"Наринé" – живите пробиотици. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 7 570
  • 198
  •   1
Отговори
# 150
Да, ползвам редовно пробиотици.Когато децата бяха малки против колики.Когато пием антибиотици за
въстановяване на чревната флора.Когато някои е болен от ентеровирус или има проблеми със стомаха.
Купувала съм пробиотик под формата на хапчета за смучене,капсули и прахчета за разтваряне.

# 151
Да, ползвала съм пробиотици, многократно. Храносмилателните ми смущения обикновено бързо се повлияват. По време на бременността си използвах сашета, които сега давам и на бебето.

# 152
  • София
Здравейте!
Ползвали ли сте пробиотици? Ако отговорът е "не", защо? - Да, ползвала съм пробиотици.

Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?
 Използвам пробиотици най-често при разстройство или при прием на антибиотици. Доволна съм ,защото помагат за възстановяването на чревната флора. Ползвам под формата на капсули и съм много доволна.

# 153
Аз пия пробиотик само когато приемам антибиотик.
Но на детето ми давам освен когато е болен и винаги преди лятната почивка на морето. Започвам седмица преди нея и продължавам около месец. Знам, че пробиотикът освен другите ползи повишава имунитета. Предпочитам капки, защото приемът е по-удобен.

# 154
Здравейте!
Да използвала съм,за себе си и за децата.
Вземали сме ги за стомашни смущения и при прием на антибиотик.

# 155
Използвам пробиотици, както за себе си, така и за децата.
Вземали сме ги за стомашни смущения и, при прием на антибиотик. Вземали сме ги под формата на разтворими прахчета

# 156
Вкъщи често приемаме пробиотици, на детето давам при стомашни смущения или при прием на антибиотици, аз пък имам хроничен проблем със стомаха и редовно приемам пробиотици, предпочитам на прахчета

# 157
Използвам пробиотици при прием на антибиотик за регулиране на чревната флора. Давала съм и на бебето си при възникнали хранителни смущения, запек или разстойство. Най-често използвам на  капки. За мен са незаменима част от домашната аптечка.

# 158
Да използвала съм когато малкия имаше колики и много бързо решихме проблема Simple Smile

# 159
Да ,използвала съм пробиотици и аз и децата,задължително при прием на антибиотик или някакво стомашно разтройство

# 160
Използвам пробиотици, детето също. Пием пробиотик за регулиране на чревната флора и при прием на антибиотик, при стомашни неразположения и за повишаване на имунитета.

# 161
Използваме пробиотици всеки ден.Бебето ми приема всеки ден в течна форма поради смущения в стомашно чревния тракт, а аз под формата на таблетки за стомашни проблеми.

# 162
Да, ползвали сме поюробиотици цялото семейство и по-точно от както синът ни се роди. Давах пробиотик на капки заради коликите. Освен тогава ползваме и преди да тръгнем на лятна почивка-превантивно,винаги когато се наложи антибиотик или някой има разтройство или проблеми със стомаха. Точно сега синът ми, който е на 2г. има разтройство и вече седмица и повече не можем да възстановим нормалния режим на изхождане ще се радвам да опитам "Нарине"

# 163
Да ползвам от скоро пробиотик с пребиотик на капсули за да подсиля имунитета си .Все още не съм усетила някакъв ефект. 

# 164
Ползвам доста често пробиотик,защото имам проблем със стомаха и червата и доста ми помагат за регулирането на проблема и намаляване значително на дискомфорта. Както и след лечение с антибиотик. Приемам ги както под суха форма,така и под течнa. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт