"Наринé" – живите пробиотици. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 7 577
  • 198
  •   1
Отговори
# 120
Да,  ползвам пробиотици с цел подобряване на чревната флора и надеждата да намаля възпаленията в организма. Помагали са ми при кратки неразположения като подуване, диария или запек. Приемам ги в суха форма.

# 121
  • Лясковец
● Ползвали ли сте пробиотици
ДА ползваме цялото семейство,ползваме ги при разтройство,при прием на антибиотици и поне седмица преди да идем на море,по време и след почивката още седмица
● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са
Всички ползваме таблетки за смукане или прахчета.

# 122
Използвала съм за бебето, за регулиране на чревната флора и за успокояване на коликите.
Избрах течна форма.

# 123
  • пловдив
Да,редовно използваме цялото семейство за различни здравословни проблеми.

# 124
  • София
● Ползвали ли сте пробиотици?
- Да, заради коликите на бебето ми
● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?
- Все още не съм сигурна дали има подобрение от тях, в течен вид са, на капки, по-лесно ги прилагам, защото кърмя.

# 125
  • На брега на морето
● Ползвали ли сте пробиотици? - с малкият ми син ползвам пробиотици от много ранна възраст
● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?  - регулиране на стомашната флора, поради наличие на АБКМ, ползвали сме както течни, така и сухи пробиотици

# 126
  • Пловдив
Да, ползвали сме многократно пробиотизци. Като започнем от бебешката възраст, когато те участваха активно в борбата с коликите. После преминем през всички стомашно-чревни неразположения и отново пробиотиците са били задължителни в лечението. Следва, придружаващо всяко антибиотично лечение, което не минава без пробиотици. И накрая, профилактично, когато тръгваме на почивка и сменяме местоживеенето си Simple Smile

# 127
На детето давам всеки ден под формата на капки.

Аз съм пила на хапчета при проблеми с корема - газове, подуване, нередовен стомах. Но откакто съм на хранителен режим нямам вече горните оплаквания.

# 128
Да, ползвала съм и продължавам да ползвам пробиотици и в момента, за вагинална дисбактериоза, и за чревна дисбактериоза. Основно съм ползвала сухи пробиотици, с течни нямам опит.
Получавам временно решение на проблема с дисбактериозата, не знам как да успея да си възстановя баланса в тялото, след дълги години лечение с антибиотици, без прием на пробиотици, поради лекарско незнание!

# 129
Използвала съм пробиотик за себе си - за подсилване на имунитета. Дъщеря ми имаше лека форма на атопичен дерматит и с тримесечен прием на пробиотик отшумя. Аз съм използвала течен, а нейния бе на сашета, които се разтварят във вода.

# 130
Да използвала съм пробиотици за себе си и  за децата.Използваме ги при проблеми със стомаха и прием на антибиотици.

# 131
Аз и моето семейство ползваме пробиотици, предимно под суха форма. Използваме ги задължително при прием на антибиотик, при стомашни проблеми, дори и за засилване на имунната система.

# 132
  • Димитровград
Използвала съм пробиотик в течна форма, с него лекувах колики на бебето.
Бих използвала за мен,защото страдам от запек.

# 133
Облекчавала съм стомашно-чревни проблеми, след прием на антибиотик, както и вагинално за превенция и подпомагащо лечение на инфекции. Използвала съм сух вариант.

# 134
  • някъде
Вкъщи ползваме пробиотици под суха форма при прием на антибиотик и при стомашни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт