"Наринé" – живите пробиотици. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 7 698
  • 198
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ползвам пробиотици както за себе си, така и за детето. За мен, когато се налага да ползвам антибиотици. А за детето, защото се борихме с атопичен дерматит както и по време на колики. Ползвала съм и течни и под формата на капсули и сашета.

# 61
  • Варна
С диагноза гастродуоденит и перманентни проблеми с чревната флора нямаше как да не опитам и пробиотици. Пробвала съм само една марка, мисля, българска, на достъпна цена. Честно казано, не усетих особен ефект - или съм била непостоянна, или въпросната марка пробиотици не е била достатъчно добра. Бих искала да опитам Вашата марка пробиотици.

# 62
  • plovdiv
И ние пием пробиотици.Предимно сухи.Пием за подсилване на имунната система, баланс на чревната флора,прием на антибиотици.Определено има ефект.

# 63
Да, използвала съм пробиотици, когато ми се е налагало да пия антибиотик - по този начин не убиваме "добрите" патогенни бактерии и не нарушаваме хармонията на тялото си.
Веднъж в годината също пия пробиотик с добра потенция - над 30 милиарда.

# 64
Цялото семейство използваме пробиотици при антибиотично лечение.
Освен това ми е останало като навик всяко лято да си правим профилактичен пробиотичен курс,  защото преди работех с много хора и летните вируси не ни пропускаха. Смятам,  че помагат много, не само за конкретни стомашни проблеми,  но и за цялостния имунитет.

# 65
  • Бургас
Здравейте,за съжаление страдам от улцерозен колит,а съм алергична към съставка от традиционното лечение на това заболяване и понякога съм на кортикостероиди и специални антибиотици.
Пробиотиците за мен не са добавки,а спасение,дар от Бога.Много ми помагат, абсолютно всеки ден приемам и доста облекчават моето състояние,най-вече хроничната ми диария.Използвам сашета,сух продукт.Четох,че е доказано вече чрез изследвания,че пробиотиците действат като ниски дози Месалазин при моето заболяване,а това е и лекарството,към което уви съм алергична.За мен лично пробиотиците ми спестяват нуждата да пия имуносупресори.Имах доста тежка дисбактериоза заради улцерозения колит,оправих се с антибиотици,противогъбични средства и разбира се доста засилен прием на пробиотици.Добре,че ги има.

# 66
● Ползвали ли сте пробиотици? Ако отговорът е "не", защо?
Ако отговорът е "да" – споделете Вашия опит с тях /не посочвайте марки/.

Използвам за себе си и семейството си пробиотици по време на прием на антибиотици. Даже току що купих, защото синът ми е болен с предписан от периатъра антибиотик. Възрастните ми родители използват пробиотик, за да регулират ходенето по голяма нужда.

● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?
На капсули са. Резултатите са - ежедневно изхождане и регулиране на стомаха, туширане на страничните ефекти от приема на антибиотик, тонус и лекота в ежедневието.

# 67
Да ползвала съм пребиотици,предимно за децата
Проблемите които сме решили са колики и разстройство,приемали сме под формата на капки.

# 68
  • София
За себе си не съм ползвала. За децата - при прием на антибиотици,за да подпомогнем флората. Давам и за подобрение на имунната защита.

# 69
Когато синът ми беше на 4 м. получи разтройства и му беше изписан пробиотик в течна форма. Освен че детето се оправи, пробиотикът спомогна за поддържане на нормална чревна флора през целия период на ползване на продукта без прекъсване до първия му рожден ден

# 70
Винаги гледам да има вкъщи пробиотици за голямото ми дете. Оплаче ли се, че я боли корем веднага й давам. Купувам прахчета, като някои много се дразня, че трудно се разтварят.
Напоследък открих, че се предлагат и в течна форма и биха били много по-удобни за ползване.
За себе си имам на капсули, като ги приемам при стомашни неразположения или при прием на антибиотик.

# 71
Да, използвала съм за детето ми, което имаше проблем с изхождането. Проблемът отшумя в последствие. Използвала съм и след антибиотична терапия.

# 72
Използвала съм преди години пробиотик за чревна флора, но не почувствах подобрение от употребата им.

# 73
  • София
Ползвали сме цялото семейство. Когато децата бяха бебета, давах заради коликите. Откакто са пораснали, задължително им давам при антибиотично лечение, а в момента на едното дете заради коремни болки с неясен произход. Взимали сме и течни, и сухи. Помагали са винаги досега за запазване на чревната флора и липса на странични ефекти от антибиотиците, както и регулират работата на храносмилателния тракт.
За първи път чувам за капки за нос с пробиотици.

# 74
Здравейте! Вече четвърта година приемам пробиотик в сухо насипно състояние за общо укрепване на организма ми и най-вече за чревната флора . Много съм доволна!!!

Общи условия

Активация на акаунт