"Наринé" – живите пробиотици. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 7 574
  • 198
  •   1
Отговори
# 135
Да, ползвала съм неколкократно пробиотици в суха форма. Съчетавах антибиотично лечение с тях. В резултат на лечението не съм получавала нежелани инфекции, така че съм доволна от резултата.

# 136
  • Sliven, Bulgaria
От 2 -3 години постоянно използвам пробиотик, особено за детето. Вече всеки прием на антибиотик върви заедно с пробиотика. И за други стомашно-чревни неразположения използваме пробиотик вместо медикаменти. Използваме пробиотик под суха форма.

# 137
Цялото семейство пием пробиотици, на хапчета или прахчета за децата, само във вид на желирани за дъвчене не сме пробвали. Влияят много добре на организма след прием на лекарства или като превенция на ротавирусните инфекции, децата и ние досега не сме "хващали" стомашни инфекции и мисля, че е точно заради пробиотиците

# 138
Ползвала съм сух пробиотик.Решеният проблем е постоянно шмъркане и подкашляне на детето.....

# 139
Давала съм пребиотик на детето, след дълго боледуване. Имаше добър ефект, избегнахме диария и хранително разтройство.

# 140
  • София
Здравейте,
Използвам пробиотици за себе си отдавна, а за детето напоследък предимно - със започването на студения сезон и  за регулиране на чревната флора. Когато забележа хранителни смущения, веднага взимам мерки. Оказа се, че прахчетата, които се разтварят, ги предпочита, пред смученето на таблетки, което мен лично ме изненада. Доволна съм.

# 141
Използвам често пробиотици за мен и за децата ми. Винаги при прием на антибиотици взимам и пробиотик и известно време след това. На мен ми помагат при проблеми със стомаха- гастрит, подуване. Използвала съм суха форма на пробиотици.

# 142
  • Монтана
Използвам сашета при стомашни неразположения и прием на антибиотици.

# 143
  • софия
 Използвам пробиотици, когато приемам антибиотик или  при стомашни неразположения.Взимала съм и течни и капсули.

# 144
Всички вкъщи приемаме пробиотици. По време на антибиотично лечение и не само. Децата ми на сашета, а възрастните под формата на таблетки.

# 145
● Ползвали ли сте пробиотици?

Да, за децата, възрастните не сме.

● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?

Бяха прахчета, давах ги след прием на антибиотик, в един период на доста често боледуване и се притеснявах, че толкова лекарства ще им се отразят отрицателно на храносмилателната система и като цяло на организма.

# 146
Да ползвал съм пробитик, предимно когато пия антибиотици. Ползвал съм само суха форма на пробиотик, течен не съм ползвал.

# 147
Давала съм пробиотик Био баланс, разтворен в малко вода на детенецето ми след прием на антибиотик. При стомашни разстройства давам Пробиен за стомахче.

# 148
Пробиотик капсули, винаги с антибиотик.

# 149
Ползваме винаги, когато сме болни и пием лекарства. Мисля, че прибалтика помага на моето дете и по време на употребата му, не сме имали стомашно-чревни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт