, е че тя преднамерено дразни, доставя й удоволствие.  Ако това е перманентно поведения, не бих могла да я харесам и донякъде разбирам фермерите. Каквото повикало, такова се обадило.
За Роман няма да коментирам,  но съм съгласна с Няма смисъл, че тук има потребители, които открито са обиждали участниците с епитети, което не ги прави много по-различни. Сега каква точно лексика се използва, не мога да ровя в момента, но ако в следващите дни имам време, може и цитати да ви намеря.

# 697
  • Другата България
Каквото повикало, такова се обадило.
Аз по дефолт съм буквалист, но казаното го разбирам така: дразни - получава същото, обижда - получава същото. Кога чухте от устата на Росица обида? Каквато и да е, към когото и да е? Като някой го дразни нещо, да дразни и той, да прави същото. Но прочетеното минава всякакви граници на "дразнене". Така че поне според мен не е "каквото повикало-такова се обадило". Много повече от това е.

# 698
Ами той Роман веднъж и каза" не те харесвам" " дразниш ме" .
Дотук добре, няма лошо.
Така го приемам , даже ми харесва откровението и липсата на лицемерие.
Но той продължи, не спря и не спря, даже ескалираха нещата.
Недопустимо е.

# 699
Дори и нашите злобни постове относно Роман накуп, не могат да се сравнят с противното му и вулгарно присъствие във Фермата. Да, повече присъствие, отколкото участие - полегнал на една кълка, застанал на Ф, прозяващ се като хипопотам и сипещ псувни. Дори и някой тук да е попрекалил с епитетите, има една съществена разлика - онзи там се бори за едни 100 бондака. А ние просто коментираме, че ще е жалко да ги вземе толкова прост, мързелив и злобен човек. Ако аз отида да играя за един куфар пари повече бих си мерила приказките и доста повече бих се понапънала.

# 700
  • Варна
Няма нищо случайно в това, че никой не харесва Росица. Има нещо, което ние не можем да видим и усетим от нея.
Има нещо такова сякаш. Или в самата Роси има нещо скрито, което не ни се поднася, или някой от участниците, който наистина не може да я понася добре си играе картите и настройва и останалите против нея. Така както ми я показват определено е човек, с когото бих работила заедно, бих обсъждала теми, бих спорила (с градивна цел), но до там. Нещо ми пречи в нея да ми легне на сърце, което въобще не я прави лош човек или недостоен участник за спечелване на формата. При Дидо и Лили някак си съвсем по друг начин стоят нещата. Единия толкова да го усещам сякаш да сме от една порода и толкова да му симпатизирам, че все едно братчето ми там е влезнало в тази ферма, а Лили пък ми е някак си чиста, дори по детски наивна, но една такава симпатична наивност, която те кара да се усмихнеш... и хубаво пее девойката. Grinning

# 701
Аз пък Лили я намирам за леко прикрита сякаш. Просто ми е трудно да приема, че е чаак толкова наивна. Не мога и да реша за коя от двете ще съм тази вечер. Все пак може би за нея. Най-малкото като компенсация за връщането на Хриса.

# 702
  • Другата България
Дори и нашите злобни постове относно Роман накуп, не могат да се сравнят с противното му и вулгарно присъствие във Фермата. Да, повече присъствие, отколкото участие - полегнал на една кълка, застанал на Ф, прозяващ се като хипопотам и сипещ псувни. Дори и някой тук да е попрекалил с епитетите, има една съществена разлика - онзи там се бори за едни 100 бондака. А ние просто коментираме, че ще е жалко да ги вземе толкова прост, мързелив и злобен човек. Ако аз отида да играя за един куфар пари повече бих си мерила приказките и доста повече бих се понапънала.
Напълно съгласна, тъкмо пишех нещо такова и те прочетох, та се изтрих, добре си го казала. Във всички коментарни теми за ТВ предавания е имало и ще има определения и квалификации към участниците-това е целта на темите всъщност. Сега друг е въпросът дали и до колко трябва да се употребяват определен вид квалификации и епитети - това за мен е въпрос на лична преценка на пишещия. Но самите участници, започвайки такова начинание - участие в ТВ шоу, трябва да са наясно и подготвени за това, че ще бъдат обсъждани, коментирани, анализирани и т.н., и т.н., все пак наистина се борят за едни сто хилки и на драгия зрител няма да му е все тая кой ще ги вземе. Дори си спомням миналата година какви и колко неща се изписаха тук за Каролев, който е публична личност... Та в тази връзка да, показаното от Роман е недопустимо и не кореспондира с голямото желание да вземе тези пари, всъщност то си кореспондира, но е в пряк разрез с него. А драгия зрител не прощава такова поведение. Всъщност ние тук сме точно такива-зрители.

# 703
Каквото повикало, такова се обадило.
Аз по дефолт съм буквалист, но казаното го разбирам така: дразни - получава същото, обижда - получава същото. Кога чухте от устата на Росица обида? Каквато и да е, към когото и да е? Като някой го дразни нещо, да дразни и той, да прави същото. Но прочетеното минава всякакви граници на "дразнене". Така че поне според мен не е "каквото повикало-такова се обадило". Много повече от това е.
Не го приемай толкова буквално. Не е нужно да е око за око. Кофти поведение от нейна страна явно води до неприязън у другите участници. Аз лично няма да тръгна да дразня, ако някой ме дразни, но със сигурност ще разбере, че не ми е приятен. Това не включва псуване, бутане и т.н.
Не коментирам за Роман, както споменах. Изобщо не желая да го "нищя", няма какво да му се анализира нито на поведението, нито на изказа. Те си говорят сами за себе си.

# 704
Лили леко ме подразни когато заяви че Милена заслужава да спечели формата, защото имала деца , предстоят и разходи...
Иначе я харесвам но не дотолкова че да ми е фаворит за победа.

Общи условия

Активация на акаунт